Ett paket från posten...

Har vart hemma hela dagen och nysit och snörvlat och haft feber :O( Men har dock inte vart helt fel heller då min efterlängtade skiva kom idag på posten! Har lyssnat på den som en galning. Grät t.o.m "en skvätt" av lycka hihi. Kan knappt fatta att det är sant. Väntat fem år på den här skivan. Helt underbar som förväntat och lite till :O) Hennes röst är helt sjukt gudomlig. Längtar tills imorgon när jag kan lyssna på den igen :O)

  

Blä

Jag är sjuk igen! Mådde helt ok igår men idag blev det värre igen i skolan. Näsan rinner och kliar och jag nyser konstant och huvudet värker och allt är allmänt jobbigt och tungt :O/  Känns som om jag har feber med. Blir till att stanna hemma imorgon om jag inte mår bättre. Nu ska jag gå och lägga mig i vår gosiga säng och så ska vi kolla lite that 70' show som vi har inspelat på gamla vhs band :O) Natti natti

Skola och frisör

Är hemkommen från skolan nu. Har haft musik och rytmik idag på schemat. Det har vart skojs :O) Är helt slut i huvet bara nu. Känner mig rätt så pigg, inte alls som igår. Aldrig att jag brukar bli frisk så snabbt. Är lite hes i halsen stundtals nu och snörvlig men annars ingenting. Vart hos frisören i morse innan skolan med. Har bara klippt topparna som va välbehövligt. Men är så nojjig för att klippa dem, vill att mitt hår ska växa fortare så jag kan få lååångt hår . Har fortfarande inte bestämt mig om jag ska ha svart hår eller ha tillbaka mitt röda eller om jag ska ha lila aktigt hår eller ja en massa mer alternativ. Måste bestämma mig och hålla fast vid det då jag inte kan mixtra en massa med håret för då slits det och måste klippas ännu mer. Trivs så jäkla bra med mitt svarta men saknar som sagt d röda...hm få se vad som blir. Ska ta en promenad med Älskling nu. Sen ska vi ta och laga lite mat.

 
Suddiga men d blev så gulliga :O)

En unge med smak ;O)


Jag är sjuk :O(

Jag kan inte prata idag, inte överhuvudtaget. Går inte att få fram en ton. Jag hoppas det försvinner fort. Skulle egentligen lacka min trumma idag i skolan men mår för dåligt för att gå dit. Stackars mig. Fan vad segt det är att inte kunna prata! Har fått skriva ner vad jag behövt säga till älskling. Han ska snart till jobbet. Vill ha kvar honom här hemma så han kan pyssla om mig :O) Blä hatar d här

2 dagar!

OMG jag kunde inte vänta på "Symphony" så jag har nu beställt den via megastore som import så jag kommer ha skivan om två dagar! Wiii
Ginza hade ju den till den 11 februari men tyvärr ändrades releasen här i Europa till den 17 mars och jag pallar inte vänta så länge till. Kommer köpa den i igen dock när den kommer hit bara för att sponsra henne i Sverige och det kommer även finnas bonustracks på den europeiska versionen. Shit om två dagar är den min! Yay!

image170

Mitt jag i spelvärlden ;O)

    

Ser inte ansiktet så tydligt bara när jag fotade. Är iaf en drenai shaman som även kan förvandlas till en ghost wolf för att springa fortare. Har dock ett mount (som det kallas) nu när jag är över level 40, 47 närmare bestämt :O) Å jag använder det att rida på främst när jag ska nånstans då det går mycket fortare. Kan inte tänka mig att byta karaktär för tillfället. Är skit roligt att spela med den här, men det kanske ändras sen när man har spelat ett tag med denna. Har haft andra karaktärer förut men aldrig haft lika roligt som med den här. Visst är vårt guildnamn coolt :O) Heroes!

Låt jag haft i huvudet hela dagen

Älskar den här :O)

Jag vill inte bli sjuk, jag ska inte bli sjuk!

