introduktionsdag + bokad tid för veterinär

Idag var det min första skoldag på min inriktning skapande verksamhet. Vi hade introduktion och fick lära känna varandra lite bättre med sång och skumma lekar :O) Det verkar vara en mysig klass. Jag hoppas att gruppen jag är med i är mysig med. Det ska bli kul det här och det är väldigt pirrigt alltihopa, kommer bli utmanad mycket och förhoppningsvis utvecklas jag lite med :O) Skönt att det är helg nu iaf så man kan pusta ut lite innan allt börjar på riktigt. Lärarna är väldigt flummiga dock. Det märks att det är praktiska och kreativa ämnen vi ska syssla med :O)

I morse så gnydde lilla Wilmis igen :O( Nu när jag kom hem vid halv ett ungefär så ringde jag veterinären igen och bokade en tid. Ska dit på måndag med Wilmis. Jag hoppas det går bra och att det inte är nåt allvarligt. Är jätte nervös över besöket.

Nu ska jag vila lite för jag är helt proppmätt. Vi lagade fiskgryta och bandspagetti. Mumselimums :O) Sen ska jag träna och resten av kvällen vet jag inte vad vi ska hitta på. Christoffer jobbar i helgen så han lägger sig tidigt. Jag får försöka underhålla mig själv :O)

skoldags snart

Imorgon börjar skolan igen. Ser inte fram emot det alls just nu, men det blir säkert kul ändå. Är lite pirrigt med en ny klass och min inriktning. Ska iväg till backaplan senare och köpa ett block, kom på att jag inte har nåt nytt.

Lilla Wilma mår bättre, åtminstonde så har hon gjort det fram tills idag. Hon gnydde igen idag när hon bajsade men inget blod kom. Hon är jätte pigg och lekfull och äter som hon ska så jag vet inte vad som är fel. Det kommer och går. Om hon gnyr imorgon med så får vi åka till veterinären och kolla vad som är fel. Jag var så lättad över det inte kom mer blod att det gick över och så ska hon börja gny igen när hon bajsar :O( Hon måste vara frisk min lilla gumma.

Nu ska jag träna så jag piggnar till lite, har vart seg hela dagen och inte haft lust med nånting.

Lilla Wilma :O(

Är väldigt orolig för igår så gnydde Wilma när hon försökte bajsa och sen kom det droppar av blod! Vi ringde till veterinären på blå stjärnan och hon sa att vi skulle hålla uppsikt och om det inte blir bättre idag att vi skulle komma in med henne. Hon trodde att det kunde vara njursten. Jag hoppas verkligen inte att det är något allvarligt som hänt vår bebis. Är livrädd för det. Det får bara inte hända henne något hemskt! Jag var så ledsen igår och rädd. Hon har inte gnytt någonting idag och vi har inte sett nåt blod men vill nog hellre åka in med henne för säkerhets skull.
 


Borås nästa?

Nu är vi hemkomna från Borås. Det var jätte trevligt där. Vi spelade sällskapsspel och åt god mat och hade det allmänt nice. i hyrde film med men det blev för sent så vi slocknade innan vi knappt hunnit se nåt av dem. Ända nackdelen var att vi sov i en soffa och det var ju ett tag sen man sov så trångt, hade svin ont i nacken och kunde kanppt vända huvet för ett tag då jag hade legat på ett visst sätt hela natten. Men nu så är det bra. Är sugna på att flytta till Borås igen. Jag är mer sugen än älskling då han inte orkar med en flytt igen så snart, men kanske nästa år. Sen så vill jag gärna bo närmare mamma med så det är möjligt att vi då hellre flyttar till Halmstad. Få se när studierna är färdiga.


 
Fick äntligen se Sarah Brightman's nya låt utan en massa kommentatorer som fördärvade allt. Är så glad :O) Längtar så mycket efter nya albumet så jag dör :O):Här är länken om någon är intresserad :O) :

hata SVT

Som vanligt kan man inte räkna med att Sverige ska visa det som är mest väsentligt enligt mitt tycke :O/ Idag ska Sarah brightman uppträda med sin nya singel för första gången I Osaka under öppningsceremonin. Hennes låt är vald som titellåten för hela evangemanget och SVT skippar alla uppträdanden och visar istället repriser från inatt! Är så himla upprörd över det här :O( Det är några fans på forumet som kan se det hela på deras kanaler och de ska lägga upp det på forumet sen. Men jag har sett fram emot det här så länge och trodde jag skulle kunna få se det live..men men :O( Jag hoppas iaf att allt går bra.
 

