En trevlig söndag minus pluggandet då

Yay jag vann stolen! Är så lycklig :O) Vart jäkligt nervös de sista minuterna ifall kanske den som också va sugen på den skulle lägga ett bud i sista sekunden. 400 kr fick jag den för :O) Har även lagt ett bud på en gammal gungstol som jag är den enda att lagt bud på. Om några minuter är den auktionen färdig så jag antar att jag får den också. Det va Christoffer som så gärna ville ha den. Han gillar gungstolar och ville ha en när han läser. Den påminner mig om när jag var liten för min släkt har en sån. Tror min syster har den nu. 100 kr för den iaf. Den kommer dock inte få plats i lägenheten så den får vi inte använda förrän vi har en större lägenhet.

Är precis hemkommen från middag hos svärmoren. Jätte gott var det och trevligt sällskap. Hans syster och hennes pojkvän var också med och hans mormor som faktiskt vart trevlig för en gångs skull. Hon tittar tydligen på high chaparall med Filip och Fredrik vilket var en liten chock för oss alla :O)Christoffer fick tre böcker av sin mamma som han önskat sig och ska få en till som inte hade kommit ännu.

Annars vart vi hos svärmors häst bland en massa insekter som jag inte är så förtjust i med tanke på min allergi. Tror jag klarade undan mig från myggen. Det märks inte av nåt iaf och om jag blivit biten hade jag sett helt missbildad ut vid det här laget ^^

Hästarna va fina iaf. Är lite halvrädd för hästar bara. Är inte van vid dessa stora djur. Två av dem gillade min väska väldigt mycket och nosade och slickade på den ett par ggr. Så fina var de :O)

   
Älskling har sån bra hand med hästarna. Det märks verkligen att han jobbar med det.
Jag ser för övrigt gravid ut på bilderna men det är faktiskt min slappa klänning som blåser upp så jag ser större ut än vad jag är :O/

Gustaviansk stol

Håller på att bevaka en jätte fin stol på Tradera för övrigt. Det är ödesbestämt att den är min för när jag såg den så kändes det så rätt och när jag sen tittar på vart den finns nånstans så är det i Gråbo! Lite läskigt sådär, av alla ställen. Ska ju dit idag och auktionen avslutas idag halv nio så jag har aktiverat sms bevakning för det är en till som verkar sugen på denna stol. Snyfta jag vill ha den så mycket, hoppas att hon inte lägger fler bud för jag känner att jag inte vill ge mer än vad jag redan gjort. Snälla snälla!


Tatuering

Har planerat för att tatuera mig en längre tid nu. Tre års tänkande ca och förra vintern var det meningen att vi skulle ha gjort slag i saken men vi köpte för mycket julklappar till varandra ^^ Den här hösten eller vintern ska det iaf bli av. Bara längtar!
Jag kommer iaf tatuera in min älskade förebild Sarah Brightman. Chockerande jag vet ;O) Älskling ska tatuera in Zidane.
De fotona jag funderat på och som jag inte riktigt kan bestämma mig kring är iaf dessa.

 Denna lutar det mest mot   Men även den här..Åh vad svårt!

     De flesta är från tiden från "Dive eran"  Men jag gillar även de här två jätte mycket
 

Jag har lite att klura på. Dock känns nån av de tre första som de jag helst vill ha på min vänstra arm. Den ska sitta precis nedanför axeln och vill gärna ha nån text nedanför bilden. Vad vet jag inte ännu. Ser fram emot det här så mycket :O)

Nu tillbaka till läxorna. Ska iväg vid fyra till svärmor och fira Älskling. Känner mig något stressad och ändå så dagdrömmer jag om allt annat än det som jag behöver göra^^


Slappt

Sådär ja nu har jag köpt färdigt Älsklingens presenter. Känns bra. Skulle dock vilja ge ännu mer men det finns inte utrymme för det tyvärr :O/

Det är en riktigt härlig dag idag. Vi hade musikverkstad och dans idag i skolan. Sen gick jag en lång promenad  från skolan till hem till oss. Så himla härligt att gå på götaälvsbron och titta ut över hamnen när det är så här fint väder.

Har slappat nu ett tag och ska sätta igång med mina skolarbeten strax. Hade tänkt att sätta mig i parken men solkrämen är slut och vill helst inte bli röd som en tomat. Orkar inte gå och köpa nån ny heller. Som sagt jag är väldigt slapp för tillfället. Väntar på att älskling ska komma hem från jobbet. Det ska bli så kul att ge hans födelsedagspresenter på måndag :O)

Ska njuta av lite musik till innan jag börjar med pluggandet...

Fullt upp

Åh det är mycket att göra de kommande dagarna/veckorna. Jag kommer knappt va hemma nåt denna veckan. När jag väl är hemma så kommer jag ha mycket att pyssla med.  Jag måste få färdigt min konstpärm, vi har hur mycket som helst att skriva och skapa där och den ska vara helt färdig på tisdag nästa vecka. Plus att vi har två böcker til nästa vecka med. Vi ska även ha en redovisning på måndag där man ska prata oavbrutet i 10 minuter. Vi ska öva på vår berättande form. Vi har även två andra redovisningar. På torsdag ska vi förbereda för klassfesten på fredag. Jag ska även ta igen en dag på VFU:n på torsdag så på kvällen ska jag till en klasskompis och baka och laga mat så där ryker den dagen. Sen på fredag har vi skola till tre då vi ska ha lärt oss våra repliker till våra fem föreställningar om ca 2 veckor. Då jag är med i scenografin också så ska vi på nåt sätt bygga upp en portal ^^ Plus kulisser vilket kommer bli nästa veckas projekt. Sen blir det att skynda sig hem och göra i ordning sig då klassfesten börjar kl 6. På lördag kan jag pusta ut något iaf förutom att ska öva på allt som, ja ska övas på och ,ja allt av det jag redan berättat om. På söndag är vi bortbjudna på middag hos svärmor då vi ska fira Christoffer. Sen måste jag även planera för Älsklingen som fyller år på måndag så det blir en perfekt dag. Nämnde jag att jag slutar sent typ varje dag med. Blää varför ska allt komma på samma gång. Det är iaf bestämt nu att jag ska vara troll i vår fina pjäs plus röst till handdocka. Allt vi pysslar med är skitkul men känner mig helt död redan nu. Börjar "nästan" se fram emot att städa på Liseberg nu...Då har man iaf frihet efter man jobbat färdigt.