Jag borde ha lyssnat på min inre röst idag som sa att jag skulle stanna hemma och vila. Men som sagt så vart jag istället inne i stan i flera timmar och shoppade med Älsklingen. Är så jäkla trött nu och min hals värker ännu mer och resten av kroppen känns helt svag. Plus att mensen kom idag med wiho :O/
Blev iaf innhandlat Grey's anatomy säsong 3 :O) Har redan tittat på två avsnitt hihi. Så himla bra serie. köpte även två st marinblå linnen, en snygg slapp och lång topp, ett par randiga leggins och den senaste skivan med Avantasia. Har letat som en galning efter ett snyggt påslakan men har fortfarande inte hittat nåt som jag gillar. Tycker alla ser så himla tråkiga och intetsägande ut, bläsh. Älskling köpte en skiva och "bläckfisken säsong 1 och 2, en massa magic kort...och hm gemensamt köpte vi little britain säsong 1 bara för den va så billig, bara 49 kr. Den är så sjuk den serien :O) Nu ska vi fortsätta vår kväll med att spela lite hederligt wow :O) Får se hur länge vi orkar då båda inte är på topp idag. Älskling ska jobba imorgon med och jag ska plugga. Men två timmar ska vi nog kunna vara vakna till.

Musikdrömmar, film, shopping och sjukdomar

Träffade Tinis igår kväll. Det va mysigt. Vi fikade och diskuterade om bl.a marsvinsbajs hihi men mestadels om vår musik :O) Vi båda vill verkligen kunna göra en varsin skiva och har redan så många ideér. MIna låtar är färdiga behövs bara att läggas musik till, men det är lättare sagt en gjort. Inte lätt att hitta ett band. Tina har turen att ha hittat ett band men de spelar dock inte den musiken som hon vill pyssla med. Svårt är det att ha såna här drömmar. Nåt som står högst på önskelistan nu är den här
Blev bjuden på bio med och kollade på Arn. Är inte så mycket för svenska filmer i vanliga fall men den va faktiskt ok. Väldigt välgjord och mycket fina bilder men lite lång bara. Kändes inte som om varje minut gjorde sin plats i filmen utan mest var utfyllnad. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om filmen egentligen, helt ok att se men inte i närheten nåt riktigt bra heller.

Nu ska jag göra iordning mig. Jag och älskling ska ta en svängom på stan och shoppa lite. Har ont i halsen bara, jag ska fan inte bli sjuk! Jag dricker ju min actimel och har inte vart sjuk på ett helt år nu! Vill att det ska fortsätta så. Är helt weird egenltigen att actimel verkligen funkar. Jag som alltid vart sjuk varje månad och nu har jag inte vart sjuk på ett år. Så om jag nu i fortsättnningen är sjuk en gång per år tack vare actimel så är det ju värt det :O)


Vila i frid Rudi

Är precis hemkommen från Christoffers morfars begravning. Den va jätte fin. Så härligt att se alla hans vänner som följt honom under åren. Att se hur mycket han betydde för dem. Rudi har haft ett fascinerande liv. Man kan bara hoppas att man får en likvärdig begravining själv där vänner och familj säger så gott om en. Helt sjukt hur många han kände. Det var väldigt jobbigt för mig i början då de spelade samma musikstycke som på min pappas begravning. Var inte alls beredd på det så tårarna bara spruta på mig p.g.a det. Utöver det var jag lugn då jag inte kände Rudi tillräckligt väl. Älskling är inte heller ledsen utan mer glad över det liv han fick och att han slapp lida av sjukdomen. Om man inte kan leva för evigt så är det här det näst bästa. Jag hoppas han har det bra.

Mys

Blev inte mycket shoppande för mig idag. Tog halvt på mig skorna och kände sen att nä ingen lust idag att va i stan eller gå ut. Har endast gått några steg hemifrån för att lämna tillbaka den sjuka roliga filmen vi hyrde igår, "Fido" Har istället för att va istan inte gjort mycket vettigt, inte för att shoppa är vettigare. Har myst med mina gummor istället och kollat tv. Kan det bli bättre egentligen. Wilma var på bushumör idag den lille gottegrisen. Hon rusade in i köket flera ggr och hoppas att det skulle finnas paprika på mattan :O) Blev så tjurig på mig när jag tog upp henne varje gång för att gosa med. Hon är inte den lättaste att lugna ner när hon är på det humöret. Undra om det är vanligt att marsvin blir tjuriga för det är bara Wilma som är sån av de tre. Men efter några sekunder kuttrar hon nöjd igen för lite mysigt är det ändå att bli gosad med :O)
Har iaf tränat som jag skulle. En timma med crosstrainern och en halvtimmes styrketräning :O)
Städningen blev det lite si och så med, Har mäktat med att diska iaf. Nu är Älskling hemma från jobbet. Han dushar nu. Vi ska spela lite och sen laga lite mat. Vad vet jag inte ännu. Är skitsugen på sushi (vegetariska of course) men sånt ska vi inte köpa. Pengarna bara försvinner när vi äter ute.