Igår vart vi till stan en sväng och shoppade lite. Köpte två st tröjor som jag är väldigt nöjd med :O) Älskling köpte en massa tidningar och ett spel + hans kära magic kort hihi. Tror inte han köpte nåt mer, kommer inte ihåg. Åh jag köpte veckans nu med :O) Det var länge sen jag kunde köpa min älskade skvaller tidning. Dock skäms jag nåt otroligt när jag läser den.

Senare idag ska vi iväg till Borås. Christoffers kompis Rickard och hans flickvän Lina har flyttat dit nu efter bott på utomlands i ett bra tag. Så vi ska träffa dem och kolla på lägenheten. Det ska bli kul.

Jag ska ta och dusha nu för jag har tränat flitigt på min crosstrainer. Behövde pusta ut lite och sitta ner innan jag ställde mig i duschen för min ben är helt vingliga efter passen :O) Sen ska jag checka forumet och se om videon kommit ännu*hoppas hoppas*

nytt jobb perhaps

Har precis skickat iväg en jobbansökan. Vill ha ett annat jobb än punkt.se. Är alldeles för tidigt att gå upp och jag kommer komma försent till skolan om jag har kvar det. Det var ett barnskötar jobb nära där jag bor som behövde vikarier till eftermiddagar. Så jag är relativt säker p att jag kan få det iaf. Hoppas, det var mina favorit åldrar att jobba med oxå, 1-2 :O) Så mysigt :O)

Träffade Kensita igår. Det var ett tag sen vi kunde ses i och med hennes operation och sen hennes flytt till hus i Alingsås har inneburit rätt mycket jobb för dem. Sen att de har en valp på ca 9 månader och 4 katter och en kanin gör det hela inte mindre komplicerat :O) Men nu äntligen blev det av. Det var jätte kul å ses.

Idag ska jag bara ta det lugnt, möjligt att vi åker in till stan och shoppar lite.
Ska ta och träna nu iaf så det är gjort innan Christoffer kommer hem.

Svart hår!

Så nu är det gjort :O) Det är rätt svårt att vänja sig vid hihi. Men det är riktigt coolt! Det var så otroligt skönt att få va hos frösören igår. Har längtat efter det i två månader minst. Hon klippte inte så fasligt mycket heller på topparna som tur va. Visst det märks ju att det är nån cm kortare..iaf jag märker det ;O) Är iaf nöjd med färgvalet.
Nu är vi fattiga som bara den bara men pengarna kommer ju igen om två dagar.


 Jag och älskling igår kväll, redo att gå och sova :O) Helt sjukt trötta var vi igår.

finished!

Hade egentligen till imorgon på mig till kl 9 men jag är färdig. Äntligen kan jag pusta ut..åtminstonde för ett tag. Jag kan praktiskt taget nästan lova att det blir en ny omtenta för mig :O( Det känns inte alls bra. Vill bara få det här ur världen nu, snälla att jag blir godkänd på alltihopa den här gången!
Det var nära att jag struntade i frågan på den andra delkursen. Jag hade tre frågor allt som allt. Men jag fick det gjort trots allt. Få se hur det går...

Det hände en otroligt rolig grej idag..eller igår blir det ju nu när kl är så mycket. Men iaf, jag tog en paus från pluggandet och skulle kolla min myspace och tidigare så hade jag addat Fernando Lima som är en spansk artist som ska sjunga en duet med Sarah Brightman på hennes kommande skiva. Nu när jag loggade in så såg jag att han hade skrivit en kommentar på min sida. Jag höll på att svimma hihi :O) Det var så snällt av honom att skriva så personligt till mig och verklgen kolla på mina foton och läsa vad jag gillar och sådär. :O) Detta är vad han skrev till mig :O)
hey! thx for the add.... I hope you enjoyed my music.. please if you liked some, tell me!!! Im interesteb about your opinion. By the way... Me and my wife like the Within Temptention band... and I just finished a duet with Sarah Brightman... on 22 we are doing the video filming about it in London... I hope everything will be just fine... ( I'm a little anxious about it.) Oh.. Donnis and Wilma... they look great!!!

