Äntligen helg

Har precis lagt ett bud på en jacka på tradera. Är första gången jag gjort nåt sånt så jag är lite nervös. Tänk om jag nu får den så passar den inte alls :O/ Har vart och provat en massa olika vårjackor idag efter skolan men ingen kändes riktigt rätt. Efter ett tag blev jag helt nedslagen och helt energilös av att prova och inte bli nöjd med nåt. Är därför lite risky att lägga ett bud på nåt som jag verkligen inte har nån aning om hur det ser ut på mig. Men det blir säkert bra. Blir säkert inte jag som får den ändå :O)

Annars har vi haft musik idag och det är alltid kul. Dock dansar vi och leker så mycket under tiden så det känns mer som ett träningspass. Vår musiklärare är även vår handledare till vårt temaarbete och vi hade lite handledning efter lektionen och han sågade idén totalt typ :O/ Känns ju mindre bra nu när det kändes som ett perfekt tema och vi hade kommit på så många idéer runtomkring det. Det var inte tillräckligt flummigt tydligen. Detta kan bli tröttsamt när man går en skapande linje för allt ska vara så abstrakt och man får knappt någon ordentlig fakta kring vad man ska göra utan allt är bara flummigt. Känns inte så realistiskt heller alla ggr. Det ska ju ändå funka att genomföra i praktiken sen när man väl kommer ut. Är lite grinig på honom iaf nu. Är nog den enda i hela klassen som är det dock för alla är helt förälskade i honom haha. Han är typ i 30 årsåldern och charmig och öppen som person och ser bra ut. Jag tycker dock bara att han är jobbig  :O) Märker av att jag är otroligt mer dömande och svårsåld som person än vad de flesta är. Jag var den enda i gruppen som argumenterade emot honom. Aja nu är det helg iaf. Längtar tills Älsklingen kommer hem från jobbet. Blir nog filmkväll och wow spelande idag. Imorgon är vi lediga samtidigt för en gång skull och ska ut på stan och shoppa lite. Har redan lagt undan en kjol på Indiska. Den va väldigt slapp och skön.

Nu ska jag vila lite innan jag sätter igång och styrketränar och kör på min crosstrainer. Känner att jag har ont i min nacke :O( Hoppas det går över snart

Ledig

Idag är jag ledig. Dock har jag inte gjort så himla mycket ännu på min lediga dag. Sovit länge, ätit frukost och glott på reprisen av Oprah. Har diskat och plockat iordning här lite medan jag har lyssnat på musik. Typ det som jag hunnit med än så länge. Ska styrketräna snart och brainstorma lite kring vårt tema arbete i skolan sen. Är väldigt sugen på att åka in till stan och shoppa men Älsklings csn har inte kommit ännu då hans skola börjar i slutet på februari så får vänta lite till innan jag kan köpa nåt skojs. Vet redan nu att jag vill ha en tröja som jag spanat in och en vårjacka då som jag tjatat om ett tag :O) Ska till haga och köpa en eller två sjalar som är helt sjukt fina. Blir nog även en dvd, vilken vet jag inte ännu. Hoppas pengarna kommer snart!

Otrygghet

Så himla "kul" att det händer hemskheter runtomkring en varenda dag. Så trött på att nåt hänt precis där man bor. Antingen är det ett rån eller våldtäkt eller som idag någon som blir skjuten i en restaurang väldigt nära där vi bor. Man går här fram och tillbaka till skolan eller för att gå på stan eller för att promenera en sväng och man kan aldrig känna sig 100% säker på att man är trygg. Oftast som tjej känner man lätt det så här oavsett var man bor tyvärr men nu när allt blir så himla nära in på en så blir ju såna tankar verklighet. Det är inte bara som man inbillar sig utan det händer verkligen. Tragiskt nog så är det så här oavsett vart man bor men det känns som om det händer så jäkla ofta här bara. Tänk om man kunde ha en lägenhet mitt i centrum, maybe one day..