Sleepyhead

Har inte kommit igång riktigt idag som jag tänkt. Sov till halv elva idag och än så länge har jag bara slappat, ätit frukost, tittat på tv, kollat på internet och lyssnat på musik. Skönt dock att sova ut. Men nu ska jag städa iordning här lite, träna, duscha och sen bege mig till stan som planerat. Ska bli kul att göra det lite mysigare här hemma :O)


SB snack :O)

Fick en nice surprise den 22/ 1 innan jag skulle till skolan. De har uppdaterat hela Sarah Brightmans hemsida med "Symphony" Hon är bäst på att förnya sig inför varje album, I adore her :O) Längtar så jäkla mycket efter skivan! Hennes site är iaf assnygg och jag älskar ljudklippet från skivan på main sidan. ÅÅhh I'm happy. Det finns fler ljudsnuttar men jag väljer att avstå och höra allt från första början när jag väl har skivan i min ägo.

image163

Sammanfattning, veckan hitills

Så nu har jag vart i skolan i tre dagar. Första dagen kändes det lite konstigt, det var bara introduktion men det kändes skumt att va tillbaka på samma ställe igen. Känner mig lite felplacerad. När de pratade om den förra klassen så tänkte jag bara att jag borde vara med dem ju. Trivdes så bra med dom. Men den här klassen verkar go också. De andra två dagarna har vart bättre även om tankarna på pappa kommer upp mer än vanligt då jag vistades i de här lokalerna när allt hemskt hände. Jag hoppas att jag inte känner så fortsättningsvis. Vill kunna börja om från början och inte behöva tänka på det när jag är i skolan. Har iaf haft en dramalektion och en rytmiklektion hittills och det är alltid lika roligt. Att flumma runt och leka är inte helt fel när man går på högskolan :O)

I tisdags var det så himla härligt väder med. Önskar att jag tagit kort på det när jag gick över bron för att gå till skolan. Så himla fint när solen lyste över hela hamnen och vattnet glittrade. Började nästan längta efter våren och sommaren..men bara nästan. Älskar kyla och mörker mer :O)

Nu är jag ledig iaf två dagar. Det känns skönt. Resten av klassen ska hålla på med sina trummor nu men jag har ju redan min frädig så jag får vara hemma i fyra dagar hihi. Ska bli skönt. Ska ta en sväng till stan imorgon tror jag om det inte är för tråkigt väder och kolla på nytt påslakan på hemtex. Det är 50% rabatt på allt i butiken plus att jag har redan 20% tillgodo då jag är kund där så det blir nice :O) Ska även kolla på nya gardiner. Hoppas jag hittar nåt kul. Kan tycka att hemtex är lite trist ibland inredningsmässigt.

Annars blev vi positivt överaskade med våra löner. Vi jobbade bara några få dagar den sista tiden av löneperioden som var men båda två lyckades skrapa i hop över 3000 kr var. Ca 7000 kr som vi inte räknat med alls utöver csn. *happy* Ser fram emot april månad när vi börjar jobba igen då fler sådana månader kommer :O)

Presenter både till mig och my dear ones

Nu har jag beställt Sarah Brightmans skiva på ginza. Vi kommer ha det lite tajt denna månaden så det är bättre att kunna betala det i slutet av februari då. Även om jag helst skulle vilja köpa den i butik men men. Ska iaf gå dit och kolla på den i hyllan hihi. Har även beställt en liten överaskning till Älskling, daft punk alive. Han har namnsdag snart, den 15 februari tror jag d är om jag inte minns fel. Han har velat ha den jätte länge. glömde bort det i jul. Han önskade sig så jäkla mycket hihi Beställde oxå en dvd till mamsen i födelsedags present. Svensson svensson säsong 1. Hon är sjukt galen i denna serie. Hon kan alla repliker och tragiskt nog kan jag d med för jag tvingats titta på det med henne jämt på tv :O) Fast den är rätt så kul ändå. Är inte det enda hon ska få såklart på sin 60 årsdag. Kan inte fatta att hon fyller det. Hon ser mycket mycket yngre ut. Hon ska få en stor blombukett med och choklad och ett presentkort/bidrag till en ny tv. Det tycker jag är en shysst present iaf :O)