Love and light.... Fer Lima

Helt sjukt är det ju! Tänk om han nämner detta av nån anledning till Miss Brightman :O) Jag är en sådan nörd hihi

Annars ser jag fram emot den 25 nu när Sarah ska uppträda på IAAF! Inte långt kvar tills jag får höra hennes nya låt. wiho!

Nä nu ska jag gå och lägga mig för imorgon ska jag äntligen få klippa topparna och tunna ut håret och färga det! Svart ska det bli! Tror jag iaf..finns en chans att jag ändrar mig imorgon och att jag fegar med chokladbrunt istället :O) Natti natti

våran dejtkväll ;O)

Det var skitlänge sen vi hade råd att göra nåt särskilt på en vanlig dag eller helg och nu äntligen kunde vi det :O) We went to the movies :O) Yay :O) Så himla längesen. Och det var så mysigt. Vi vart på bergakungen å det är så lyxigt där, nästan lite väl för på toaletten så är det speglar i taket och på golvet så man kan se sig själv kissa haha :O) Känns lite skumt sådär. Men fint iaf. Vi tittade på, "på smällen" och den var riktigt bra faktiskt. Underhållande och är en sån där feel good movie :O) Är skönt att vi kommer kunna göra lite mer sånt nu den kommande tiden. Är så trött på att alltid oroa sig över pengar och nu kommer det bli bättre äntligen.

Är lite nervös över att börja skolan. Ska bli så spännande att gå på artisten :O) När jag fick mitt brev nu så stod det scen och musik på kuvertet och det kändes så himla roligt. Ska bli kul att få jobba mer praktiskt och kreativt. Är lite pirrigt dock :O)

Har gjort en lite halvt pinsam grej. Har beställt en tränings maskin på tvins hihi. En crosstrainer :O) Fick den hit igår. Något jag inte förstod som antagligen var uppenbart var att den inte var färdig monterad så jag höll på att bli galen idag av alla konstiga verktyg och grejer men har nästan lyckats med den nu. Behöver bara Christoffer till att skruva åt vissa grejer hårdare sen så är jag ready to go. Det ska bli så roligt. Jag ser fram emot att träna på den jätte mycket. Är konstig på det viset för jag har lättare att motivera mig att träna hemma än om jag skulle gå på gym eller nåt sånt. Der brukar vara tvärtom annars att man låter sin maskin stå där och damma. Men jag vill få det överstökat hemma med min musik och min dusch utan en massa resor hitr och dit för att träna. Tränar regelbundet med min skivstång och nu ska jag bara utöka träningen med lite kondition som jag behöver mest.

Nu ska jag gå och lägga mig och sova. Imorgon har jag en jobbig dag framför mig då jag har alldeles för mycket kvar atts kriva på hemtentan...men det blir morgondagens problem...




OMG so excited! :O)

I dag är det Sarah Brightmans födelsedag och hon har precis skrivit på forumet och postat bilder på henne tillsammans med en som hon ska sjunga duett med på den kommande skivan. Inte nog med det så har de lagt ut en liten sneak peak av hennes kommande låt som är vald till IAAF's titelsång eller vad man ska kalla det. Jag, som den Sarah Brightman nörd som jag är, är helt pirrig i magen. Jag bara längtar att få höra resten av låten och resten av hennes skiva. Wiii I'm so happy! :O) Yay :O)

 ( hur länkar man?)

Nu ska jag fortsätta med min omtenta..hm..inte lika upphetsande ;O)

jobba...

Sitter och väntar på att få gå till jobbet nu. Känner inte alls för det idag :O( Jag vill ligga i sängen och sova nu. Jag hoppas att tiden går fort så att inte varje minut känns som en evighet. Ibland så tror jag att det snart är dags att gå hem men sen så har klockan inte ändrats någonting.

