Presentation

Här är Bilbo! Han är snart 8 månader gammal. Han är otroligt lugn och snäll, väldigt kelsjuk och tycker om att slicka en på tårna :O) Han älskar kaninen vilket är ett gosdjur som jag fick av Älskling i början av vårt förhållande. Kaninen är inte riktigt sig själv dock längre. Förlorat nosen och munnen på sistone, är lite gråare och blötare än vanligt av nån underlig anledning...
Bilbo är väldigt matglad och tycker om att äta låååångsamt. Njuter av varenda liten matbit. Bilbo ligger oftast och helst på rygg alldeles utsträckt och vill gärna bli kliad på magen. Det värsta som finns är de hemska ögondropparna mamma och pappa tvingar på honom varje morgon och kväll. Han skulle kunna göra det lätt för oss och vara still så det skulle kunna gå fort men måste ju visa att han hatar det och vrida och vända på sig som en galning. Bilbo är lite blyg och tycker egentligen bara om sin familj. Möjligtvis om man verkligen lär känna honom att han kan acceptera en. Men oftast gömmer han sig under benen hos nån av oss eller sätter sig och verkar ointresserad. Mot gummorna är han underbart snäll och försiktig och det skulle inte kunna fungera bättre än vad det gör. bland är Bilbo på bushumör och hoppar omkring fram och tillbaka med sina leksaker, dock rätt så långsamt då han är rätt så seg som mamma och pappa :O) Det är även kul att gömma sina ben lite här och var i lägenheten och låtsas gräva på mattan. Sängen vi köpte är mest till för grävplats den med och att ligga och sova under den stora sängen gillar Bilbo mycket bättre. Den är hans egna lilla koja där han kan dra fram alla små dammråttor som vi förträngt att de exsisterade. När det gäller Bilbos energi så är han mer som Ferdinand och vill ligga och mysa. Särskilt när det har regnat, då räcker det att kissa sen får man locka med honom på en lite längre tur. Om vi går en längre runda så blir det flera sittpauser för det är inte så intressant att gå ut. Ingen spårhund här inte. Mycket roligare att fjäska för oss om vår uppmärksamhet och få bevis på hur duktig han är. Bilbo är inte så smidig alla ggr, även om han har lärt sig att gå upp för trapprorna nu, dock inte ner så vi bär honom varje gång när vi ska ut. Likaså när det gäller att hoppa upp och ner för soffan. Ibland klarar han det själv, ibland är det lite omständigt och då får han lite hjälp av oss :O)
Detta var lite om vår efterlängtade Bilbo. Nu är han äntligen här och han är helt underbar! :O)

   

Ynklig

Jag har varit sjuk i influensan ett bra tag nu :O/ Det började med halsont och värk i hela kroppen och efter det bröt det ut ordentligt med feber och frossa. Sedan har det varvats med feber och med svullnad i halsen, snuvig näsa plus att jag inte kunnat behålla maten vilket har bestått av tråkig soppa och min kära äppeljuice som jag bara måste ha när jag är sjuk. Plus konstant hosta. Lite segt har det vart iaf. Har haft så jävla tråkigt att jag t.o.m har saknat jobbet *nästan* Behöver ju pengarna men får iaf 80%. Idag är jag ledig så idag får jag inget tyvärr. På torsdag måste jag bara bli frisk. Går dit oavsett vilket hur jag än mår för då har det gått två veckor.

I och med att jag varit så rastlös, har inte ens kunnat njuta till fullo av vår Bilbo och gå promenader eller leka ordentligt med honom då jag bara sovit och hostat som en galning. Iaf så begav vi oss till IKEA idag för jag pallade inte att vara hemma nåt mer. Kände mig piggare med i eftermiddags.  Vi behövde en sänglåda till att förvara kläder i då vår garderob är helt full och omöjlig att hitta nåt i. Köpte även mitt efterlängtadde påslakan som jag velat ha i nästan ett år. Det dyraste påslakan jag någonsin köpt, men så himla fint. Det var iaf inte världens bästa move att åka iväg för jag hostar vid minsta ansträngning och det känns nästan som febern är på väg igen. Är så trött på att hosta. Vissa nätter har jag hostat konstant och det gör så himla ont :O( Stackars mig. Älskling har fått ta hand om mig ordentligt, stackarn. Jag är fan asjobbig när jag är sjuk.
Fick även köpt en sallasskål, en pajform, två glas och en kapsylöppnare. Vi har glömt att vi behöver en kapsylöppnare i ca 4 år och nu äntligen behöver vi inte öppna med bordskanten eller en kniv :O) Hurray!

Nu ska jag kika lite på internet och sen om jag orkar försöka montera den där sänglådan...


uppdatering igen

Puh, har precis betalat in alla räkningar. Är så dum för glömmer jämt vad det är för dag och blir alltid en dag försen med att betala. Aja. Har vart en väldigt dyr månad, men det har ändå räckt till mycket.
En del av resan är betald, saker till vår vovve som vi inte bestämt namn på ännu. Antingen Bilbo, Lebowski, Valo. Bilbo är väl det enda vi är överens om. Som det är rätt så uppenbart är att det inte blir nån Alva utan en liten hanhund på 7 månader som vi blev totalt förälskade i. Han är perfekt! Jätte lugn, snäll och gosig. Han vill bara vara nära hela tiden coh skulle inte göra en fluga förnär(stavas det så?) Matglad är han också, en riktigt chill hund, precis som vi och som våra bebisar. Imorgon hämtar vi honom :O) Kan inte alls förstå det egentligen. Vi har inhandlat en hel del och det är inte lite äckligt hur dyra vissa grejer är. Men det är ju värt det.
När vi träffade honom var han alldeles dyngsur för han hade precis badat och han titta på oss blygt och försiktigt medan resten for runt som galningar. Hade vart roligt med såna pigga krabater också men gummorna hade inte uppskattat det. Han sökte sig direkt till oss efter att han kollat in vilka vi är och sen var han i våra knän resten av efetrmiddagen :O) Beslutet var inte svårt alls :O)

Lilla Lotus har vart hos veterinären med igår. Vi har ju vart där ett par ggr och försökt hitta nåt på skrapproven men ingenting är där. Det är helt sanslöst för Lotus päls är värre än någonsin :O( Vi har nu satt henne på en ebhandling med ivomec och hon får sitta själv i en egen bur ett tag jämte de andra töserna. Det är så synd om henne :O( Jag hoppas attd et ska hjälpa. Det som är så konstigt är ju att varken Wilma eller Donna har nåt. Att sluta med spån hjälpte ett tag men inte längre. Vi ska ta bort en   sak från kosten med nu för om hon är allergiskt mot det. Vi måste hitta lösningen på det nu iaf för det här funkar inte. Hon kliar sig så att hon håller på att bli galen. Hon var så modig igår och fick va med om mycket min lilla bebis :O(
Snart ska vi iväg på fotboll med Rickard och Lina. Det ska väl bli kul antar jag ^^ Inte direkt asförtjust i fotboll kanske.

För örvrigt har min piercing inte läkt ännu. Det blir en vecka på torsdag och då ska jag vänta typ två dar till innan jag blir galen och åker dit och undrar vad som är fel :) Det är typ en liten bula/svullnad mellan staven. Vilket är normalt. Det gör iaf inte ont eller så.

Nu ska jag vila en stund i sängen tills vi ska gå. Älskling och Rickard spelar prosocker i vardagsrummet som de nördar de är ^^

RSS 2.0