IKEA

En dag på IKEA är alltid lika intressant...:O) Älskling som flippar över på köerna eller några av kunderna som snor ens plats i kön eller liknande hihi. Idag skulle vi bara inhandla stora möbler så han var iaf inte som ett barn och tjatade på om när vi är färdiga eller går runt och släpar benen efter sig och gnäller på att jag tar för lång tid :O) Eller att han sätter sig nån av inrednings stolarna som man faktiskt inte ska sitta på och gör bort mig genom att låtsas sova eller vara allmänt skadad i huvet :O)Har inte världens mest normala make hihi. Istället gick iaf hans vrede ut på resten av världen hihi
För mig är det helt obegripligt. IKEA är en del av himlariket för mig medans för Älskling så är det helvetet på jorden typ haha
Väntar nu iaf på hemkörningen. Det blev ett arbetsbord till vår nya dator som ska komma imorgon och en bokhylla på fyndhörnan som är redan monterad och allt. Yay! :O) Plus att det är den jag velat ha tidigare med och den matchar våra andra hyllor. Kan inte bli bättre ju när den är hälften så dyr som den skulle vart i vanliga fall.

Sen har vi även fått ett erbjudande på en lägenhet i alingsås idag.En trea på 76 kvadratmeter med badkar! Och endast 200 kr dyrare i månaden. Plus att det inte är en studentlägenhet så vi har inget tvång på att vi måste flytta ut om vi tar studieuppehåll. Vet inte ännu hur vi ska göra. Måste väga för och nackdelar. Dock är det många fördelar...hm..får se. Vi har funderat ett bra tag på om det är dags för en liten knodd med så...ett rum till skulle ju inte skada då hihi. plus att Alingsås är jätte mysigt och lugnt. Hisingen är tyvärr inte världens tryggaste plats..

Åh vill ha

Eftersom lila är min favoritfärg så blir jag helt galen varenda gång jag ser den här mobilen under reklampauserna. Med tanke på att jag inte bryr mig nåt ofantligt om mobiler så skulle det ju vara himla dumt att införskaffa mig en sådan men...jag tänker iaf önska mig den i julklapp av älskling :O) Han önskar sig ett portabel ps den senare versionen så priset är ju ingen fara då. Jag hade iofs tänkt att önska mig en massa småpaket istället. Är roligare att ha nåt att görta på julafton :O) Men tror nästan jag ska ändra min önskelista till den här lilla saken. Lila är så fiiint :O)

Freedom ;O)

Idag är jag ledig från jobbet! Har jobbat där i tre dagar och är redan trött på skiten hihi :O) Är himla skönt iaf att bara få va hemma och mysa. Dock har vi tvättdag idag men det är ingen jätte fara.

Måste ta och ringa några tråkiga samtal nu.

Städtant

Trodde inte vi skulle orka med det idag med tanke på att vi städar på jobbet men vi är precis färdiga. Alldeles rent och fint :O) Förutom på skrivbordet ser jag nu. Ligger en massa smågrejer som jag ska ta bort nu sen. Jag vart och klippte mig och färgade håret i fredags ju. Bättrade bara på färgen och klippte ytterst lite i topparna så det märks knappt nåt men ändå :O) Iaf min hårfrisörska tipsade om ett juligt och mumsigt rengöringsspray på Lagerhaus. Och det kan jag verkligen rekomendera till alla som älskar julens dofter! Är helt kär i det. Man vill lixom städa när man har det här hemma.