Applåder till mig :O)

Inte nog med att jag har tränat varje dag den här veckan så har jag även tränat 60 minuter på crosstrainern idag :O) Brukar alltid bara köra 30 minuter i vanliga fall men ville utmana mig själv lite. Det gick ju faktiskt bra, lite jobbigt men underbart skönt nu i efterhand. Yay to me :O)

World of warcraft

Ni som undrar vad wow är, take a look vettja. Ett väldigt kul tidsfördriv i en magisk värld :O)



Det snyggaste och roligaste spelet som finns!Och nej man blir inte galen eller ohälsosam av att spela ett spel, det handlar om personen i fråga själv. Jag älskar att spela wow men jag älskar även att träna, umgås med vänner och familj, vara ute på stan och hitta på roliga saker, teckna, skriva musik, sjunga m.m.
Anledningen att jag tar upp det här är för att de på kanal 5 ska visa nån på programmet "outsiders" som spelar det här spelet och de ska ju självklart skylla på wow. Är så trött på att de alltid intyervjuar freaks som inte kan ta hand om sig själva och skyller det på tv-spel eller liknande. Dessa människor har problem ändå, de har antagligen en benägenhet att bli beroende oavsett vilket de börjar med. Men nåt måste man ju alltid skylla på. Sen är ju wow ett socialt spel om man jämför med andra spel. Man chattar med människor från hela världen och spelar tillsammans. Nej sluta göra såna löjliga program och debatter kring om hur farligt wow är. Så tröttsamt. Folk som inte känner till spelet eller inte fattar vad som är grejen med att spela överhuvudtaget får ju en felaktig bild på grund av att endast de personer med problem får höras och synas. Och då ökar deras negativitet kring detta intresset ännu mer.  Såklart att allt som man gör som påverkar ens vardagliga liv negativt är ett missbruk. Inget är bra att göra för mycket, oavsett vad det är för nåt man gör men det handlar ju mer om vad personen i fråga försöker fly ifrån eller bedöva sig med. Aja. nu ska jag sova, är trött och sitter och debatterar med mig själv. Not a good sign ;O)

Yay

Det verkar som om jag inte behöver vänta till den 14 mars på "Symphony"! Mejlade med ginza och de släpper skivan den 11 februari! Yay! :O) Det är ingen import för de sysslar inte med det sa dem. I'm happy! Om jag är i stan imorgon ska jag kolla med Rocks om d har samma info. De är oftast så sega med releaser. Men hoppas jag kan köpa den där, vill hellre köpa i butik.

Skolan börjar på måndag

Är lite pirrig över skolan. Även om jag vet vad jag har att vänta mig. Det känns skönt för det blir lixom mjukstart för mig den här terminen. Är nyfiken på vad det blir för klass och om gruppen kommer vara lika rolig som min förra va. Trivdes jätte bra med mina förra gruppmedlemmar. Man kunde känna sig avslappnad med dom. Inte som min första grupp som var helt sjukt jobbig. Så tråkigt och ingen sa nånting knappt. När jag försökte lätta upp stämningen så tittade de på mig som om jag var dum i huvet typ haha. Plus att en ansåg sig vara ledaren i gruppen och skulle bestämma hela jävla tiden. Usch nej hoppas verkligen inte att jag hamnar i en sån grupp igen. Har tänkt att jag ska börja läsa lite i litteraturen. Det är det enda jag inte har så bra koll på för jag missade mestadels det när allt jobbigt hände. Vet ju i vilken ordning d kommer iaf :O) Få se om det verkligen händer dock den här helgen. Kommer antagligen sitta i sista minuten och läsa hela skiten.

