REPO-the genetic opera

Sarah Brightman i REPO-the genetic opera! Är så ledsen att den inte släpps i Sverige, åtminstonde inget planerat än så länge :O/ Så länge får jag nöja mig med alla klipp och dvd:n när den släpps. Är så stolt över Miss Brightman :O)
Check out this video: CHASE THE MORNING



vad ska man bli då när man är stor, blir jag någonsin "vuxen", I think not

Det var ett väldigt tag sen jag skrev här och det verkar som om det blir långa mellanrum varje gång jag skriver ett nytt inlägg.
Jag har haft mycket att tänka på och energin försvinner rätt så fort för mig då. Blir att jag inte orkar nånting när saker och ting är jobbiga eller bara svåra att reda ut.
Ett av problemen är min utbildning. Trivs skitbra på skapande verksamhet men vill inte bli lärare tror jag. Känns inte rätt. Mår dåligt redan nu inför lau 200 till våren.  De i min klass känner likadant och velar fram och tillbaka.. Varför är min generation så jäkla velig!  Jag har dock nu slutat vela och möjligtvis gjort ett skitbra beslut i mitt liv eller fuckat up totalt. Har bestämt mig för att satsa på att bli socionom nu. Det passar mig mycket bättre.  Vill främst bli kurator till barn och ungdomar. Har egentligen velat det enda sen jag var 15 år men velat runt och testat mig fram på olika vägar. Jag har vart jätte omotiverad i skolan på sistone, det skapande älskar jag men lärarbiten not so much. Har sökt iaf en sociologi kurs och en psykologikurs så jag hoppas jag kommer in på nån av dem. Har bestämt mig för att satsa på en beteendevetenskaplig utbildning som är likvärdig socionomprogrammet. Studievägledaren sa att arbetsgivare ofta söker både och så jag har lika stor chans att få jobb som nån som läst socionomprogrammet. Kan dock inte kalla mig för socionom men det är bara på pappret.
Om jag inte får jobba med musiken kommer denna vägen kännas rätt i hjärtat. Det känns väldigt rörigt just nu då det är osäkert om jag får en plats men jag hoppas på det bästa. Hoppas jag går rätt väg. Är så trött på att aldrig kunna bestämma mig.

Imorgon ska jag träffa två av min möjliga framtida bandmedlemmar för övrigt. är skitnervös och vet inte riktigt vad jag gett mig in i men det är spännande nervositet, men sjukt utelämnande! Har fått en el svar men de här två har känts mest passande men det vet jag inte heller till hundra procent efter jag träffat dem. Tinis ska följa med mig som stöd och även som en möjlig back up sångerska. Hoppas hon ska vara med för det skulle bli så jäkla kul. Kan knappt fatta att jag tagit tag i det på allvar. Ska bli så roligt att ha ett band och repa med! Men som sagt skrämmande som fan på samma gång. Hjälp!

Nu ska jag och älskling kolla på Hereos och sedan sova. Natti natti

RSS 2.0