Jävla öra

Aj aj aj :O( Jag har skitont i mitt högra öra. Jag har haft problem med detta öra typ hela mitt liv. Jag har smalare hörselgångar än de flesta så det funkar inte riktigt som det ska. På senare år har jag fått gå till doktorn för det flera ggr. Så nu är det dags igen. Hatar det verkligen. det värker konstant i det plus halva ansiktet kan jag knappt röra. Man ska egentigen inte använda sig av tops enligt alla läkare för det förvärrar problemen så att jag ökar risken att få det igen.men det är ju äckligt ju att inte använda tops. Så istället för att lyssna på det så händer det här. Jag är så dum, jag hade "glömt" bort hur ont det gör. Kan inte klockan bli kvart i åtta snart så jag kan ringa och boka tid. Sist det gjorde så här ont fick jag åka till akuten, men jag hoppas jag kan få en tid istället på vårdcentralen. Aj aj stackars mig

Tillbakablick mina år som 17-24 åring på ett ungefär. (de bilder jag har på datorn iaf)

Är lite uttråkad och alldeles för pigg så jag tänkte undersöka olika frisyrer och hårfärger jag har haft under åren. Jag trivs väldigt bra i svart hår men ibland saknar jag mitt röda hår.Långt hår vet jag iaf garanterat att jag ska och trivs bäst i. Svart hår kommer jag iaf att ha väldigt länge till. Ska boka in tid snart hos frisören igen och bättra på färgen och klippa topparna. Jag är glad över att jag accepterar mitt naturliga hår mer än tidigare. Förut plattade jag ut håret varje dag. Jag har inte gjort det nu på flera månader. Vill hellre ha det lite vågigt och lockigt. Det sliter så på topparna med och i och med att jag har torrt och tjockt hår i grunden så slits det ännu fortare då.






Älskling är roligare haha :O) Han skulle döda mig om han såg det här nu. Tur för mig att han inte läser min blogg haha :O)På senare år är han sig mer lik iaf. Mitt lilla flum :O) I love you!



bussresa och släktkalas och fotboll

Är precis hemkommen från kära oskarström. Min syster dotter fyllde år idag så vi firade henne med min storasysters populära crisptårta som är hur mumsig som helst. Mamma hade bakat sin kända drömtårta och hon bjöd på smörgåstårta as well :) Så jäkla gott. Men min mage är helt proppfull nu. Känner mig inte alls särskilt fräsch. Min mage är som en stor degboll eller nåt i den stilen :P

Det var mysigt att träffa familjen iaf även om det bara var för en dag.

Sen så vann ju IFK idag med. älskling vart ju helt förstörd att han missade att åka och titta på det, men han hade med sig mp3 och satt och var osocial tills matchen var slut :O) Är så glad över att dom vann för Älsklings skull. Han hade inte vart glad annars. Men stackarn håller på att bli sjuk bara :O/

Imorgon ska jag tillbaka till skolan igen. Får se hur det går. Har verkligen ingen ork att ta mig dit egentligen men nu är det dags I guess.

Nu ska jag umgås med gummorna. Stackarna fick inte mat förräns halv tio! Dom får alltid det vid 18 i vanliga fall men nu när vi vart iväg så fick det blir så. Sen så har de fått sitta i buren så länge med :O( Lite tjuriga var dom allt, de pratade inte nånting med oss när de fick mat. Men nu så är det glömt och lekdags på mattan. Skutteliskutt :O)

en bättre dag

Träffade Tina och Susan igår kväll. Så himla roligt att ses, även om det inte blev så länge :O) Är så glad över att Tina bor här och att Susan snart flyttar hit hon med. Hoppas hon får en lägenhet snart.

