uppdatering igen

Puh, har precis betalat in alla räkningar. Är så dum för glömmer jämt vad det är för dag och blir alltid en dag försen med att betala. Aja. Har vart en väldigt dyr månad, men det har ändå räckt till mycket.
En del av resan är betald, saker till vår vovve som vi inte bestämt namn på ännu. Antingen Bilbo, Lebowski, Valo. Bilbo är väl det enda vi är överens om. Som det är rätt så uppenbart är att det inte blir nån Alva utan en liten hanhund på 7 månader som vi blev totalt förälskade i. Han är perfekt! Jätte lugn, snäll och gosig. Han vill bara vara nära hela tiden coh skulle inte göra en fluga förnär(stavas det så?) Matglad är han också, en riktigt chill hund, precis som vi och som våra bebisar. Imorgon hämtar vi honom :O) Kan inte alls förstå det egentligen. Vi har inhandlat en hel del och det är inte lite äckligt hur dyra vissa grejer är. Men det är ju värt det.
När vi träffade honom var han alldeles dyngsur för han hade precis badat och han titta på oss blygt och försiktigt medan resten for runt som galningar. Hade vart roligt med såna pigga krabater också men gummorna hade inte uppskattat det. Han sökte sig direkt till oss efter att han kollat in vilka vi är och sen var han i våra knän resten av efetrmiddagen :O) Beslutet var inte svårt alls :O)

Lilla Lotus har vart hos veterinären med igår. Vi har ju vart där ett par ggr och försökt hitta nåt på skrapproven men ingenting är där. Det är helt sanslöst för Lotus päls är värre än någonsin :O( Vi har nu satt henne på en ebhandling med ivomec och hon får sitta själv i en egen bur ett tag jämte de andra töserna. Det är så synd om henne :O( Jag hoppas attd et ska hjälpa. Det som är så konstigt är ju att varken Wilma eller Donna har nåt. Att sluta med spån hjälpte ett tag men inte längre. Vi ska ta bort en   sak från kosten med nu för om hon är allergiskt mot det. Vi måste hitta lösningen på det nu iaf för det här funkar inte. Hon kliar sig så att hon håller på att bli galen. Hon var så modig igår och fick va med om mycket min lilla bebis :O(
Snart ska vi iväg på fotboll med Rickard och Lina. Det ska väl bli kul antar jag ^^ Inte direkt asförtjust i fotboll kanske.

För örvrigt har min piercing inte läkt ännu. Det blir en vecka på torsdag och då ska jag vänta typ två dar till innan jag blir galen och åker dit och undrar vad som är fel :) Det är typ en liten bula/svullnad mellan staven. Vilket är normalt. Det gör iaf inte ont eller så.

Nu ska jag vila en stund i sängen tills vi ska gå. Älskling och Rickard spelar prosocker i vardagsrummet som de nördar de är ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0