Mycket att göra

Den här veckan har hittils vart helt fulbokad. Knappt nån tid att bara vara som jag är så beroende va. Är van vid att ha tid för mig själv och ta det lugnt. Idag har jag knappt varit hemma och har nu försökt att varva ner men nu kommer jag knappt få sova nånting för ska gå upp tidigt till min VFU. Nu har jag iaf snart den avklarad. Kan inte fatta att skolan snart är slut och att det är jul snart. Vill inte sluta på artisten :( Kommer sakna klassen och ämnena så otroligt mycket. Det har gått så fort den här inriktningen.
Idag har jag avrt på Ikea med Tina. köpte inte direkt nånting. Har blivit mycket mer sparsam så det är bra :O) Köpte en matlåda, klämmor som man kan använda till mat och sådär, en liten strykbräda som man kan ställa på köksbordet som var för billig egentligen vilket får mig att må illa i efterhand. randiga tyghjärtan som man kan ha i granen och ett nytt lakan. Har bara haft ett och är jobbigt när man ska tvätta för då får man sova direkt på madrassen vilket är ett otroligt lyxproblem. Iaf that's it. kostade allt som allt 300 kr och väldigt "vuxna" saker. Förutom tyghjärtanen då kanske. De var randiga, jag älskar ränder. Ränder och prickar.
Stryka kläder eller liknande har jag aldrig gjort. möjligtvis när jag var liten och ville hjälpa mamma. Vet inte om jag kommer göra det nu heller egentligen men nu kan jag iaf.

Har haft mcyket mer ansvar den här VFU:n. Sången med barnen börjar ta form men hade velat ha mycket emr tid med dem. Tråkigt att det finns så lite utrymme för skapande och att alla pass är så stressigt korta. De hinner knappt ta upp sina grejer förrän det är dags att sluta. Hälsa på den gamla klassen idag. Så kul att se dem igen. Jag hoppas att allt går bra för dem.

Nu ska jag sova så jag har nån energi att ge imorgon. 
jag är för övrigt inspirerad till musiken mer än någonsin. Kittlar imagen nästan, men vet inte vad som händer riktigt

aj min mage

Idag har jag varit tvungen att va hemma hela dagen för jag har haft sån jävla mensvärk. Är så trött på skiten. Har legat konstant hela dagen varvat med att springa på toa helt sjukt mycket. Så orrättvist att inte alla tjejer har det såhär heller. Vissa känner knappt av nånting och själv måste man sjukskriva sig. :O/ Not a good day. Först för ca en timme sen som jag kunnat sitta och göra nåt annat än att ligga och massera min mage typ. Blä vad äckligt det är det här!

Godkänd

Fick precis reda på att jag är godkänd på min hemtenta! Yay! Vilken lättnad, har verkligen trott att jag skulle behöva åtminstonde få komplettera nåt. Så skönt att veta att jag är helt färdig med det.

På VFU:n har det gått bra idag. Jag och Olga från min klass har börjat med att skriva en låt tillsammans med fyra barn och det gick riktigt bra. Har mycket kvar på den men det tar sig. Så härligt att se hur roligt de tyckte det va. Samarbetet gick jätte fint mellan dem också. Lyssnade verkligen på varandras åsikter. Känns extra roligt när man kan göra nåt annorlunda med dem som, de inte är vana vid.

Nu ska jag laga till nåt att äta tror jag. Yay igen :)

I believe in father christmas

Åh va glad jag blir. Fick precis skickat en video av en vän till mig som jag inte sett förut. Alla julkänslor byggs upp nu :O)
Jag älskar Sarah Brightman^^ Är så lycklig över att äntligen ha en jul/vinterskiva med henne. Jätte mysig är den. Efter så många år är det väldigt starkt att ge ut en nu och inte som alla andra artister som släpper dem så fort som möjligt för att tjäna pengar. Kul att ha en video till en av låtarna nu :O)



Fortsätta

Nu är det dags att börja skriva här igen på allvar, annars kan jag lika gärna radera skiten ^^

Har precis suttit och läst gamla dagboksinlägg på min lunarstorm. Skumt det dä'r hur det känns som om man är samma person och inte utvecklas nånting men bara genom att läsa några inlägg bak så märker man en enorm skillnad. Undrar över om det verkligen var jag som skrev inläggetf rån första början, eller någon annan som sneakat in och låtsats varit jag :)
Detta inlägg kommer säkert kännas på samma vis om ett år från nu.

Kände iaf att jag saknade att skriva av mig som jag gjorde förr. Även om ingen läser det så föredrar jag att skriva på det här viset, speciellt när min handstil ser värre ut än förstaklassarnas på min praktik.

Idag började min VFU igen. har verkligen inte alls sett fram emot den. Har vart rätt så omotiverad till det mesta på sistone. Har ingen passion för det liksom. Trots detta så är det nåt inom mig som säger att jag ska fortsätta med det. Tror det är bra för mig att avsluta nånting för en gångs skull. Allt annat som jag egentligen hellre vill göra händer om det händer. Måste fortsätta kämpa vidare helt enkelt med allt.

Iaf så har dagen känts som en evighet, men jag överlevde trots att jag blir galen på hur skolan ser ut. Inte mycket av det vi får lära oss på vår utbildning.  7 dagar kvar..

Det är iaf december månad. Min alldeles underbaraste månad som alltid gör mig varm och glad :O) Ska ta och kolla på adventskalendern innan jag går och lägger mig. Ska upp relativt tidigt imorgon. Inte tidigt om man jämför hur min sommar var detta år men tidigt till skillnad mot vad jag är van vid nu iaf.
 


RSS 2.0