Blä vilken skitdag det här kommer bli för jag kom precis på att min omtenta kommer idag med. Fan det hade jag helt glömt bort för stunden :O(

marsvin och vikt å lite annat tjafs :P

Alla tre bebisarna kommer faktiskt överens nu äntligen. Wilma och Donna har vart lite hårda mot Lotus. Är medveten om att det är så det går till i marsvins världen men jag blir ju så orolig över den lilla. Är en sån hönsmamma :O) Minsta grej nojjar jag mig över. Iaf det har vart en riktigt bra dag. Mycket mer harmoni i gruppen och de t.o.m delade sovplats tillsammans. Så sött var det :O)

Vi vart och köpte en köksvåg idag på clas ohslons så vi kunde väga dem allihopa. Lotus väger ynka 300 g men enligt en uppfödare på marsvinsforumet så är det normalt för en liten tjej som kommer från djuraffär. Vid sex veckor ska hon ligga runt 300-500 gram så det känns som en lättnad. Lilla Wilma som inte är så liten längre väger exakt 1 kg. Helt normalt det med för ett vuxet marsvin. Sen kommer ju vår gosisklump Donna med sina 1,2 kg. Det är oxå normalt tydligen men kan inte alls fatta att det bara är 200 grams skillnad på dem för Donna nästan vällde över hela vågen. Vi kunde knappt se vad det stod för siffra. Hon har alltid varit väldigt bastant så jag antar att det inte är nån fara med henne. Hon ser större ut än vad hon faktiskt va. Trodde hon skulle väga mer. redan som liten bebis så ploppade hon ut med 102 gram vilket är mycket för Wilma vägde 88 bara hihi. Ni som orkar läsa min blogg får ursäkta allt marsvinsnack :O) Är det enda min hjärna tänker på för tillfället :O)

Min chef Henrik ringde mig idag och undrade om jag kunde börja jobba nu på måndag för nu är det dags att va tidningsutdelare igen..Jippie ;O) Vart iväg och fick skriva på nytt kontrakt med fyra kronors löneförhöjning hihi. Kommer få betald semester nästa sommar med! Är så glad över det. Är mycket bättre än när det är inbakat i lönen tycker jag. Kanske man kan se fram emot en rikare och roligare sommar nästa år då :O) Så det blir till att gå upp vid fem på måndag typ. Inte för att jag ska klaga för då blir en viss man här i huset tjurig hihi, vilket är förståeligt när han redan börjat jobba då. Bara så typiskt att man ska börja jobba samma dag som tentan kommer. Men men det ska väl gå bra hoppas jag. Är bara tre timmar, är ju ingenting.

Annars idag har jag styrketränat med min skivstång. Är så himla roligt att köra pump själv med min favoritmusik. Är min fjärde vecka (tror jag iaf) som jag tränat det regelbundet. 3 ggr i veckan. Nu ska jag bli vältränad och inte känna mig som en degboll hihi. Jag mätte mig idag med. Ska göra det en gång per vecka så att jag märker nån skillnad på mig. Måste se till att gå mer regelbundna promenader med. Går rätt så ofta men inte tillräckligt. Det ska nog bli bra det här...känner mig motiverad iaf. Måste hålla liv i det så gott det går.

Nä nu ska jag sätta mig vid fläkten en stund och svalka av mig. Är så äckligt klibbigt varmt så jag dör. Varför ska det blir sommar nu för när jag längtat mig bort till hösten och vintern. Längtar efter kylan.

LOTUS!

Here she is :O)

Kommer ta fler foton på henne när hon är tamare. Vill inte att hon ska bli rädd när blixten kommer och vi gosar med henne. Visst e hon underbart bedårande :O) Så liten. Vi har dock vart tvugna att tvångsmata henne för att hon inte äter ordenligt p.g.a att rangordningen inte är uppklarad ännu i gruppen tyvärr :O( Jag hoppas det ordnar sig snart. Är lite orolig.  Hon behöver verkligen växa till sig. Hon ska egentligen vara hos sin mamma fortfarande och precis ha slutat dia. Ett råd till blivande marsvinägare, att aldrig köpa i djuraffär endast hos seriösa uppfödare! Men är ändå så lycklig över att vi träffade henne, hur skulle vi inte kunna ta oss med denna bedårande varelse hem :O)

dagen som sådan

Ska iväg och inhandla lite grönsaker till gummorna snart. Behöver köpa ett hus till med då de inte verkar kunna dela med sig av de två de har :O)

Idag är det Gilmore girls! yay :O)

Längtar så sjukt mycket till slutet på denna månaden för då ska jag klippa topparna och tunna ut håret :O) Ska även färga det chokladbrunt eller svart. Har inte bestämt mig ännu. Tror d blir brunt först och främst, sen kanske senare så blir det svart. Ska bli skönt att ha min mer naturliga hårfärg *längtar*

Blä våndas lite över min omtenta på måndag. ser verkligen inte fram emot den.

