Yes jag får jobba igen! Faktiskt glad på riktigt :O)

Jag är så glad för de ringde mig idag från jobbet! Ska jobba imorgon kl 6! Perfekt för då är jag hemma efter 9 och kan sedan skynda mig hem och äta och sen bege mig iväg till kära oskarström :O)

Nu ska jag packa snart, ska vara så tyst som möjligt för Älskling sover. Han gick och la sig redan halv åtta! hihi, han börjar sitt jobb i natt så det är därför. Jag tror han börjar vid 5 redan stackarn. För att vänja sig vid att gå upp så tidigt så sov han bara fyra timmar förra natten så att han skulle somna i tid idag då.


Annars idag har jag mestadels legat i sängen för jag har haft så ont i magen. Det var helt sjukt igår natt när jag precis hade skrivit färdigt min blogg så började helvetet. Det tog typ tre timmar innan värken släppte och jag sprang på toa säkert 20 ggr minst och så spydde jag med :O( Så himla fräsht. Det var inte kul alls :O( Var helt utmattad efter det. Så vi såg inte på filmen förräns efter mitt springande fram och tillbaka och då somnade båda två så vi fick se om det i morse. Dock var inte filmen alls så bra som jag trodde. Den är välgjord men otroligt seg att titta på. Vi orkade inte ens se färdigt den.

I will miss my babies, även om jag snart är hemma igen. Jag är så fjantig. Måste bara visa lilla Wilmisen! Vi tog de här underbara söta fotona på henne häromdagen. Så himla adoreable! Nä nu ska jag packa och sen förbereda mig för att gå å lägga mig

ont i magen

Aj aj jag har så ont i min mage :O( Har mensvärk så in i helvete :O( Tur att det värsta kommer gå över till helgen iaf :O) För på fredag åker jag och hälsar på min mams å min syster :O) Har saknat mamma så mycket! Har köpt en liten present till henne, inget stort alls men hon kommer bli själaglad för det är sånt där marmelad godis och hon älskar det :O) Ska även hälsa på Malin i hennes alldeles egna hus :O) Det ska bli jätte spännande och roligt att ses igen allihopa! Jag hoppas verkligen att Lena kommer med, vet inte nåt om det ännu så det blir en överaskning om hon också kan :O) Tiden går så fort, det känns som om det var vinter nyligen nästan.

Nu ska vi rätt så snart se på film."The black Dahlia". Hoppas den e bra. vi hyrde två andra med som vi redan tittat på och de var skitbra bägge två. "Stranger than fiction" och"Children of men" rekomenderar dem verkligen!

men gud va d ska göra ont då i lilla magen :O( Blir galen på det! Har proppat i mig ipren och masserat och hållt på men det hjälper bara för en stund.

En tanke jag har haft är att jag vill börja spela volleyboll. Jag tycker det verkar så himla roligt. Tyckte bäst om det i skolan även om jag hatade idrotten ;O) Brukar ofta kolla på volleyboll på tv och känner för att börja med det. Jag undrar om det överhuvudtaget är möjligt att börja med det när man är 24 år och nybörjare och kass på det dock...ska kolla upp det iaf.

En tråkig sak är att jag varken jobbat idag eller igår. De som alltid ringer mig. Tycker det är jätte konstigt för jag har fått jobba varje dag hittills. Jag hörde av mig igår kväll men har ej fått nåt svar. Har verkligen inte råd med att missa en enda dags jobb med tanke på de få timmarna. Om de inte ringer imorgon så får jag höra av mig imorgon igen. Tänker minsann inte ge upp! Är lite nojjig över jobb p.g.a det som hände när jag jobbade på rimab och städade förra året. De lurade mig totalt och det får verkligen inte hända igen.

Nä nu ska jag bara skicka en beställning på två ps2 spel som jag bara måste ha även om vi inte har råd, men d verkar så himla roliga och måste ha nåt att sysselsätta mig med långtråkiga dagar :O) Det ena är legostarwars 1 och det andra är ett spel som heter "okami" Man ska tydligen vara en varg under spelets gång som har magiska krafter och ska rädda sin värld typ :O) Det har fått väldigt bra kritik iaf
Sen ska jag som sagt se på film...åh nej! kom på att vi måste slänga in en tvätt innan oxå..blä vad jobbigt.









