Det känns bra blandat med ångest

Väntar på att jag faller ner i avgrunden. Mycket har varit väldigt bra på sistone, för bra. Det är oroväckande, mitt liv har alltid haft en mörk baksida vilket jag så sett fortfarande har kvar i minnet men som inte är lika påtagligt just nu iaf. Oavsett vilket så väntas ju min första resa i augusti till Spanien.

Snart firar vi vår tredje bröllopsdag vilket är helt sjukt. Fine, att vi vart tillsammans "skitlänge" men att vi vart gifta hälften av det är skumt. Då ska vi antingen åka en dagstur till skagen eller till oslo. Har inte bestämt oss än. Idag fick vi våra löner och har haft en trevlig materialistisk dag. Har även äntligen piercat mitt vänstra ögonbryn. Är jätte nöjd med den! Lite svullet dock för tillfället men skitsnyggt :O)

I morse när jag loggade in på min myspace så hade Amelia Brightman svarat på mitt önskemål om att hon skulle lägga upp en av mina favoritlåtar igen och hon hade gjort det! Blev så himla glad. Kan inte fatta att hon gjorde det för min skull hihi. Hon hade to.m spelat in den utan studio och med enkelt komp på gitarr. Nu har hon lagt upp den vanliga versionen igen men det var verkligen som en liten privat konsert :O) Så nu har jag fått ut mitt besatta jag och nu till den viktigaste biten av min onormala lycka:

Vi ska på lördag träffa vår blivande Alva! Och ganska relativt säkert kommer hon spendera våra dagar med oss t..o.m nästa vecka! Det är som så att en uppfödare här har en tik kvar som är 1 och ett halvt år. Hon har underbett och därför vill folk inte ha henne för de flesta hundägare bryr sig om att ställa ut och de får avdrag för det. Då vi inte är onda människor ^^ så är vi väldigt intresserade av att ta oss an henne fastän att vi missat hennes valptid. Det känns tom som en fördel då hon är rumsren och vi kan utan problem ha henne på dagis om det nån gång skulle vara ett issue. Plus att det blir billigare än 15 000 som en valp skulle kosta. Vi ska iaf dit och hälsa på och jag har svårt att tro att vi kommer lämna dem med ett nej. Om det nejet skulle finnas så kommer nästa kull om fyra veckor vilket gör att vi behöver vänta 12 veckor på vår vovve. Kan inte fatta att det är sant. Har väntat hela mitt liv på min/vår egna vovve och nu är tiden här! Trodde inte det skulle bli aktuellt förrän till vinter men nu när vi hittat en uppfödare som bor nära så väljer vi henne istället för i Linköping. De känner dock varann och hjälper varandra med uppfödingen av Bolognese då den inte är så stor i Sverige så jag tror inte hon ska bli ledsen som vi stått i kö hos så länge.

Aja det har som sagt vart väldigt intensiva lyckodoser då jag även köpt Versatile Doom med HIM deras live konsert på dvd plus en massa annan "skit" som jag trånat efter under vår fattiga månad. Nu ska jag fortsätta glo på den. Don't worry, be happy

It's decided for real

Wiiii :O) Nu är det gjort! Vi har bokat vår första resa tillsammans! Min första resa för min del också! Den 26 augusti åker vi till Mallorca Alcudia! Yay! Kan inte fatta att det är sant hihi. Det spritter i kroppen av glädje. Åh vad underbart! Vi kommer stanna där i en vecka och sen är vi lagom hemma till min skola börjar igen. Möjligtvis missar jag början. Åh vad vi har väntat och längtat efter denna stund.

Bevis :O)

Ögonbryn

Nu har jag precis bokat in en ögonbrynspiercing den 25 juni. Har funderat på det ett tag och känner verkligen att jag vill göra det. Ska ha den på vänster sida så det blir symmetri med min näspiercing. Jag längtar! Skulle så gärna vilja göra den nu men får hålla i pengarna som vi ska spara.

