Hårfärg

Ok, det som upptar min tid för tillfället är något så ytligt som hårfärg. Jag har inte färgat det sen i början på september och inte klippt det heller för den delen, toppat det lite hemma. Fixat lugg så sätt, har lite kortare än va bilden visar nu men iaf jag blir tokig. Har ingen aning om vad jag ska göra. Ska jag låta det vara relativt brunt? Känns tråkigt just nu för mig men om jag färgar det med nån fin brun nyans så kanske det inte blir så trist. rätt så safe att göra det dock. Det jag är mest sugen av allt på är att göra det rött igen like in the old days eller slinga det i guldiga och röda slingor och därefter göra det rött när jag är trött på slingorna. Funderar oxå på att klippa överhåret så jag kan rufsa till det som jag gillar, är helt omöjligt nu när jag har jämnlångt, samtidigt vill jag ha långt hår. Kanske ska skaffa mig en peruk. Vet åtminstonde att jag inte vill ha svart hår igen. Jag älskar det men känner att jag påverkas av det svarta så jag blir mer deppig än normalt på nåt sätt som den moody människa jag är. 

Sen behöver jag träna och äta bättre för jag ser fan gammal ut! Jag vill inte bli 26 i år usch, känner mig ruskigt grå redan nu.
Nu                                              2005 typ                                 

   

2007                                           2007/2008
    
   
 
Det blir antagligen att jag slingar det därefter för det rödare då det känns svårt att få det ordentligt rött nu.

materialistisk

Nu är det mitt i natten och på sistone har jag vänt upp och ner på dygnet vilket inte är så lyckat när man ska sköta sin skola och andra förpliktelser. Har precis skrivit frädigt min enkät som jag ska ge till eleverna på min VFU plats. Handlar om skillnader eller likheter i intressen för tjej och kille. Ska bli intressant att se om jag får ut nåt av svaren. Resten av veckan är jag "ledig" Har en massa att läsa dock i kurslitteraturen men skönt att kunna göra det hemma. Ska som sagt bara iväg och göra enkäten med dem och därefter sammanställa den på nåt snyggt sätt.

Jag längtar redan till slutet på nästa månad då vi inte har några som helst nöjsepengar denna månad. Tycker inte jag är särskilt materialistisk men uppenbarligen har jag fel då jag knappt kan tänka på nåt annat. Vill slinga håret, köpa skivor, böcker, piercingsmycken, kläder, filmer, godis, ja en hel del. No more candy for me though. Inte bara för nyttighteens skull utan för pengarnas skull. Ryker så fort när man är en gottegris som vi är. Sen vill jag verkligen att jag ska kunna tatuera mig i vår för nu har jag velat göra det i flera år och jag är säker på motiv och relativt säker på vart den ska vara.

Annars så är det mestadels skola som gäller för mig, promenader med Bilbo, gitarrövande och wow spelande och ett evigt klippandes av min lugg. Fattar inte riktigt hur men den lyckas växa en cm över en natt känns det som varje dag. Till slut har jag nog klippt bort hela luggen. 

Nu ska jag gå och lägga mig jämte mina darlings. Natti
 

RSS 2.0