Mina favoriter på oscarsgalan

image189

image190

image191

image192

Tänk en dag kanske jag står där med på the red carpet bredvid Älsklingen för hans kommande filmer :O) I believe in you :O) Även om vårt eviga tjafs består av att jag vill bo i Sverige så kommer han nog lyckas övertala mig. Men det tänker jag inte nämna till honom ännu haha

Oscarsgala och mensvärk

Satt upp hela natten lång och tittade på oscarsgalan ihop. Åt indisk mat och lite mumsigt godis. Riktigt kul men det var svårt att hålla ögonen öppna i slutet. Det var planerat att jag skulle gå till skolan idag då jag ändå sovit några timmar innan oscarsgalan men självklart så fick jag min hemska mensvärk idag. Kunde inte sova nånting efter galan som planerat utan har sprungit upp från sängen minst 20 ggr för att gå på toa och legat och masserat min stackars mage i flera timmar då den krampat. Fan vad jag hatar mens! Är så jävla orrättvist med för inte ens alla tjejer har det så här. Blir galen på skiten. Märkte även att jag endast hade två ipren kvar imorse men Älskling va gullig och gick och köpte ett nytt paket till mig :O) Just nu är det lite bättre men vågar inte hoppas på för mycket :O)

 
Annars har helgen var mysig. Vart och firade mamsen i lördags och sov över till söndags morgon. Hade bråttom hem för att ge gummorna mat. Mamma blev iaf jätte glad för sina presenter. Hon bjöd på smörgåstårta vilket alltid är lika mumsigt och min syster bjöd på fikat. Saknar mamma redan. Vill så gärna kunna träffa henne när som helst utan att behöva planera in det. Men samtidigt vill jag bo där jag bor. Vill inte tillbaka.

Nu ska jag lyssna på min nya skiva som jag beställt för skitlänge sen på ROCKS. Hade helt glömt bort den och fick ett sms från dem att skivan hade kommit in hos dem. Får se vad jag tycker om den. Gillar verkligen Liv Kristines röst skitmycket men har bara hört några låtar med henne tidigare.


mina kära oreos

Något hemskt har hänt! Hemköp i Nordstan har slutat sälja oreos! Iaf de som vi älskar med vit choklad som överdrag. De har bara kvar de vanliga. Det är fan den godaste kakan jag vet! Söker som en galning efter dessa kakor om de finns nån annanstans i närheten. Har bara sett dem där så det finns inte mycket hopp kring detta.  :O(

Miss Brightman :O)



En video som ett fan har gjort med en av hennes senaste låtar som jag avgudar "Fleur de Mal". Avgudar dock all musik hon gör haha :O)

fredagen

Håller på att lägga in "symphony" på datorn just nu för jag ska lägga över den på mobilen sen så jag kan lyssna på den på bussresan :O) Så under tiden tänkte jag skriva lite här och uppatera kring min dag.

Den har varit riktigt kul. Alla borde gå skapande verksamhet säger jag bara. Man bara leker och skapar dagarna långa hihi. Vi hade drama första lektionen. Det gick riktigt bra. Vart lite negativt inställd till lektionen för vissa dramalektioner känns väldigt jobbiga ibland. Har svårt för den typen av inlevelse att gå in i en roll. Men jag börjar känna mig mer bekväm och det är nyttigt för en. Är glad över att man utmanas hela tiden på alla lektioner. Efter draman hade vi musik och det var hur kul som helst :O) Är så glad över att jag kommit in i skolan igen och är motiverad. Även om jag tänker på pappa då och då under dagarna så är det inte alls på samma sätt som förut. Jag kan fokusera mig mycket bättre.

Resten av dagen har jag sovit lite haha. Vart helt slut efter skolan. Har lekt med gummorna väldigt mycket med idag. De har fått vara ute extra länge i och med att vi åker bort imorgon. Har även pratat länge med mamma i telefon. Är inte ledsen på henne nåt mer och heller inte särskilt berörd över det angående min syster. Vissa dagar är det skitjobbigt när man träffar henne men sen så kan det även ibland va jätte roligt att träffa henne. Så himla olika. Hoppas på det bättre imorgon. Har en förmåga att bli överkänslig ibland med även om jag inte tycker det är särskilt konstigt att jag reagerar som jag gör. Men vad skönt det hade vart om man aldrig blev berörd av nånting jobbigt. 