Nu ska jag slå mig ner i soffan och gosa med bebisarna. Ska snart laga mat oxå. Fast jag kommer nog mest bara duka fram tallrikar å så ;O) Det blir tacos ikväll mumsemums

Ömma fötter

Började jobba idag. Älskling har fixat in mig på Liseberg. Väldigt skumt att vara där behind the scenes :O) Spännande minsann. Dock inte så kul att städa upp skiten från alla men ändå :O) Vi städade upp röran från KENT 's fans t.ex idag plus Lotta Engbergs loge minsann haha. Inte så glamoröst som man kanske kan tro. Är så glad över jobbet iaf, nice med extra pengar till jul och jag trivs så bra med att städa. Får ju massa mer julstämning på köpet nu :O) Så fint är det där nu.
Dock är jag öm i fötterna som bara den. blir alltid så när det är första dagen. Vänjer la mig snart. Va inte nån särskilt jobbig städning. Med tanke på att jag jobbat på nasty Volvo tidigare och städat där så kan inte något bli värre eller jobbigare hihi. Dock hoppas jag på större storlekar i kläder där snarast för jag gick runt som en stoppad korv idag. Alla tjejerna där är ju små teeny tiny skelett,inga former där inte. Plus att ärmar och ben var för korta med haha. Såg inte klok ut. Jag som är så van vid slappa bekväma kläder hade det väldigt svårt att röra sig hihi

Ska ta och duscha nu. Sen är det dags att sova. Börjar kl 7 imorgon med. Känns förresten även väldigt skumt att jobba på samma arbetsplats som my baby.

Sarah som pirat :O)

Idag medverkade Sarah i Macy's Parade då det va thanksgiving idag. Hon var med bland piraterna. Så himla söt va hon hihi


Nu ska jag gå och lägga mig. borde somnat för länge sen. ska upp tidigt och klippa håret och bättra på färgen. Även Älskling ska göra sig fin i håret :O)

My winterstorm!

I love it! Köpte skivan igår. Har gått och suktat efter releasen hur länge som helst nu. Är iaf ett mästerverk IMHO :O)
Den kommer kunna stilla mitt begär efter Sarah Brightman's album de två månaderna som det är kvar av väntan :O)


Haha blixten är lite i vägen :O)

En liten bitch :O)

Idag var jag en liten bitch haha. Betalade av en hel del skulder förra månaden och på de allra flesta företag får man tillbaka ett brev om att det är markulerat. Applåder till dem! :O) Men dock inte på Wasa kredit utan där får man istället tillbaka ett brev på att jag ska betala ränta på nåt jag redan betalat för! Blev skitförbannad, även om det bara är 80 kr så är det ju inte nåt jag ska betala! Grrr! ;O) Så gör inte samma misstag som jag med Wasa kredit! Jag ringde upp dem nyss och bitchade mig. Stackars tjej som fick ha hand om mig haha, jag vet ju att det inte är hennes fel utan företagets men hon fick ta skiten iaf för det. Efter många om och men och upprepningar från bådas håll sa hon till slut att jag slipper betala det. Hon verkade något frusterad på mig och jag var verkligen asstöddig hihi, vad roligt :O) Hon menade som om jag måste ringa och säga att nu vill jag inte betala mer! Jag sa att det är väl relativt självklart att jag inte vill betala för nåt som är färdigt! MY GOD! :O) Vilket sneaky sneak från deras sida.

Amantelluma

Har hållt på med min artist sida på myspace. Den börjar se relativt ok ut nu :O) Fattas bara ett band som kan spela mina låtar :O) Jag ska sätta ut en annons på vendolin senare, nån dag. Väntar på att den nya datorn ska komma med så jag kan lägga ut några av mina låtar oxå.

Det bandet jag pratade om tidigare sökte jag aldrig till då det kändes oseriöst. Men jag kontaktade däremot ett annat som jag även skickade en videoinspelning. Det var skitnervöst. Höll på att dö nästan. Det hade vart så himla kul och sjunga deras låtar men tyvärr så var inte min röst något för dom :O( Är faktiskt inte ledsen för det för de sökte först både killar och tjejer. Det är typ ett metalband, jo iaf och de var nyfikna på hur det skulle låta med en tjej. Jag fick väldigt bra kritik av dem men ville hellre ha en stark och manlig röst verkade de kommit fram till då de har ändrat sin annons nu till endast killar, De sa att jag hade en väldigt fin och len röst precis som Sharon den Adel. Det tackar jag verkligen för hihi :O) Hoppas de menade det och inte tyckte jag sög :O/ Känns iaf skönt att jag ens vågade ta steget. Känns inte lika farligt att få ett nej i framtiden heller. Är även glad över att de verkade uppskatta min röst, då får jag lite mer självförtroende trots deras nej.