FAN!

Jag blev underkänd på min hemtenta! :O( Jag är så jävla besviken..bläää jag orkar inte med det. Trodde att jag åtminstonde skulle få komplettera men om jag var så fel ute har jag ingen jävla aning om hur jag ska klara av det här! :O(

aj!

Jag har bränt mig nåt enormt på mina armar och mina ben! Jag jobbade dubbelpass idag och tänkte inte på att jag kunde bränna mig när jag står i solen hela dagen. Det svider jätte mycket :O( så himla fult med för jag hade ju en top på mig så jag får sån där "bonna"bränna . Är helt slut idag. det var tufft att stå så länge och säga samma sak hela tiden plus vara glad och trevlig. 3 timmar räcker gott annars men behöver ju pengarena så det får bli såna här dagar antar jag.

Jag och Älskling skulle egentligen gå på stan men jag pallade inte mer så vi hann bara sitta en stund på ett café och fika lite och sen så köpte vi bara det nödvändigaste i mataffären. Hade tänkt att köpa några nya sommarskor och en klänning men det får jag ta imorgon då istället. Köpa solglasögon behöver jag med.

Åhh gissa vad jag blev glad när vi fikade för Älskling hade köpt veckans nu till mig som jag pinsamt nog inte kan missa ett enda nr av :O) Iaf! Sarah brightman var med i tidningen! Jag blev så himla chockad, har aldrig sett henne i en svensk tidning på det sättet förut där hon är med bland de stilsäkraste klänningarna eller färgen på klänningen var det främst men ändå hihi. Har precis skrivit om det på forumet och de kommer bli så glada för hon var nämnligen med i en tidning från USA där hon var bland de sämst klädda, med samma klänning :O)

Här är jag för övrigt med min sönderbrända arm..om det syns..nu ska jag sova!


slutat skolan

ojojoj va trött jag är nu. Har legat i parken förut och solat och jag är helt röd och sjukt varm nu. Jag och Älskling gick en lång promenad efter jag solat och svetten bara rann på mig..bläää.   Vi har fått  våra skattepengar nu, inte för att vi har råd med nåt ändå för alla sjuka skulder men vi unnade oss hamburgare och Ben och jerrys glass..mums, ska smaska på d senare :O)

Äntligen är man fri från skolan! Om jag inte får omtenta då'ra... :O( Så himla skönt. Redovisningen gick bra inför alla lärarstuderande. Gick till och med bättre än vad det gjorde inför klassen. Det känns bra att man fick den erfarenheten att tala inför så många människor.
Känns lite konstigt att få en ny klass nu till hösten men det blir säkerligen bra.
Så nu är det bara att jobba som gäller. Ska redan imorgon jobba dubbelpass. Får se hur det känns i huvet och kroppen efter det. Nu är det ju så himla varmt med.

Nu ska jag vila ut så jag orkar gå upp imorgon vid fem

helt sjukt

Vi vann idag! Det var nämnligen så att varje grupp hade ju sitt projektarbete och i slutet så skulle vi alla rösta vilka som ska få presentera sitt arbete på torsdag inför alla 350 lärarelever...hm...och vi vann! Kan inte fatta d alls. Vi har sagt att vi verkligen skulle göra ett halvdant arbete så att vi skulle slippa möjligheten att bli röstade på men vi lyckades inte ens med att misslyckas :O) Annars gick redovsinsingen bra, tappade bort mig dock på några ställen. får ta och öva på det ordentligt nu tills på torsdag. kommer bara behöva prata i en minut ca så det ska nog gå fint :O)