Älskling och jag sågs inte på hela dagen, han jobbade på hos sin pappa och det var extra tufft för honom stackarn. Vi sågs inte förräns vid halv nio idag och då gick vi och åt på ett ställe nära där vi bor, där folk köar till lunch. Vi har aldrig riktigt fattat varför så vi ville testa det. Det var faktiskt riktigt gott. Och personalen var trevlig och det var rätt så mysigt. Skulle väl inrett något annorlunda dock om jag ägde stället. Sen så tittade vi på film och myste i soffan, Bebisarna fick leka av sig lite. Men de fick tyvärr inte vara ute lika mycket som de vanligtvis får.

Vi har även beställt en ny dator. Vi har velat köra WOW tillsammans hur länge som helst och äntligen kan vi det :O) Plus att vi slipper tjafsa om vem som ska få sitta vid datorn. Längtar tills vi får den! It's mine hihi. Har även skaffat ett headset med mikrofon så att jag kan sjunga in låtar och lägga upp. Ser fram emot det.

Testade med min nya låtlista till pump idag och det var helt perfekt. Fick energi av varje låt och massa motivation. Dock är jag dum som styrketränar två dar i rad. Man ska ju ha en vilodag emellan. Fy på mig. Det kändes i mina knän att det inte var ok. Jag hoppas det går över fort.

Nä nu ska jag försöka sova. Ska in till stan imorgon med Älskling och shoppa. Har rätt många ärenden. För min kära systerdotter fyller år på söndag och måste köpa en present till henne. Alltid i sista sekunden, men hade inte så mycket val den här gången då pengarna inte kommer förräns nu.

ännu en vaken natt

Blir så trött på det här :O/ Vill kunna sova ordentligt, vill kunna fungera som vanligt. Såg nu att jag blivit underkänd på en av delkurserna i och med min frånvaro :O( Så himla kul att de inte kan vänta och ge mig en chans att komma i kapp. Lärarna vet ju om vad som har hänt. Om jag inte hade nån motivation förut så är det på minus nu. Jag hoppas att det är möjligt att ändras när alla uppgifter är inlämnade. Det dumma är att jag knappt bryr mig heller vad som händer :O/ Måste få igång mig själv igen på nåt sätt.

Träningen har jag motivation till nu iaf när allt det onda försvunnit.
Jag har gjort en ny musiklista för mitt pump pass. Kände att jag behövde lite variation. Dessa låtarna blev det:

1. "Sound of freedom" WT ,Axlar/rygg/bakre lår (kör det i en och samma låt)
2. "Cloud nine" Evanescence, Biceps
3." I walk alone" Tarja Turunen, Triceps
4."The secret" Sarah Brightman, knäböj
5."Knock on wood" Amii Stewart, utfall
6. "No compliance" Delain, mage
7. "Island"Sarah Brightman. stretching

Jag tränar aldrig bröst, har aldrig riktigt känt att det är nån poäng. Det kanske är en myt att brösten blir mindre då, men I take no chances! :O)

Är riktigt nöjd med listan iaf, ser fram emot att testa den imorgon. Skulle dock behöva införskaffa mig lite nya vikter till mina kära stång, för de jag använder ny börjar bli lite för lätta för mig och de jag har att byta med blir ett alldeles för stort steg uppåt. Behöver nåt mittemellan för att få lite utmaning. Men det får bli en annan månad.

Här är första låten på min lista. Älskar den så sjukt mycket den här låten. "Sounds of freedom" med Within Temptation. Den går att köpa på en av WT's singlar för övrigt om nån är intresserad.


äntligen finns jag med bland statistiken :O)

Har fått hem ett formulär med en massa frågor angående datoranvändning och hälsa och livstil typ. Jag är tydligen en av de utvalda bland 20 000 undomar. Äntligen får jag vara med och bestämma lite hihi. Jag tycker det är jätte kul patetiskt nog med såna frågor där man ska kryssa för. Hoppas jag får vara med igen. Fick en lott som tack för hjälpen men trist nog vann jag inget :O/

Annars har jag inte hittat på så himla mycket. Jag har äntligen kunnat styrketräna iofs! Jag har inte haft ont i handleden idag :O) Så jag körde ett pass och sen så gick jag och Älskling en promenad och sen så har vi inhandlat lite olika nödvändiga grejs. Köpte även en till säng till gummorna. Vi hade bara två och stackars Lotus blir nästan jämt utan. De är inte så bra på att dela med sig så att det blir jämlikt :O) Men nu så.