Idag har vi haft bild hela dagen. Vi jobbade montage och collage. Skitkul va det! Kommer speciellt pyssla med mosaik igen för det va himla kul. Man river ut en massa olika liknande färgskalor från gamla tidningar och bildar ett nytt föremål eller människa eller vad man nu vill. Fick mycket beröm för min klänning som jag gjorde :O) Önska bara att jag kunde sy. Men man kan jua lltid låta nån sy upp den nån gång i framtiden :O)


Nu ska jag äta lite snabbt och spela lite wow för att slappna av sen får jag försöka göra färdigt bildens grejsemojs.

plugga i parken

Nu har jag ätit sen frukost. Ska plugga mestadels av dagen. Tänkte lägga mig i parken och läsa. Nu har gp skrivit om branden. Känns så himla konstigt att se en artikel om där man själv bor. Ska kika på hur det ser ut nu efter allting. De höll på jätte länge och efter ett tag kände jag av rökklukten i sovrummet trots att det var stängt överallt. Men det försvann rätt fort som tur va. Nu off to parken och kurslitteraturen :O/.

Brinner i grannhuset

Det brinner i grannhuset. Det är fullt av brandmän och poliser och ambulanser. Det är verkligen obehagligt.. Jag är livrädd att det ska sprida sig även om polisen sa att det inte skulle det. Vi vaknade av att nån skrek helt sjukt mycket och då vi bor där vi bor så blev man mest irriterad och trodde att det va nån alkis då det finns en hel del här men sen så skulle Älsking till jobbet och såg i fönstret vad som hände. Jag hoppas de släcker den snart. De har hållt på jätte länge nu, åtminstonde i mina ögon. I över en timme iaf hittills. Jag vet inte vad som är brukligt. Är så himla rädd för att ett husdjur eller nåt har brunnit inne. Usch jag hoppas det ordnar sig för de berörda och att det inte sprider sig hit. Har iaf alla fönster stängda. Ska ta och sätta mig vid fönstret igen. Kan inte somna om förrän allt är som vanligt och vet säkert att det inte sprider sig. Vet redan säkert egentligen men är skitnojjig ändå. Stackars Älskling sitter på spårvagnen nu och ska städa "kära" Liseberg. Fatta vad hemskt att förlora alla minnen och saker man har. Hela ens liv man har byggt upp. Usch jag hoppas aldrig det här händer oss. Har ju vart med om det en gång förut i vår trappuppgång när vår tvättsuga brann i Eriksbo. Då behövde vi inte utrymma iaf men fan vad rädd jag var då och Älskling var helt cool lugn, vilken tur att nån av oss är det. Jag slutade verkligen fungera när det hände. Helt paralyserad vilket inte är så bra...jaja nu ska jag återgå till fönstret utifall nåt nytt händer.

  

Min långa ledighet :)

Åh vad skönt det är att va ledig. Vill inte att det ska ta slut. Inte för att jag gjort nåt särskilt, men det är just det som jag älskar, att inte behöva göra ett skit. Kunna äta frukost utan att stressa, fixa och dona i lägenheten. Har tvättat ett av våra fönster t.o.m, iofs det enklaste av dem, de andra vet jag inte hur vi ska lyckas få rena.  Har även tittat på Days of our lives haha och Oprah vilket jag aldrig skulle kunna annars. Hade tänkt att hälsa på mamma egentligen men vi båda kände att vädret inte va så himla roligt och att jag istället kommer när vi kan göra nåt annat än att bara sitta hemma och uggla. Fast just nu är det fint väder här iofs..lite regn i luften känns det som dock..aja.Vart ute på en promenad förut iaf. Har även fixat pappas deklaration. Satt och köade i nån timma på skatteverket. Det är jätte jobbigt att behöva sköta allt sånt praktiskt med pappa. Vill inte bli påmind om det mer än vad jag tänker på det på egen hand. Känns helt sjukt och ofattbart. Men vad ska man göra åt d.. 

Till något mer positivt. Måste visa en försenad födelsedags present som jag fick igår av min svärmor.  

 

Är helt kär i dem!  Vill ju inte att det ska bli fint väder nu ju ^^ Fick även jätte härliga strumpor och påsen jag fick det hela i hade jag blivit lika glad för endast den :O)

 

Har för övrigt hittat världen fina cykel idag i en butik på Vallgatan i Göteborg. Fatta att jag ska ha den. Måste börja spara till den. Den kostar ca 4500 och har Hello Kitty motiv eller Paul Franks. Har inte bestämt vilken ännu men jag kommer ju ha tid på mig tills jag har råd med den :O/  Problemet är att jag vill ju ha en nu och cykla på.

RSS 2.0