Jag ska iaf sköta auditionena i framtiden och låta folk komma till mig och inte tvärtom :O) Mitt bandnamn är tamtada: Amantelluma. Är intresserad av både killar och tjejer som kan spela instrument. Helst i 20-30 årsåldern. Så om någon kikar förbi här eller känner någon som letar efter band let me know :O)

Nu ska jag äta sushi mumsimums och sen ska jag ägna tid åt mina läxor istället för min lilla hobby

How could I forget??!

I morse när jag gjorde min dagliga visit på SB forumet så hade "Frankie"postat tracklistan för Sarah Brightman's album! Alla titlarna låter så helt underbart magnifika hihi. Och datumet är oxå fasställt, (releativt iaf) 15 januari! I can not wait!!! :O)

Sen så hände en helt sjuk sak i förrgår. Sarah Brightman's lilla syster skrev en kommentar till mig på myspace. Höll på att dö typ hihi. Det här kommer jag leva på ett bra tag framöver hihi

Otäckt blandat med förtjusning

Usch vad otäckt. är precis hemkommen från stan och jag och Kensita skulle till centralen och då har de spärrat av inomhus och runt hela nils ericsson. Fullt med poliser och ambulans. Vi trodde först att nån blivit mördad eller liknande men läste nu när jag kom hem att det är en misstänkt bomb. Fick sån magknip när vi var där, vi blev livrädda att nåt skulle hända. Vi visste ju inte vad som hade hänt så för tillfället trodde vi att vi va i samma byggnad som "mördaren" eller nåt sånt. Otäckt att ha varit så nära en bomb! Usch, skönt att va hemma igen. Jag hoppas allt ordnar sig.

Det har inte endast vart en sådan dramatisk dag utan jag och Kensita har haft en mysig dag shoppandes i en antik affär. Köpte en jätte fin brosh som jag satt på min väska.

Och en jätte fin berlock som man kan ha foto i. Har även prutat för första gången i mitt liv! Skitroligt var det. Och pirrigt. Broshen fick jag 100 kr billigare och berlocken kostade 350 egentligen men fick den för 200 kr! Coolt! Särskilt nöjd med snyggingen på bilden som jag fick med hihi :O)

Sen har vi fikat på det berömda haga fiket med d stora kanelbullarna. Köpte hem en till mig och Christoffer och två stora cookies. MUMS :O) Nu ska jag ta det lungt en stund och sen borde jag plugga. Hade tänkt att åka till mamma i helgen men hade missat att jag ska ha läst ut en tjock bok till på måndag så hinner nog inte åka ner tror jag. Har inte bestämt mig ännu. Skulle träffa Lena med då. Hoppas jag hinner, annars blir det om två veckor igen.

Börja jobba, saknad

Har precis sökt ett städjobb på en förskola. Vill så gärna ha det. Låter kanske skumt att vilja ha ett städjobb men det är riktigt mysigt när man städar bland barn. Har haft ett sånt jobb tidigare och om jag skulle få heltid och fast där skulle jag lätt skita i att utbilda mig vidare. Åtminstonde jobba där några år iaf. Är alldeles för omotiverad i skolan så jag måste verkligen skaffa mig ett jobb. Hur roliga ämnen det än är i skolan så pallar jag inte det just nu. För mycket jobbigt som jag går och tänker på. Sen skulle det va skönt att få lön igen istället för csn. Men får kämpa på och plugga färdigt terminen iaf.