Ska ta och slänga ihop nåt att äta. är inte lika motiverande när jag är ensam bara. Ska bli skönt när Älskling börjar jobba dagtid. Inte så långt kvar. Jag ska förresten eventuellt ta över hans städjobb på liseberg nu i decemeber. *hoppas hoppas* Låter kanske skumt men jag trivs med att städa, iaf som jobb :P Inte så förtjust i det annars.

Aja nu har jag svamlat färdigt för stunden

fotograf för en dag :O)

Här är lite bilder från älsklings och min höstpromenad :O) Det är så mysigt med hösten, älskar att det är kyligt och soligt på samma gång och så fina färger. Hoppas det blir snö snart med :O)



Älskling har gått och lagt sig nu, jag är inte trött alls just nu. HIhi i samma stund jag skriver det så gäspar jag ;O) Men ändå. Vågar inte sova för jag drömmer bara en massa mardrömmar då

Bebisarna fick en nystädad bur idag så jag har varit väldigt effektiv :O) Alla tre skulle egentligen vart med på denna bilden men lilla Lotus blev så chockad av kameran så hon han springa in och gömma sig i ett av husen. Fläcken utan spån visar hennes närvaro :O)


Jag fick ett ryck förut runt 21:00 och började ställa mig och baka pizza precis lagom till att älskling kom hem från jobbet. Den blev faktiskt väldigt god. Riktigt mumsig

Så lite har jag hunnit med idag ändå, trots att det känns som om jag bara suttit framför datorn typ eller tv:n :O)

Här är en bild på bebis Lotus vid ett annat tillfälle bara för att hon saknas på det andra fotot :O) Hon är så underbar, fast väldigt busig. Under soffan så har vi placerat en massa böcker bara för att de inte ska kunna komma in där då det blir så jobbigt att städa där jämt om dom sitter där och bajsar och så. Iaf detta system har fungerat ända tills idag för lilla Lotus lyckades hitta en liten springa och helt plötsligt var hon borta. Dom hade precis skuttat runt på mattan och lekt vid våra fötter som dom finner väldigt underhållande. Så vi blev så chockade när vi helt plötsligt hörde ett väldigt bekant ljud under soffan. Förut lät vi dem vara där under när vi bodde i vår förra lägenhet. Som tur var kom hon ut självmant, det var visst inte så kul att vara där inne alldeles ensam.

REPO the genetic opera trailer

hm, en "lite"annorlundare typ av musikalfilm kan man ju lugnt säga att detta är :O) Jag kommer ha väldigt svårt för att sova efter att ha sett denna filmen nästa år...men Sarah Brightman gör allt värt det förstås :O)


svenska

Vaknade faktiskt innan tolv i dag. Helt otroligt ju. Sjukt hur man kan vända på dygnet så snabbt ändå. I vanliga fall går jag upp vid fem sex tiden om jag jobbar på punkt. se eller ska till skolan.

Håller på att ladda upp en video som jag gjort till min vän Sarah Nichols. Hon försöker lära sig svenska. Hon är riktigt duktig med på det. Jätte bra uttal bara på den här korta tiden och med min kassa utlärningsmetod :O) Det tar sin lilla tid bara att ladda upp videon på photobucket. Jag har såna problem med att sitta still när jag blir filmad. Helt sjukt är det. Och jag fnissar hela tiden med. Blä så himla jobbigt att se :O)

Nu ska jag försöka mig på att träna tror jag.Egentligen skitdumt för jag har fortfarande ont, speciellt i mina handleder. Men jag saknar mitt styrketräningspass så mycket. Hade ju dock kunnat köra kondition...men det är så tråkigt.