Nä nu ska jag ta mig en promenad till affärerna. Resten av dagen blir mestadels att få lilla Lotus att anpassa sig

oops

Jag glömde ju skriva om vår bröllopsdag :O) That's not good! Vi firade den i två omgångar i och med att älskling måste lägga sig så himla tidigt för jobbet så vi firade den 29 först och då köpte vi god plockmat som vi älskar :O) det va länge sen vi kunde unna oss det. Inte för att vi hade råd egentligen ;O) men men. Och så hyrde vi några filmer och hade det allmänt mysigt. På självaste dagen den 30 juli så kom älskling hem från jobbet stackarn så trött, men han höll sig vaken så gott han kunde. Vi åt på kina restaurang mitt på dagen hihi och sen så gick vi till det finaste caféet i stan, enligt oss iaf :O) Brogyllen heter det. Jätte fint och mysigt och goda tårtor och kakor. Så fikade vi där och sen åkte vi hem å glodde mer film och myste. That's it :O) Kanske inte ett "normalt" sätt att fira sin andra bröllopsdag men vi hade det mysigt iaf :O) Kan inte riktigt se oss göra något annat även om vi hade alla pengar i världen och inte jobbade. Möjligtvis åka på en resa i såna fall förstås. Det hade vart mys. Hoppas på att vi kan göra det snart.

en trött älskling gummorna fick oxå fira med gurka
kramis yummie :O)

en liten mås som vi gick förbi på vägen till spårvagnen. Så söt :O)


Lotus :O)

Vi har gjort något busigt. Vi vart i en djuraffär här på backaplan för vi skulle köpa nya hus till gummorna och lite andra roliga grejer till dem. Denna butik har även marsvin så vi gick och tittade på dem och då såg vi världens sötaste lilla buse. Fem veckor bara. (alldeles för ung för att säljas egentligen, hon ska va med sina mamma å syskon fortfarande enligt lagen men iaf) Vi var bara tvungna att ta hem henne. Så vi diskuterade det en stund och sen la vi undan henne och hämtade henne dagen därpå, i lördags. Hon är hur söt som helst. Ska ta kort på henne sen när hon är lite modigare. Idag presenterade vi henne för Wilma och Donna när de va ute och det gick fint. Donna visade på en gång attt det är hon som bestämmer och Wilma var den som hade eller har mest problem med det för nu ser hon sin chans antagligen att bestämma över Lotus. Men inte på nåt aggressivt sätt som tur är utan det verkar funka bra. Nu är de i buren tillsammans som vi fick rengöra ordentligt så att inga dofter av hur det brukar va är kvar där. Och den nya inredningen gör sitt med så det blir nog bra för dem till slut. Förhoppningsvis så är de inte lika bossiga mot Lotus om några dagar när de vant sig och alla har sin rangordning. Hon är iaf helt bedårande. Ska man bara få henne att förstå att man inte är farlig. Hon är snabb den lilla "saken" när vi skulle försöka lyfta henne :O) Så sjukt liten med i jämförelse med Wilma t.o.m som är liten i jämförelse med Donna. Lotus väger ingeting, hon är typ luft . Men hon växer till sig till slut om några veckor. Är bara lite orolig över att hon får i sig ordentligt med mat. Ska ha stenkoll på det.  Lotus är rödbrun i pälsen och har en massa virvlar och några vita fläckar i pälsen med. Och har världens sötaste kolsvarta små ögon som är så pigga och nyfikna. När vi såg henne i butiken så vart hon den som vart mest framåt och sprang omkring och satt i matskålen :O) En riktig liten bus ser hon ut som. Nu när hon fick komma ut här så var hon så söt för hon sprang runt överallt och pratade som en tok medans Donna visade vad som gällde :O)

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Ska bara beundra våra små bebisar en stund till :O)

RSS 2.0