Nu ska vi om en liten stund gå ut och röra på oss en sväng..innan jag somnar..är helt slut..det känns i kroppen när jag går upp kvart i fem varje morgon

lite underlig dag

Idag träffade jag på Kensita på stan när jag jobbade! Vi har inte kunnat träffats på evigheter och knappt kunnat prata heller i och med krånglet med vår telefon tidigare. Det var så roligt att se henne :O) Är så avundsjuk för de har nyligen skaffat en vovve, en newfoundland! Dom är sååå fina. Och de har även precis köpt hus. Det verkar vara populärt för en annan vän, Malin, har oxå skaffat sig ett hus. Så härligt det måste va. Vi hade oxå kunnat bo i hus nu om allt gått enligt planerna men men. Trivs bra här nu så ska inte klaga :O)

På jobbet var det otäckt idag p.g.a jag var vittne till en olycka i brunnsparken. Det var en spårvagn och en buss som krockade och delarna flög av bussen. Det verkade inte som om någon blev skadad dock som tur va. Kanske någon mildare skada. Det var så himla sjukt att se iaf. Trodde verkligen att det skulle gå ännu mer illa. Det har vart en underlig dag idag för på jobbet fick vi inte tillräckligt med påfyllning av tidningar så under en lång tid stod vi bara där och hade inget att dela ut. Rätt så chill dock :P

 Imorgon ska det vara en slags "lära känna" träff och jag hade först inte tänkt att gå för jag är inte jätte pigg på att se folk från jobbet lulliga med tanke på att jag själv inte är intresserad av att vara det men alla utom jag och en tjej till ska gå så jag har sagt ja trots allt. Jag hoppas det blir roligt. Ska bara vara där en liten stund har jag planerat.

Nu har vi fått ihop hela projektarbetet iaf. Väldigt rörigt men jag hoppas vi blir godkända iaf. Ska redovisa allt imorgon inför klassen.

Det är iaf skönt att vara hemma, ska slappa lite nu och sen tänkte jag gå en promenad. Sen måste jag öva in mig på redovisningen. Ååh vad skönt det är att skolan är slut på torsdag wihoo :O)

lathet

Sitter nu med mitt sista för skolan. Vi håller på med ett projektarbete med "Fairtrade" i vår grupp och jag håller på att finjustera min text nu. Eller gjorde iaf det... Har haft hur mycket tid som helst för det men självklart gör jag allt i sista sekunden ändå. Fattar inte varför jag bara fungerar under press när det gäller sånt här. Det är iaf skönt att skolan snart är slut och att det bara är jobb som gäller sommaren ut. Så mycket skönare och roligare. Jag passar verkligen inte i skolmiljön. Har aldrig tyckt om att läsa ens underhållande böcker så det är lite svårt att motivera sig att läsa studentlitteraturen då. Jag hoppas bara att jag blir godkänd på den här kursen oxå så att jag slipper göra omtenta. *pretty please*

Idag så fick jag med ut Älskling i parken som ligger ovanför här vid berget. Vi satt och njöt av solen ett bra tag. Är dock inte mycket brunare ;O) Sen så har vi haft städdag här..skitkul! Skulle även tvättat men det har inte blivit av mest p.g.a lathet. Vi har mestadels slappat och glott en massa film och tv och sovit. Har köpt tre gilmore säsonger och jag är helt besatt av den serien. Jag följde den alltid förut men när jag flyttade hemifrån så hade jag inte femman längre och när jag väl hade det så kände jag inte att jag ville se det p.g.a allt jag missat men nu så :O)

Vi har nog smittat våra gummor med våran lättja för de ligger jämt och gosar sig in i täcket som jag använde när jag var liten. Lite farligt är det dock för de gosar in sig i det alldeles för långt in ibalnd så de har svårt att komma ut och en gång så hörde vi ett helt sjukt ljud och det var Wilma som kippade efter andan och vi hade inte sett att hon var där under och vi blev så rädda att nåt skulle hänt henne ,så vi har en väldigt koll när de ligger där nu. De får bara vara så vi kan se dem
Ända gången de fick ordenlig motion idag var när Älskling stod och skivade jordgubbar som vi skulle smaska på till efterätt. De skrek som galningar! :O) Så söta är d. De stod på sina bakben och tiggde och sprang runt runt hihi


RSS 2.0