Jag var hemma både igår och idag. Jag hade verkligen tänkt att gå men känner mig helt nedstämd och energilös. Begravningsbyrån kontaktade mig idag, Han har försökt få tag i mig tidigare med men jag undviker att prata med honom. Skitdumt men allt blir så påtagligt när vi diskuterar allt praktiskt. Bouppteckningen är iaf nästan färdig sa han. Vill nästan inte att det ska bli färdigt för då betyder det att livet går vidare. Mår illa av hela den här röran. Jag har nämligen ärvt en del pengar och det är ju nåt som borde vara roligt och befriande men med tanke på allt så är det bara äcklande. Vi har blivit av med en massa skulder vilket jag är tacksam för men min pappa är fortfarande död. Hur fan ska man hantera nåt sånt då. Det känns så fel att ärva pengar och det känns så fel att ha städat ut hans lägenhet och jag ångrar nästan att jag tog med mig personliga saker från honom. Jag mår bara sämre över att ha dem här hemma. Det känns olustigt på nåt sätt. Jag önskar vi kunde ha den relationen vi strävade efter. Jag kan inte fatta att det är försent allting. Livet borde inte sluta på det viset. Jag undrar vad Pappa tänker om allt det här. Jag hoppas verkligen han är lycklig och att han vet hur mycket jag saknar honom. Usch jag är så trött på allt det här. Mitt humör är som en berg och dal bana. Ena dagen är jag motiverad och glad och sen så kommer allting negativt och jag kan knappt göra nånting.

Usch vad pirrigt

hm vet inte vad jag ska göra. Jag har hittat en annons, ett band som söker en sångare/sångerska och deras musikstil känns verkligen som mig. Plus att de bor på Hisingen med! Usch mår nästan illa ju. Har suttit här nu och sjungit in lite videos som man kunde bifoga i mejlet till dem men jag vet inte..blää vet inte om jag vågar.Skitjobbigt ju om de inte gillar det d hör. Skulle egenltigen göra mina läxor hihi...det går ju alltid lika bra. ;O)

Just nu önskar jag att jag kunde få en sån där utanför kroppen upplevelse eller nåt så jag slapp skämma ut mig själv och nån annan kunde ta det här jobbiga steget eller nåt :O) Ska fundera ett tag till och lyssna lite till och se om jag verkligen tycker att det duger. Väntar nog på Älskling när han kommer hem och ser vad han tycker låter bäst.
Blä vad basjigt allt är då hihi

Snälla helg ta inte slut

En bra dag idag, har precis fått reda på att "Violet" har skaffat sig myspace! Detta är Sarah Brightman's lilla syster som heter Amelia. Har väntat i evigheter på hennes debut album och har ingen aning när det väl kommer för de skjuter upp det hela tiden. Blev väldigt glad iaf när jag hittade den här sidan nu då det är nya HELA låtar som jag aldrig hört förr :O) Check her out vettja :O) Är helt kär i hennes foton, särskilt den här:


Annars har jag träffat Tinis under dagen. så himla kul som alltid :O) Vi ska leka med musik snarast. Hon ska försöka kompa mig på piano med mina låtar. Ska bli så skoj, men lite pirrigt kommer det bli :O)

Sen har vi även haft Rickard och Lina på besök idag. Vi hade det mysigt och gjorde hemmagjord pizza och bara hade det allmänt trevligt. Är skittrött nu, hade tänkt att gå och lägga mig men ska spela lite fotboll med älskling först. Har ingen lust att det ska va måndag imorgon bara...bajs

Donna och Wilma 2 år! Födelsedagskalas :O)

Idag fyller två av bebisarna år :O) Det firar vi genom att ge lite extra gott till dem :O) Kan inte fatta att de bara är två år egentligen för det känns som om vi haft dem mycket längre. Lotus har oxå fått ta del av födelsedagskalaset. T.o.m så att hon norpa åt sig det mesta när tårtan kom :O) Den lilla filuren hihi. De blev väldigt glada iaf för deras salladstårta :O) Sen att den inte riktigt bevarar formen som jag skapade är en annan sak ;O)


Annars så myser vi och spelar ps3. Kommer inte ihåg vad det heter spelet men det är ett fotbollsspel. Vart i stan en liten stund och köpte film på ROCKS så ska se nån av dem. Köpte även en skitsnygg tröja!