Aja kan lika gärna städa iordning lite här istället. Älskling är ju duktig och jobbar och sliter hos sin pappa.

För övrigt så har jag fått se ett nytt foto på Sarah Brightman ur REPO. Blir lika glad varje gång :O) Hon ser verkligen inte ut som hon brukar hihi. Så coolt :O)


Ville Valo

Hihi den här videon är så lustig och lite tragisk på samma gång egentligen. Hittade den för ett par dagar sen. Ville Valo som sjunger på HIM's genombrott , "Join me" och ja, hans minne är visst inte det bästa :O) Älskar hans röst iaf och låten är sjukt bra.




ändrade planer

Jag tror jag håller mig vaken ett tag till ändå, finns inte en chans att jag somnar ändå. Är helt klarvaken. Ska kolla lite videos nu, kanske spela lite WOW sen.

Här är ett av mina collage som jag pysslat med ett tag. Vissa bilder blev rätt suddiga när jag förminskade dem men är ändå så nöjd med resultatet. Sarah Brightman och Sharon den Adel under olika konserter. Det är verkligen musik och annat pyssel som får mig på bättre tankar. Vad skulle jag göra utan musik. Det är det bästa som finns! Bland annat iaf :O)


kan inte sova

Vänder på dygnet mer och mer. går upp skitsent varje dag nuförtiden. Har suttit och pysslat med datorn hur länge som helst just nu. Organiserat i röran på skrivbordet och lekt med olika bilder och gjort egna collage. Många som pysslar med det en fredagskväll ;O) Älskling sover, det har han gjort sen kl elva stackarn. Han ska jobba hos sin pappa i morgon så han får lite sovmorgon ändå, till kl halv sju :O)

Vi tittade på en av filmerna då vi ville spara den andra till imorgon. Ville inte missa "Crimial minds" heller. "Catch and release" började så himla bra och jag var helt säker på att den skulle vara en helt perfekt film men efter ett tag så blev den rätt splittrad och inte särskilt logisk. Fanns inte riktigt nån mening med att göra den här filmen överhuvudtaget egentligen. Så himla synd för jag tycker så himla mycket om Kevin Smith. Den var ändå sevärd stundtals iaf :O) Hoppas på att den andre är bättre.

Nej imorgon måste jag verkligen ta tag i pluggandet. Jag måste läsa ut alla böckerna och skriva ner lite om varje så att jag kan komma ifatt lättare när de väl ger mig uppgifterna sen. VFU:n skiter jag i. Förhoppningsvis blir det inga problem med att jag tar igen det vid ett senare tillfälle. Orkar inte gå dit och vara glad och pedagogisk. Vet ju inte ens om jag ska fortsätta med det här. Vill ingenting just nu.

Pappa fattar du hur mycket jag saknar dig. Jag önskar att du och jag fick en andra chans att lära känna varandra ännu bättre, den chansen som vi var på väg till men som du togs i från. Jag fattar inte hur jag ska kunna leva med det här. Jag såg så mycket fram emot att träffas oftare och verkligen få en riktig relation. Varför kunde jag inte få det för! Varför kunde inte Pappa få mer än det här. Han förtjänar så mycket mer. Han har haft det tillräckligt hårt hela sitt liv. Ska inte alla få den där lyckan till slut som man tror och hoppas på. Jag är så arg på det här. Vill inte acceptera det.
Aja ska gå och dricka lite juice nu och sen försöka somna.

godis och film

ikväll blir det mys som gäller. Till skillnad från alla andra dagar ;O) Men iaf, vi beställde pizza förut, vilket vi egentligen inte borde ha gjort. Men det behövdes :O) det har varit en jobbig dag. Som tur var så firade pizzerian vi gick till 1 år så de hade ett billigare pris. 49 kr oavsett vilken pizza man än köpte, plus dricka och sallad :O)