Vi beställde hem kinamat förut iaf och det var mumsigt. Kollade även på singing bee. Underhållande faktiskt. Jag tycker om programledaren hon är så himla söt och go tycker jag. Gummorna har fått sin bur städad idag med. Är alltid så kul när de får komma in. De blir alltid lika förvånade av förändringen och kikar runt nyfiket. Vi brukar alltid möblera om varenda gång de får komma in efter de vart ute för att det ska bli lite förändring. Det märks verkligen att de uppskattar det. Nu ska vi snart spela lite wow innan vi packar väskorna och går och lägger oss. Hoppas bara att det inte är nåt oväder imorgon och att det går fint att komma till mamma och hem sen med förstås.
Nu ska jag föra över låtarna till mobilen :O)

komiskt

Är redo för att gå och lägga mig nu. Vi har precis kollat på Gordon Ramsey på kanal 5.  Går inte att missa! :O)

Kören var en total katastrof för övrigt. Så jäkla ostrukturerat och typ mindre än 10 pers! Jag och två av mina andra klasskompisar ska inte gå dit igen haha. Helt sjukt dåligt. De ska ha ett framträdande den 8 mars och de har inte ens övat nåt på det eller bestämt vad de ska sjunga. Helt sanslöst :O) De har knappt nån ledare heller. Hon som tog rollen för det sa att vi skulle ta med oss en massa låtar hemifrån som vi gillar och sen köra dem och dagen innan framträdandet bestämma vilka vi ska sjunga beronde på vilka som sitter. That makes sense ;O) Jag vill iaf inte stå där och sjunga på nefertitti och göra totalt bort mig. Jag önskar dem lycka till haha

Kör

Nöjd med dagen so far. Har vart i skolan och haft begreppsträning. Det var kul. Har fått mig en liten promenad med och väntar nu på att kl ska bli 16 för då ska jag bege mig iväg till pedagogen och ha kör övning. Det ska bli kul tror jag. Lite pirrigt :O) Några från min linje vet jag går där oxå så det gör det inte lika nervöst :O) Är sjukt trött just nu bara. Tror det beror på att jag ätit mat och så regnar det ute nu med :O/ Hoppas det slutar tills jag ska gå ut. Annars kommer det vara väldigt lockande att stanna hemma i sängen.  Men jag ska gå dit. Det har jag redan lovat min klasskompis och jag kommer ångra mig om jag inte får va med å sjunga. Nu ska jag vila mig en liten stund i vår gos säng så jag har lite mer kraft och energi sen.

kanelbullar, träning å gitarrlektion


Vi bakade kanelbullar igår kväll som lite tröst sådär och det är så sjukt gott! :O) Är svårt att äta i måttlig mängd dock när de är så tillgängliga för en. Vi går och mumsar på dem hela tiden känns det som :O) Har iaf gått en morgonpromenad idag med Älsklingen. Det ska vi göra imorgon med. Så gott när jag börjar runt 10-11 för då hinner jag med det. Känns lite väl jobbigt att gå upp vid 6 på morgonen för att gå sin morgon promenad när jag börjar tidigt. Har gjort det ibland på min crosstrainer istället men den låter så jävla mycket så jag tycker lite synd om grannarna då. Finns det verkligen människor som går upp en timme tidigare för att gå sin morgon promenad? Det är ju så himla bra att röra sig direkt när man vaknar sägs det och jag tror på att det ligger mycket i det men fattar inte hur det skulle kunna hålla i längden. Möjligtvis när det är ljust vid den tiden och om man inte bor på Hisingen ;O) Jaja det ordnar sig säkert.

Annars så var det skitkul på min gitarrlektion idag :O) Lite krångligt men jag ska klara av det här! :O) Har iaf  lärt mig 4 acckord hihi. Det kan man faktiskt göra mycket med så jag är stolt över mig själv. De säger att det räcker att öva fem minuter per dag så därför ska jag öva 20 minuter så jag kan skina lite extra in the crowd haha ;O) Nu ska jag iaf mata bebisarna med paprika och sen styrketräna. Det är ju även mitt älskade program grey's anatomy i kväll! Yay!

no place like home

Det har varit en blandad dag. I skolan har det varit kul. Vi hade ett seminarium i morse och sen på eftermiddagen hade vi rytmik vilket alltid är så himla härligt. Man blir alldeles lätt i kroppen och sprallig och glad. Alltid kul att få leka lite när man är "vuxen" :O)

Älskling mötte upp mig i stan sen. Vi tog en promenad inom Göteborg för en butik vi skulle till låg på järntorget.Det var iaf jätte härligt även om d va lite kyligare idag så var det nice ändå.  Har köpt d sista av mammas presenter och ett kort till min systerson. Han får bara pengar och möjligtvis lite godis i present.