Eden

Åh jag hittade en gammal svensk intervju med Sarah Brightman nyss på youtube. Har aldrig sett den förut. Alltid lika kul när det händer :O)


Den enda konserten jag inte sett :O( Kan iaf se den på dvd även om det inte är samma sak. Snart är det dags för en ny konsert wiii :O) Ska minsann ha lika bra platser som på Harem. Hon log och vinkade till mig när jag vinkade till henne tihi

Avslut

Nu har jag betalat för en annons på blocket för soffan och fåtöljen. Hoppas jag får det sålt fort eller sålt överhuvudtaget. Har även äntligen ordnat sig med komplett. kommer aldrig handla där igen dock efter allt krångel deras support medförde. Men det är iaf fixat nu efter mer än två månaders tjafs.

Fick även svar idag att jag inte kan byta VFU plats :O( Man måste tydigen göra det innan den 1 december för vårterminen. Känns inte så himla bra men har ju inte så mycket val nu. Ser ändå fram emot skolan. Att få börja om på nytt och att få en andra chans att klara av allt. Är bara livrädd för att nåt annat hemskt ska hända. Litar inte på nånting längre sen pappa gick bort. Har alltid varit väldigt rädd för döden men det är så sjukt mycket värre nu. Kan inte sluta tänka på det. Önskar jag hade Älskings inställning till döden. Han oroar sig inte alls för det. Usch, fattar inte hur man ska klara av att hantera såna tankar eller händelser.

Skönt att ha saker avklarade

Nu har jag fixat en del av det som behöver göras iaf. Har bara dammsugningen kvar och soffan då. Har inte orkat åka till Liseberg heller så det får bli imorgon. Känns skönt iaf att ha saker avklarade. Mår så dåligt när man har saker som ligger efter en och det verkar aldrig ta slut ibland. Hoppas nu bara på att komplett inte jobbar sig nu.  Har t.o.m hunnit skriva till Sarah min mejlkompis från Califronien. Nu ska jag styrketräna tänkte jag och duscha efter det.
Min älskade stång :O) Varför kan jag inte älska att konditionsträna?

To do list

Höll på att bli galen igår natt. jag kunde inte sova så jag satt och redigerade gamla inlägg och försökte skapa en ordning här men sen mitt upp iallt så slutade bloggen fungera och kunde inte logga in. Blev så jäkla sur. Försökte logga in tusen ggr eller nåt i den stilen ;O)

Har en massa saker att göra nu. Massa trista praktiska saker. Vika tvätten, kontakta skolan, kontakta fucking komplett for miljonte gången, lämna kläder till min chef, diska, dammsuga igen (tack bebisar) , städa buren,  ta kort på min pappas soffa. Har bestämt mig för att sälja den för jag kommer aldrig klara av att använda den. Det är för jobbigt. Tror dock att jag får vänta med det tills imorgon för den är i vindsförrådet och jag vågar inte gå upp där själv. Älskling är nog ledig imorgon tror jag.


Önska

Lila påslakan! Love it :O) Men Älskling kommer nog inte vilja ha d :O/ Om han inte går med på det här (vilket han kommer! ;O)) får det bli nåt i svart /vitt

image161


Helgen

Igår städade jag ut julen medans Älskling vart på jobbet. Kunde inte hålla mig längre. Så himla skönt att bli av med allt. Sorterade även upp i vårt förråd som vi har i lägenheten och gjorde det prydligare. Är skitnöjd. Nu vill jag bara införskaffa nytt påslakan och tre nya växter sen är jag super duper nöjd :O) Det tragiska är att det verkligen är en förbättring i förrådet även om man kanske inte skulle kunna tro det :P



Annars har helgen mestadels bestått av mys (som vanligt) Vi har spelat mycket wow. Är så jäkla kul. Älskling tittar på fotboll nu i sin tröja :O) När det är slut så ska vi fortsätta spela.