Älskling tittar på sitt precious Stargate nu så jag väntar på att det ska ta slut. Sen ska vi se på film. Jag hoppas de är bra och underhållande båda två. En varsin godispåse har vi oxå lyckats få med oss hem :O)

ålderskris och julplaner typ

Åh vad glad jag blir. Tack vare vännen Cizzi så kan jag sätta in videos i min blogg. Tack igen :O)

Bara för att öva mig lite så tänkte jag att bara för sakens skull sätta in HIM's senaste singel som jag älskar. "Kiss of dawn". Älskar hela deras nya skiva med för den delen. Känner att jag återgått till min gymnasietid lite hihi :O) Kanske är det någon form av ålderskris. Jag har iofs alltid denna kris för jag vill verkligen inte bli "vuxen". Eller gammal och tråkig då.





Annars håller jag på att kolla på julgardiner och söta tomtar som jag vill beställa på ellos. Lite pinsamt att beställa därifrån nästan men de har faktiskt en hel del fina saker till hemmet. Tycker jag iaf :O) Vill ha ett par röda gardiner(eller engelsk röd som det hette visst) i vardagsrummet. Vi brukar aldrig pynta nåt värst med gardiner till jul och i år känner jag verkligen för det i och med att vi inte ska åka någonstans för en gångs skull. Bara jag och älskling och gummorna som ska fira tillsammans. Är så tråkigt att flänga runt överallt och aldrig kunna njuta av julen när vi åker tåg hit och dit så vi ska istället hälsa på familjerna efter jul. Så det blir dubbelt firande :O)

Kan iaf inte bestämma mig om jag ska köpa nåt mer julpynt, kanske en ny adventljusstake. Åh jag längtar redan efter att ställa fram dem. inte så långt kvar ändå. det är så mysigt. Ska nog köpa en kaffebryggare med för jag var så himla sugen på kaffe idag. Även om det inte är i närheten lika gott som på café. Är kanske lite dumt att starta med ett beroende frivilligt dock. Tycker bara om att dricka det ibland, någon gång i månaden. Aja får fundera en stund till.

Annars har dagen varit väldigt seg. Jag har ändå mått lite bättre stundtals iaf. Är bara lite jobbigt när Älskling jobbar kväll som han gjorde idag. Har väldigt svårt för att vara ensam. När jag stod och diska så kände jag pappas närvaro jätte mycket, luktade nästan som honom oxå. Vet inte hur mycket inbillning det är men det är iaf väldigt jobbigt.

Nä nu ska jag fortsätta kolla på ellos :O)

Scary Sarah :O)

Kikade just in på SB forumet och fann en massa nya coola bilder på Sarah :O) Är helt exstatisk över det hela. Vet inte om jag nämnt detta tidigare men hon ska vara med i en film som släpps i april nästa år och det är en rätt så makaber film. Det är regisören som gjort Saw filmerna som regiserar även denna. REPO the genetic opera heter den och det är en form av musikalfilm fast med tema skräck. Jag ser fram emot det så mycket även om jag antagligen inte kommer kunna sova efter jag sett den ;O) Här är iaf en av bilderna. Hon ser så himla cool ut hihi :O) Jag är en sån nörd.


Anmälde mig till fortsättning på den linjen jag går nu utifall att jag ändrar mig, men tog den som nr 2 och som första val valde jag återigen socionomlinjen. Jag vill verkligen komma in där. Varför ska det vara så himla svårt för :O/ Jag vet inte om programpoäng räknas, så att jag har större chans att komma in nu. Antagligen med min tur så gör det väl inte det.