Det har vart en tuff dag på jobbet som vanligt. Helst slut är jag. Men det är bara två dagar till att jobba och sen är jag ledig i två dagar! *lycka* Fick reda på att jag får två dagar ledigt trots allt och det är jag väldigt tacksam för. Trodde det bara skulle va 1 dag då Christoffer har haft det så nu ett bra tag. Fick även ledigt på vår bröllopsdag och dagen efter vilket känns väldigt bra. Vi har tänkt att vi ska ta en tur till Danmark med båten härifrån så vi gör något lite annorlunda. Det ska bli kul. Hoppas att det är fint väder då med.

Nu ska jag hälla i mig vatten, känner mig helt uttorkad. Sen ska jag iväg och sola i parken en stund.

Vår första resa

Nu är vi ett steg närmare vår efterlängtade resa med skattepengarna på banken :O) Åh vad jag längtar! Ska bli så underbart. Har aldrig varit nånstans förutom Danmark vilket inte direkt räknas som en ordentlig resa ^^
Antingen åker vi en vecka innan skolan börjar eller så blir det under en vfu tid som jag tar igen senare. Oavsett vilket så är det inte alltför lång tid kvar. Är så nervös för flyget bara. Tycker inte om att inte ha kontroll över min egen situation. Jag vet att alla säger samma sak att det sker fler olyckor på marken men I dont care! Med min tur händer säkert nånting hemskt :O/ Men ska försöka koppla bort min panik inför det och koncentrera mig på att äntligen få se nånting nytt och resa med Älsklingen.

Glädjen med att jobba

Åh shit va trött jag är. Hade tänkt att försöka hålla mig vaken idag men det lyckas jag inte med. Ska ta en tupplur nu en stund och sen bege mig iväg till parken och sola lite. Stackars Älskling har bränt sig halvt fördärvad sen vi hjälpte till att tvätta svärmors hus häromdagen så det blir ingen sol för honom. Jag klarade mig konstigt nog undan det.

För övrigt är jag redan nu dag 2 så jävla trött på jobbet eller mestadels min chef som är sjukt otrevlig. Blir galen på henne! Men det är bara att stå ut i några månader till... Än så länge börjar vi iaf kl 6 så lite "sovmorgon" har man ju fortfarande. Sen blir det kl 5 och 4..fan helt sanslöst. Måste fokusera på pengarna jag tjänar, nånstans är det värt hela det här skitjobbet trots allt. Särskilt när jag jobbar helger och igår på självaste nationaldagen. Massa OB :O)

Nu till sängen!

Uppdatering

Det var ett tag sen jag uppdaterade här i min kära blogg. Har inte orkat skriva och velar hit och dit om jag ska radera hela skiten :O) Ibland är det skönt att skriva av sig men det kan jag lika gärna göra privat..ahh ja vet inte

Vad har hänt sen sist då. Älskling har fyllt 26 år, jag har vart och sett på Sweeney Todd på göteborgs operan!!! Jag har varit ett troll och haft det skitkul på föreställningarna. Vill inte att det ska ta slut, men nu är skolan över för ett tag och på fredag börjar jag slita på liseberg igen. Så sjukt tråkigt men pengarna behövs. Ja det har säkerligen hänt en massa mer men kommer inte på nånting just nu. Jo vart och såg på korpen med tre klasskompisar. Den var väldigt skadad men otroligt bra.^^ Edgar Allen Poe var en skum man men väldigt intressant med. Gillade den läskiga stämningen och musiken bäst. Två av skådisarna såg ut som Loreali i Gilmore girls och Jack sparrow i Pirates of the Carribean på avstånd. Egentligen var de nog inte alls särskilt lika. Har även vart tvungen att klippa av 2,5 cm på håret för det va slitet :O/ Ingen annan märker det förutom jag dock tror jag. Christoffers dator har förresten crashat så vi tvingas dela på en dator för tillfället. Inte kul alls :O/ Vet inte riktigt när vi kommer kunna fixa den.

Annars har jag njutit så mycket som möjligt av solen. Idag har jag dock inte orkat göra nånting, bara varit hemma och lyssnat på musik och fantiserat om framtiden. Snart kommer Älskling hem och då ska vi tvätta. Så utomordentligt trevligt. Skulle egentligen ha vart iväg och lämnat in min vfu närvarorapport men har som sagt inte orkat gå ut, ville egentligen sola lite med men har inte orkat det heller. Något lat idag kan man väl säga.

RSS 2.0