 Lila min älsklings färg. Dock är jag mest förtjust i mörk lila men denna är oxå snygg :O) Jätte gosig är den med luva som jag älskar :O) Nu ska vi fortsätta spela.

Snowbird (klicka på music)

Sarah Brightman har medverkat i Anne Murrays best of skiva med duetter tillsammans med olika kända sångerskor "Friends and legends" Så gullig låt "Snowbird". Väldigt ovant att höra Sarah sjunga denna typ av musik. Men mysigt :O)

Myskväll by myself

Åh idag är det grey's anatomy kl 21! Har inte riktigt följt den tidigare, bara några avsnitt ibland då och då, men nu på sistone så kan jag inte missa den nån gång. Är så spännande ju! :O) Ser fram emot att gosa ner mig i soffan och även smaska på min nya favoritchoklad, marabou med non stop

Inte så bra dock att få en ytterligare favorit bland allt det onyttiga. Det märks kanske att jag har svårt att låta bli den :O) Men jag har tränat duktigt idag iaf så då får jag gott unna mig lite mumsigt tycker jag.

Jag stannade hemma idag, hade en gitarrlektion idag, har missat varenda p.g.a allt som hänt så det är inte så kul att sitta där när alla andra kan och inte jag. Jag hade egentligen tänkt att gå men under natten drömde jag massa mardrömmar och hade svårt att sova så när väl klockan ringde på mobilen och jag knappt kunde titta med ögonen så kändes alla dessa anledningar berättigade till att inte gå dit. Nu i efterhand känns det rätt så dumt :O) Aja det ordnar sig antar jag :O/

Ska ta och duscha nu och sen ska jag ta ut gummorna och spendera resten av kvällen i soffan som sagt. Älskling är hemma vid halv tio nånting tror jag. Stackarn måste jobba fastän att han inte är helt frisk från influensan. Han hostar nåt hemskt och det gör ont på honom med :O( My poor baby

Wiiii vad kul

Idag hade vi röst träning i skolan! Åh vad roligt det va! Ville inte att lektionen skulle ta slut. Ser verkligen fram emot kommande lektioner. Jag älskar att sjunga! :O)

Så mysigt nu med när det börjar bli mer och mer kyligt ute. Älskar dessa månaderna. Snart är det december med :O)

Jag och Älskling har planerat att åka till Fredrikshamn ett tag nu och antagligen blir det av nu i helgen. Det ska bli så mysigt. Ska bli kul att få åka från Göteborg med stena line och uppleva det på ett annat sätt än vad jag har gjort när jag bodde i Halmstad. :O)

Nu ska jag ta och droppa i mina örondroppar, lite sent blir det idag men i och med att jag vart i skolan så fick det bli så. Älskling är på jobbet nu så jag får försöka mig på det själv. Få se hur det går. Skönt att mitt öra är bra igen iaf :O) Känns ingenting längre. Har bara några dagar kvar till med dropparna.
Sen efter det ska jag träna. Hann inte det i morse. Det blir både crosstrainern och pump idag. Skulle egentligen kört pump i går men hann bara med crosstrainern. Bättre än inget iaf. Har bestämt att varje måndag, onsdag och fredag kör jag både kondition och styrka och resten av dagarna endast med min kära crosstrainer eller går en lång promenad. Beror på vädret och hur jag känner mig i övrigt.
Nu får jag sätta igång om jag ska hinna med allt :O)




Ingen bra dag

Ont i magen har jag idag :O( Så det blir ingen skola för mig. Är så avundsjuk på de som inte får nån mensvärk. Så himla orättvist. Jag vill inte missa skolan nåt mer.