Jag var aldrig i skolan igår och inte idag heller. Började min VFU igen nu men jag orkar verkligen inte gå dit. Det kommer vara skitsvårt att komma i kapp med allting, men ändå finns det ingen motivation. Jag behöver vara hemma ett tag innan jag börjar fokusera på allt annat känner jag. Det har varit fullt upp sen Pappa gick bort, behöver lixåm bara vara hemma och inte göra någonting. Klarar inte av något ansvar just nu. Vill bara gömma mig här i lägenheten för en stund. Bara jobbigt att jag ska behöva ha dåligt samvete för det.

Har inte kunnat träna på ett tag nu. Värker fortfarande i mina händer sen allt skrubbande i lägenheten så vågar mig inte på att träna utifall att det det förvärrar saken. Det kanske det inte gör..

Nu ska jag krypa ner i soffan och se om det finns nåt som kan underhålla mig på TV

jävla skitsajt

OMG jag håller på att flippa över på studera.nu. Har försökt komma in på den sidan sen igår men det går inte. Antar att det är fler än mig som har det problemet nu. Jag måste ju anmäla mig idag..bajs.

Ska ge gummorna mat nu, sen får jag försöka mig på skiten igen :O/

söndag

Älskling ringde mig sjukt tidigt i morse från jobbet, men han har iaf fått förlängt på sitt jobb på liseberg. Vilket betyder mer cashie cash :O) Jag är så stolt över honom. Nu har han två jobb så det ska inte vara nåt problem ekonomiskt i fortsättningen...förhoppningsvis.

Nu står Älskling i duschen och jag sitter och lyssnar på Celine dions nya låt "taking chances"

Vet inte riktigt varför men tycker om att lyssna på den.*skäms lite* :O) Finns ju bara en true Diva :O) Kan ju iofs bero på att när vi städade i Pappas lägenhet så spelar de den 1000 ggr på radion + den där jäkla Martin Stenmark! Jag verkligen avskyr hans musik. Förlåt alla ni som gillar honom men klarar inte av honom. Bläsh.

Idag är det tvättdag för oss vid 14, sen ska vi mest mysa i soffan. Ska väl försöka slå upp kursböckerna med.

En annan låt jag avgudar för övrigt är Tarja Turunnens singel "I walk alone" Älskar den. Har aldrig gillat hennes röst särskilt mycket men tycker hon är bättre som soloartist.



Sarah Brightman ska göra en livechat snart igen för övrigt! Är helt överlycklig :O) Hennes album är beräknat att komma i januari men datumet har en frömåga att ändras framåt hela tiden så får se när det blir. Blir galen på att vänta :O)



The true Diva :O)

Nu ska jag gosa med bebisarna. Har saknat dem så himla mycket när jag vart iväg.