Rickard vart här under dagen tidigare och bjöd på kaka. Inte bra. Vill inte äta sånt. Men svårt att motstå när man blir bjuden. Får endast köpa antingen våra kära oreos eller ben och jerrys en gång i månaden, den 25 eller den fredagen som vi får pengar. Det är lixom det enda som verkligen är värt att mumsa på. Vanligt godis eller liknande är helt jävla pointless att äta om man provat dessa produkter tidigare. Så det är ju bra för det är dyrt och då har man bara råd att köpa det ibland och då äter man nyttigt resten av månaden :O)

Ur ett passionerats fan's perspektiv :O)

Nu har jag fått det bekräftat officiellt iaf när Sarah Brightmans album kommer till Europa. Och tyvärr är det det senaste av dem alla, i mars! Hur ska jag kunna vänta så länge när många av de på forumet kan införskaffa albumet "Symphony" om typ två veckor. Jag har en speciell ritual när jag lyssnar på musik. Jag skulle kunna köpa det via internet där de importerar skivan men hela stämningen och känslan av att gå till en skivaffär och se albumet på hyllan och kunna hålla det i sina händer och sedan gå hem och lyssna ytterst fokuserat på varje låt utan några andra avbrott. Bara sittandes och lyssnandes. Det sistnämnda kan jag ju göra ändå men vill verkligen köpa den i butiken. Så tragiskt nog kommer jag most probably vänta till 14 mars. Det är ju inte så långt kvar ändå. Det som kommer va jobbigt är hur jag ska lyckas undvika alla diskussioner kring det på forumet. Jag kan ju lixåm inte, inte gå dit för då missar jag hur mycket som helst med uppdateringar kring turnen och allt annat som är livsviktigt för mig. Fan på gränsen större för mig än att andas hihi. Det viktigaste av allt att komma ihåg just nu är iaf att det är på gång. Inga fler falska datum utan nu är det på riktigt. Äntligen är det dags för nåt nytt med henne :O) Wiiii *happy* Tänk om ett år möjligtvis så väntar jag på att få se henne live igen tihi

Huslig kan jag va ibland tro det eller ej

Idag har jag minsann vart flitig och städat varje vrå i lägenheten. Känns skönt nu när det är färdigt. Älskling jobbar hos sin pappa idag så då är det inte mer än rättvist att jag sköter hemmet all by myself idag. Fan vad tråkigt det är bara. Fattar inte varför det blir så jäkla stökigt. Varenda gång tänker jag att nu får det inte bli så här igen och även om jag tycker vi är flitiga och städar lite varje dag så vips är all skit tillbaka ändå :O/ Tror tyvärr att det beror mycket på våra små gummor för de skräpar ner ordentligt. Nackdelen med husdjur, men allt annat överväger det! :O)

Jag brukar alltid vilja ha julsakerna framme så länge som möjligt då det är så himla mysigt men idag kände jag för första gången i mitt liv att jag är trött på det. Trött på färgen röd bläää. Bytte ut kuddarna till soffan till de vanliga svartvita. Mer än så har jag inte gjort men jag vill så gärna ta bort gardiner å sånt med nu. Men jag ska vänta till nästa helg trots allt.

Nu ska jag som den "hemmafru" jag blivit ta och laga kvällsmat till älskling och mig nu när han snart kommer hem från jobbet. My manly man ;O)

Regn

Så jäkla trist väder! Jag kan ibland gilla den här typen av väder, gillar när det är mörkt och lite dystert för då kan man stanna hemma utan att få dåligt samvete och mysa och pyssla för sig själv. Men idag orkar jag inte med det här vädret. Inte kul att promenera i alls. Så det blir att träna på crosstrainern idag istället ikväll.

Idag har vi vart i stan en liten stund och kollat utbildning till Christoffer. Nu när liseberg är slut och det verkar inte som om han får jobba nåt mer förrän i mars så ska han plugga färdigt sin svenska så att han kan söka in i höst till lärarprogrammet, som det verkar bli. Han har 2,0 så han kan egentligen bli vad som helst men det är skitsvårt ju att veta vad man ska jobba med. Kanske han kommer på nåt som han kan trivas med som är mer välbetalt :O) Det hade ju vart nåt.

Själv så vart jag på min skola och de skickade runt mig hit och dit. Är så trött på att ingen kan sitt jobb. Ingen har hand om nåt känns det som. Blir så trött på det för det är inte första gången det händer och det har hänt väldigt nyligen liknande grejer- Iaf jag ska byta VFU plas då jag inte orkar va i Gråbo, det tar för lång tid och åka plus att det känns jobbigt att va med min handledare. Jag gillar henne men hon vet för mycket om mig. Vi kom för nära varandra och det orkar jag inte med just nu. Vill fokusrea på skolan och inget privat. Jag hoppas att det kommer gå bara. De är väldigt hårda när det gäller att byta plats.