Det mindre roliga har skett på hemmaplan när jag pratade i telefon med mamma. Har varit upprörd nu ett tag och gråtit ut hos Älsklingen. Jag och min syster har inte den bästa kontakten och ja d är väldigt svårt att möta henne för hon vägrar och ge nåt tillbaks i vår relation. Hon ska alltid veta bäst och kan säga väldigt kalla och dumma saker ibland. Väldigt osmakliga saker särskilt nu när jag mått som sämst med min pappa och så. Plus att hon bara pratar om sitt och ja d är mycket som inte stämmer överenes mellan oss. Vi är helt olika bara. Jag har inte direkt nåt behov av att ha nån fortsatt kontakt längre med henne då det inte ger mig nåt mer än tråkigheter. Jag blir jämt bara besviken och är så jäkla trött på det hela. Om hon kan visa att hon kan ändra sig så fine då är det en annan sak men jag orkar inte försöka möta henne nåt mer. Det finns lixom en gräns och det känns som om jag redan har pushat den gränsen rejält.  Och mamma som vet hur mycket det här har påverkat mig tycker nu att jag bara ska ta det typ och att jag ska fortsätta vara som vanligt och ja en massa mer. Är så svårt att förklara egentligen hur jobbigt det här är. Jag förstår mamma att hon vill att vi ska komma överens och så. Men det orrättvisa är att det är jag som får skiten nu och att jag förväntas vara den snälla och trevliga och bara ska ta allt hela tiden. Att jag ska fortsätta vara trevlig och skita i allt. Som om det jag känt typ hela mitt liv inte är nån grej. Att jag har krav på mig att va shysst men inte min syster. Hon får bete sig hur som helst.   När hon egentligen borde ta det med min syster istället, att det är hon som kan försöka sluta leka besserwisser och behandla mig och alla andra för den delen med respekt för att hon annars förlorar mig å jada jada. Allt känns väldigt orrättvist just nu bara att jag ska bli den skyldige när det är så fucking självklart att jag inte kan göra mer nu än vad jag har gjort. Blä allt det här blir bara svammel, finns så jäkla mycket mer och säga om det här men nu ska jag hitta på nåt kul i stället. Fattar inte varför jag låter det påverka mig, jag bryr mig inte om det här med min syster egentligen utan det som sårar är hur mamma helt plötsligt inte förstår mig när hon alltid förstått mig tidigare och t.o.m hållt med mig om att min syster kan vara så kall och ja...skit samma

Mamsens födelsedag!

Grattis till mamsen, 60 år blir hon idag. Önskar jag kunde vara där och fira med henne. Men ska åka dit i helgen istället.

Det känns som en sån härlig dag idag med solen som skiner. Det var roligt i skolan med. Vi hade kursintro först och sen röstträning. Så himla kul. Ser fram emot den här kursen jätte mycket.
På onsdag har jag min första gitarr lektion. Yay!

Ska ta och gå en lång promenad snart i solen, det blir antagligen biobesök idag med sen.

Blev förresten ingen vår jacka igår. Var alldeles för lat för att gå i affärer. Känner nu i efterhand att jag önskar att jag gjort det då jag verklgen vill ha på mig vårkläder idag :O) Imorgon eller på onsdag ska jag kika runt.

Velig, that's me

Sitter och funderar på om jag ska åka in till stan eller inte. Hade tänkt att kolla efter en vårjacka. Vet hur jag vill att den ska se ut i huvudet men om den finns på riktigt vet jag inte :O) Nu ska jag bara bestämma mig för om jag orkar åka in eller inte. Ska kanske ta och leta efter en efter skolan istället imorgon. Va jobbigt, kan inte bestämma mig för hur jag vill göra. Ska iaf duscha nu och göra iordning mig för en eventuell shoppingdag då...hm...

We kicked ass :O)

Yay! Redovisningen gick skitbra :O) Vi fick en massa beröm och det känns väldigt kul att det blev så lyckat. Nu kan man lägga den här kursen åt sidan och börja på nästa på måndag. Skönt att vara helt ledig en helg och inte behöva tänka på några skoluppgifter eller liknande. Nice nice.

Nu ska jag göra nåt så utomordentligt roligt som att dammsuga lägenheten och sortera vår tvätt. Sen får vi se vad vi hittar på när Älskling kommer hem från jobbet. Hade tänkt att gå och se "Sweeney Todd" idag men såg häromdagen att den inte går på bergakungen ännu och om man väl ska gå på bio ska man ju gå dit. Den släpps på måndag där så får vänta några dagar till. Min mamma fyller år då med. Ska fira henne nästa helg. Kan inte fatta att hon blir 60. För mig så är hon 40 nånting. Nä nu ska jag städa så det blir gjort.