skönt att vara hemma igen ändå

Är tillbaka i Göteborg nu igen. Stannade längre än planerat i Halmstad. Kom hem igår eftermiddag. Det har varit en väldigt jobbig tid för mig. Jag saknar Pappa jätte mycket. Vill att han ska komma tillbaka till mig. Det var så svårt att säga farväl på begravningen. Kan inte förstå att han är borta. Begravningen var jätte fin och blev precis som jag önskat. Jag hade valt en vit kista med vita blommor som dekoration och ett fat med ljus och längs altaret låg olika blombuketter som släkt och vänner skickat.  Det var otroligt hemskt att vara där. Bara tanken på att han ligger där inuti kistan är helt sjukt, hur det är meningen att man ska kunna acceptera det förstår jag inte. Hur ska man kunna fortsätta leva som vanligt efter det här.Allt gick så fort och det har vart väldigt jobbigt att skiljas från Christoffer på kvällen efter minnesstunden. Är så tacksam över att han finns i mitt liv. Han är ett sånt enormt stöd för mig. Särskilt under begravningen så var hans hand den mest dyrbara skatten någonsin.  Minnesstuden efter begravningen var iaf oxå jätte fin och prästen hade med sig ett foto på pappa när han konfirmerades. Det var under omständigheterna roligt att träffa släkten. Jag har en väldigt stor släkt och många av mina farbröder har jag endast träffats när jag var liten så jag minns dem inte alls. Nu under veckan som har gått har vi träffats nästan varje dag och de har varit väldigt hjälpsamma.Roligt att lära känna dem lite.  Det har vart väldigt tufft att städa ur lägenheten. Det har tagit mycket längre tid än vad vi trott. Det är fortfarande inte helt färdigt. Lite finjusteringar kvar för att Akelius ska vara nöjda. Känns så konstigt nu när lägenheten är helt tom och saknar personlighet. Har tagit med mig många av pappas saker som minne. Han har målat jätte många fina tavlor som jag ska hänga upp här hemma sen.  Mamma och Malin ska ordna det sista så jag kan återgå till skolan iaf. Mamma har varit helt underbar mot mig. Skulle inte kunna överleva utan henne. Hon är det finaste jag vet. Hon tog ledigt från jobbet och har hjälpt mig med städningen och bara varit en så där underbar som endast en perfekt mamma kan vara. När jag har haft hemlängtan och saknat Christoffer så har hon fått mig på bättre tankar. Det har vart så svårt att inte kunna krama om honom få den trösten jag är van vid, som bara han kan ge mig. Men vi överlevde det iaf :O)  Nu är det bara svårt att gå vidare. Att motivera sig att fortsätta gå i skolan och göra allt annat som känns meningslöst. Jag har haft så fullt upp sen pappa gick bort, har knappt hunnit sörja eller reflektera över det som hänt. Kan inte fatta att det redan gått en månad. Det känns som om det högst var en vecka sen. Just nu känner jag inte alls för att gå tillbaka till skolan. Vet inte om jag vill utbilda mig till lärare längre. Känns inte rätt, men det är skitsvårt att veta om det är pga sorgen efter pappa eller om det är för att jag verkligen inte vill. Har så lätt för att ge upp saker och ting. Hur ska man veta när det verkligen är fel för en. Har heller inte särskilt mycket val. Räkningarna måste betalas och livet fortsätter oavsett hur mycket jag behöver stanna hemma och reflektera,
Nä jag kommer ingen vart med mina tankar nu. Är skit trött och det värker i kroppen efter allt slit fortfarande.Ska ta och gå och lägga mig nu och försöka sova. Har haft svårt att sova, drömmer mardrömmar och vaknar ständigt. Är lättare att somna nu iaf med Älskling bredvid mig. Aja, godnatt.

godmorgon

Ska snart bege mig iväg till skolan.Jag gick upp redan innan 6 imorse för jag behövde fixa med en massa samtal och grejs + att jag ville hinna med att träna.  Har ringt begravningsbyrån nu igen och fixat det sista hoppas jag iaf. Har försökt ytteligare en gång att kontakta akelius men kommer alltid till telefonsvarare. HIttade en mejladress dit så nu har jag lämnat ett argt mejl till honom hihi. Hade jätte svårt att somna inatt med, så mycket tankar som far omkring så jag blir helt galen av allt. Skönt iaf att kunna bocka av lite fler grejer på listan som måste göras. Känner mig iaf mycket piggare för tillfället. Beror nog mycket på träningen. Jag blir av med allt jobbigt då för en stund. Jag både konditionstränade på min crosstrainer och styrketränade med minsann. Känns bra. Känner mig lite dum bara för crosstrainern låter nåt för jävligt så jag kan tänka mig att grannarna under oss störs av det. Särskilt vid den tiden på dygnet, men jag vill bara träna på morgonen. Annars blir det inte av för mig efter skolan. Då vill jag bara slappa i soffan :O) Nä nu ska jag packa väskan och kolla när spårvagnen går. Vi kommer hålla till på artisten nu hädanefter så det ska bli spännande. Dock kommer jag säkerligen gå vilse :O)

RSS 2.0