Hämtade mina efterlängtade skor förut med på vägen hem! :O) Ska visa bild på dem senare. Fick dem av älskling i julklapp. Han lurade mig ordentligt för han köpte ett presentkort på dem så att jag skulle tro att jag inte skulle få dem. Jag önskade mig dem mest av allt så jag blev lite förvånad när jag checkade in julklapparna under granen och inget stort paket fanns med :O) Men nu är d äntligen mina. Kommer dock inte kunna använda dem förrän till våren och kan vekrligen inte använda dem om det ska regna så här för de är tydligen dåliga på tåla väta sa försäljaren. Han var oxå dålig på sitt jobb för övrigt. Visst ska väl skoförsäljare klämma på ens tår och säga till om de passar eller inte. Jag t.om. frågade om de verkade passa och han sa bara att det avgör du själv. Va fan! ;O) När man va liten mätte de ju alltid och grejade och kollade om det var exakt en centimeters mellanrum. Även om de inte mäter när man har en vuxen fot ska de ju iaf klämma på mina tår!  Inte va så likgiltig och säga att man kan ha hur stora som helst så länge de inte är för små. Knäpp va han. Men jag tror de passar iaf. De kändes bra.

Nu ska jag spela lite wow med älsklingen


Stark låt

Hittade för några dagar sedan en låt som jag hörde för flera år sedan i en film som jag aldrig skrev ner namnet på. Ren lycka att hitta den igen! Så otroligt stark låt, grät som ett barn när jag såg filmen "grace of my heart" när de sjöng den. Älskar hennes röst med. Nu ska jag bara försöka hitta filmen med. Kommer knappt ihåg handlingen. Den kanske är skitdålig nu ;O) Jag var nog typ 17 år när jag såg den.


Mamsen har vart här

Har haft en riktigt mysig helg. Min mams vart och hälsade på här i vår lilla lya. Hon kom i går på förmiddagen och åkte hem idag vid 17:00. Saknar henne redan :O( Är en sån mammagris hihi.
Har iaf spenderat fredagen med att städa iordning så att det inte va allt för skämmigt att bjuda hem mamsen sen. Självklart så kommenterade hon om det som jag totalt hade missat :O) Den där jäkla ventilen i badrummet. Sånt städar bara jag när jag flyttar :O)

Vi vart iaf på Robert Wells rapsodhy in circus i går kväll. Det var min julklapp till mamma. Det var jätte mysigt och skön stämning. Bäst var det att mamma var så glad för att se honom :O) Hon va så söt hur hon diggade till musiken och flummade som hon brukar.  Har ärvt min vimsighet av henne hihi, En man i typ 40-50 års åldern började stöta på mamma med haha. Det var så himla kul! Han vart helt förtrollad av henne hihi. Det var så jäkla sjukt att se akrobaterna bara. Fattar inte hur de vågar göra såna där läskiga saker :O) Tyvärr fick man inte ta kort där inne så det blev bara några bilder utanför cirkusen på väg hem. Vi fick iaf riktig julstämning efter showen plus all snö som vi möttes av när vi kom ut ifrån tältet


          



Annars har vi ätit mat och fikat en massa och gått promenader och suttit och pratat mest.  Mysigt i största allmänhet. Vart så glad över att snön kom även om jag vart himla nojjig över hur det skulle påverka trafiken nu när mamma hälsade på och om föreställningen skulle bli inställd men det va ingen fara alls ju. Nu är det bara en massa slask :O( Hann inte ens ta kort på snön. Ville skicka det till Sarah i Californinen.

Stackars Älskling har jobbat hela helgen hos sin pappa. Han är helt slut nu. När han är färdig i duschen ska vi laga lite mat. Är skithungrig.

Annars i veckan har jag hm...städat :O) Tränat en massa. Är skitnöjd med min styrketräning och mina promenader denna veckan!

Nu ska vi laga mat.

RSS 2.0