Redovisning

Imorgon är det dags för vår redovisning och avslutning av delkurs 1. Jag hoppas allt går bra. Är lite pirrig. Ska ha vernisage då vi har skapat ett gäng tavlor som symboliserar vår tid under kursen och hur vi känner kring det. Sen ska vi spela lite på våra instrument, jag på min trumma haha. Sen ska vi opponera på grupp 5 arbete och bli opponerade mot och sen ska vi ha vår dockteater. Vi har skapat en pjäs och det måste handla om ett problem kring värdegrunden. Ska bli spännande och se om vi kommer ihåg våra repliker :O) Här är min lilla lömska handdocka som var menad från början vid skapandet att han skulle vara som sagt lömsk men charmig. I denna pjäs dock är han väldigt snäll och medmänsklig och visar att insidan är det som räknas, Väldigt klyschigt :O)


Ska bli skönt att börja med nästa kurs på måndag. Nu ska jag äntligen få lära mig spela gitarr! Yay!  Köpte en gitarr väska idag.



Annars har dagen vart mys. Vi gick en lång promenad i solskenet, har ätit indiskt och glott tv och spelat wow typ. Jätte romantiskt haha.

Grey's anatomy

Yay idag började Grey's anatomy igen! Är helt beroende av den serien. Fattar inte hur jag ska överleva en hel vecka till nästa avsnitt! Så jäkla bra är den! Hoppas på att Izzie och George blir tillsammans *pretty please*




Den starkaste scenen mellan dem två. Älskar den! :O)

It was all ok it was cool



Stina Nordenstam är en artist som har det precis som jag önskar. Hon släpper sina skivor men förblir anonym. Det är så skumt att man helt plötsligt kommer på att man har lust att lyssna på en artist som man inte lyssnat på jätte länge. Kom på det att, ja just det jag har ju alla hennes skivor. Ska ta och lägga in mina skivor med henne i min mobil sen så jag inte glömmer av att jag tycker om henne igen :O)

Kreativitet

Har hållt på att fixa och trixa med min myspace i helgen. Har även sjungt in min musik och försökt förbättra den. Har fortfarande inte tillräcklig ljudkvalitet på mina låtar så jag tror jag väntar tills jag sparat i hop till miniboxen. Kanske att jag lägger upp nåt innan dess. Men svårt att bli nöjd. Har riktiga problem med d. Men det är kul iaf att fixa iordning sidan. Några foton har blivit lite finare och mer symboliska än tidigare. Är faktiskt nöjd även om det inte är proffesionellt. Men det känns som jag och vad jag önskar att skivan ska vara. Har ännu inte hittat nåt passande band. Svårt att hitta nåt som inte redan har sin egen stil. Men jag ska inte ge upp :O) Oavsett vilket så är det kul att pyssla med även om det inte blir nåt med d. Så jag kommer hålla ögonen öppna på vendolin



Jag är dock inte lika kreativ när det kommer till skolan. Kommer inte få mycket sömn i natt tyvärr...

Svammel

Hm jag tror jag har en ålderskris eller nåt i den stilen. Har alltid haft panik över att bli äldre. Vill vara 20 för evigt! Fan kan inte fatta att jag fyller 25 det här året. Det är helt sanslöst ju. Diskuterade häromdagen att om 15 år är jag 40! 15 år är ju ingenting för sen jag tog studenten har allt gått så jäkla snabbt. Jag passar inte att va gammal och tråkigt vuxen. Har skumma tankar iaf  om det som har varit och hänt i mitt liv och om framtiden och vissa dagar kan jag undra hur jag hamnade här. Jag är nöjd med livet i stort men ja jag vet inte. T.e.x den eviga frågan om jag ska skaffa barn eller inte. Vi, eller jag ändrar mig hela tiden. Jag tror att det blir rätt så tomt om man inte skaffar barn i framtiden men samtidigt kan jag fan inte se mig som förälder, jag tror vi skulle bli bra föräldrar dock det är inte det men jag tycker inte det känns som mig. Hur ska man hinna ha roligt och överhuvudtaget lära känna sina barn när man typ jobbar jämt, kommer hem och lagar mat och duschar och allt sånt tråkigt som måste göras varje dag. Jag vill vara fri att göra det jag vill. Inte behöva tänka på nån annan. Det är ju det svåraste att leva med någon och det känns som om det räcker gott och väl att kompromissa med varann. Vill inte ha dit ytterligare personer som ska komma före oss. Sen så behöver man ju inte heller bli de traditionella föräldrarna som jag vet att vi inte skulle bli. Nä jag vet inte vad jag svamlar om egentligen. Jag vill helt enkelt inte att tiden ska gå så fort. Sörjer lite att jag aldrig kommer få gå på gymnaiset igen t.e.x, inte för att själva skolan va kul på nåt sätt men bara att få uppleva själva känslan att slippa ansvar på samma sätt som nu. Saker och ting var jobbiga då med men samtidigt lättare ändå. Är även trist att aldrig få uppleva att vara nykär igen. Skulle aldrig vilja byta det med det jag och älskling har byggt upp dock. Att vara nykär är rätt överskattat egentligen men väldigt mysigt oxå :) Nä nu orkar jag inte sitta här nåt mer och tänka. Hur som helst jag vill fan inte bli äldre. Allt är bra som det är nu ju. Ska gå och ta en macka eller två nu. Lite sen frukost hihi