Nu har det gått en månad sen Pappas begravning. Kan inte fatta att tiden gått så fort. Snart är det två månader sedan han gick bort. Två månader sedan jag fick träffa honom. Har kunnat sova igen om natten iaf i ett par dagar, fast just inatt så vaknade jag till flera ggr. Det är svårt att förstå det här. Saknar honom.

Längtan

Titta vilken fin stor julkula som jag köpte idag när vi vart och handlade mat på coop forum. Ska hänga den i ett av fönstrena sen när det börjar bli dags för julpynt :O) Är helt kär i den hihi



Nu ska jag hjälpa Älskling med maten om han tillåter detta :O)  Det blir tacos ikväll iaf. Dock är det för trångt att va i "köket" tillsammans. Så jag hjälper nog mest till med att duka fram tallrikar och så :O)

Önskelista

* Liv Kristine's album enter my religion
* Tarja Turunen's kommande album "My Winterstorm"
* Bättra på färgen på mitt hår och klippa topparna pytte pytte lite
* Vikter till min stång. Har letat i varenda intersport butik i Göteborg men just den vikten jag behöver är slutsåld. Skulle ringa nästa vecka och kolla om det kommit in nytt på lagret. *hoppas hoppas*
* Snö! Fuskigt ju att det ska snöa längre upp i sverige och inte här :O(

Ser sjukt mycket fram emot Sarah brightman's skiva och det börjar närma sig nu, om inte datumet skjuts fram igen då förstås, men om inte så är januari snart här :O) Även om jag helst vill att december månad inte ska ta slut.

Är väldigt sugen på att shoppa imorgon men det beror på hur örat mår. Värker fortfarande och det känns enklast att stanna hemma i såna fall. Känner en förbättring iaf, inte lika svullet men tycker det går lite väl sakta. Har för mig att dropparna ska verka fortare men jag är kanske glömsk.

Annars idag hade vi vår redovisning och ja den gick väl inte direkt som vi hade hoppats på. Hm..men det ordnar sig kanske. Publiken reagerade kankse inte riktigt som vi hade trott. Svårt att förklara vidare egentligen, det blev helt enkelt väldigt weird.

Ska bli skönt iaf att börja på den sista delkursen på måndag där jag är med hela kursen och inte missat något. Har fått lite andra tankegångar gällande min utbildning. Kommer antagligen fortsätta trots allt med läraryrket och den skapande inriktningen. Men självklart om jag kommer in på socionom linjen så kommer jag välja det men om jag inte kommer in till våren så kommer jag plugga vidare så länge.

Sjukligt

Sitter nu med en stor bomullstuss i örat eller fettvadd kallas det visst. Kommer behöva gå runt så här i en vecka. Så pinsamt. Skönt iaf att få ha börjat med behandlingen nu så det här hemska onda kan försvinna. Fick ingen tid igår så idag satt jag och väntade i evigheter på att få ett akutbesök. Så dumt egenltigen att man ska behöva vänta på att läkaren ska säga det man redan vet. Det här händer så ofta att jag borde ha ett recept liggande varje år utifall att. Jag känner redan skillnad iaf, det värker inte ut i ansiktet längre iaf :O)

Annars är det redovisning imorgon i skolan. Känns skumt bara att avsluta en kurs som jag knappt har varit delaktig i. Få se om det är möjligt att bli godkänd efter kompletteringar.

Skönt att det är fredag iaf. Har längtat nåt sjukt efter helgen. Stackars älskling som legat sjuk i influensan börjar bli något piggare. Helt sjukt hur ynklig han är när han är sjuk hihi. inte för att jag är så mycket bättre men han är nog värre faktiskt :O) Jag dricker mina actimel duktigt och hoppas innerligt att jag inte blir sjuk jag med. Tänker inte bryta mitt livs rekord i att inte vara sjuk!

RSS 2.0