Praktik

Nu är det dags för VFU igen. Fast den är bara tre dagar. Vart min första dag där nu den här terminen. Är helt slut nu. Så himla kul att träffa alla barnen igen. De har redan blivit så mycket större. Blir osäker nu om jag ska byta nästa termin. Hade tänkt det p.g.a avståndet då det är i Gråbo men trivs så himla bra där känner jag nu. inte alls farligt även om min handledare frågade lite för mycket om min pappa. Hon menar så väl men vill inte prata om det. Jag pratar om det med de jag vill, det räcker, Men iaf jag kände hur mycket jag växt och det sa även min handledare hur mycket starkare jag är. alltid kul å höra :O) Nu ska jag titta till ugnen. Håller på att värma rester från kinamaten vi köpte häromdagen

Hemmamys

Det blir att hyra film istället. Ingen av oss hittade nån film som vi tyckte var värd att se på bio. Har precis städat iordning lite, väntar på att älskling ska städa klart efter gummorna sen ska vi bege oss iväg och köpa lite parrots godis och se om vi kan hitta nån kul film att hyra. Är färdig med boken helt och hållet nu iaf. Känns bra. Nu hoppas jag bara att allt sitter kvar i huvet till på tisdag då seminariet är :O)

Söndag

Ikväll står det bio på schemat. Vi har inte bestämt oss ännu för vad vi ska se. Jag längtar till den 15/2 då Sweeney Todd visas. Ser fram emot den jätte mycket.  Har nästan läst ut boken nu iaf. Känns skönt att jag hann med det. Dräkten till dockan är iaf färdigklippt och nålad. Nu är det bara att sy ihop det. Ska väl inte ta för lång tid. Min förra handdocka gick rätt snabbt och göra färdig. Nu ska vi spela lite wow och sen ska jag göra iodning mig. Vi måste ha ute bebisarna innan bion med. Ska läsa färdigt det sista medans bebisarna är ute och springer. Känner mig väldigt uppåt idag faktiskt för övrigt. Allt känns så mysigt på söndagar eller det brukar inte göra d för jag vill aldrig att helgen ska ta slut men idag är det mys. Ser t.o.m fram emot skolan imorgon. What the hell?! ;O)

Lovely



Simply amazing... :O) Längtar så efter att köpa dvd:n och längtar ännu mer till när hennes turne kommer igång!

Usch vad tiden går fort

Har inte hunnit med nånting idag som jag måste göra... Måste läsa ut den där jäkla boken och sy färdigt klänningen till min handdocka. Har ingen motivation alls. Men ska faktiskt ta itu med det as we speak. Vill inte ha det hängande över mig imorgon med så jag inte hinner med nåt kul alls.

Piggare

Mår bättre nu. Vart hängig under dagen men det är inte lika farligt nu. Jag hoppas jag mår helt perfekt imorgon så jag kan träna. Har inte kunnat träna på hela veckan :O(

Nu ska vi ner och tvätta. Missade tvättdagen förra helgen så det är verkligen dags nu. Ska plugga lite sen med(möjligtvis) och sen blir det nog filmtittande och gos med bebisarna. De har inte vart ute ännu idag. Igår var de ute hela dagen nästan i och med att jag var hemma och låg död i soffan.  Men idag har vi båda mest suttit framför datorn och vart osociala :O) Aja, d brukar oftast komma ut vid den här tiden i och med att antingen är Älskling på jobbet eller jag i skolan. Nu så är det dags för tvätten

RSS 2.0