Bättre

Åh nu är jag lite nöjd med mig själv för jag har skrivit stödord och meningar om vad jag vill skriva på min hemtenta. Nu har jag en bra grund att stå på när jag ska skriva färdigt texterna sedan. Behöver inte ens lägga till nåt mer utan tror det jag har kommer täcka utrymmet vi har gott och väl. Känner mig inte lika stressad inför det nu heller. Sitter jag imorgon med fråga 1 och på torsdag med fråga 2 så kan jag lugnt resten av veckan bara finjustera. Nu är jag gladare och kan gå och sova utan samma oro och deppighet :O)

Bad day

Det har inte varit någon bra dag... Jag har haft ett ordentligt chokladsug vilket känns konstigt då jag inte ätit det på över en månad. Varför just nu liksom? Mitt humör är inte särskilt attraktivt under dessa stunder och stackars älskling har fått stå ut med en hel del bittska kommentarer och liknande. *skäms* Jag har även ett farligt begär efter att köpa nya kläder. Och då är det inte nåt enstaka plagg utan det blir en rejäl skuld om jag skulle beställa allt jag vill ha. Är farligt att det finns så mycket lätttillgängliga krediter och när man inte har råd att köpa i butiken så blir det väldigt lätt för mig att jag shoppar på internet istället, vilket jag alltid ångrar sedan. Jag önskar bara att vi hade en bättre ekonomi just nu. Kommer inte vara bättre efter jul då Älskling är arbetslös fram till april. Jag hoppas verkligen att han hittar nåt. Jag blir inte lyckligare av nya kläder försöker jag intala mig men det är iaf en liten kick som jag får och det skulle även vara trevligt att äga ett par byxor som inte har hål i sig ^^

Sen så har jag den där jävla hemtentan som ska göras. Har inte ägnat mig åt den nånting alls hittills. Blä jag känner bara ren omotivation till allt just nu. Träningen har heller inte blivit av. Allt känns meningslöst. Nånstans är det faktiskt bra att jag känner det såhär för det betyder att jag inte döver mina känslor med choklad eller andra materiella ting. Äsch nu ska kika på den där tentan. Åtminstonde skriva nån rad eller två...

Utopia

Ny låt med Within temptation. Helt ok låt men inte mycket symphonic metal kvar hos dem. Blev faktiskt lite besviken, men alltid kul med nåt nytt så sätt. Nya albumet är ju akustiska versioner av tidigare låtar så då kanske en sådan här typ av låt passar bättre in. 

 

Nybadad Bilbo

Bilbobebis har precis badat. Han är så jäkla sur varje gång efteråt. Tittar på mig tjurigt och och fnyser. Nu ligger han i sin säng och värmer sig. För en stund sen flög han omkring här som en tok och gosade in sig i mattan och vart på ordentligt bushumör. Att bli ren och blöt är outhärdligt uppenbarligen. Själv är jag helt darrig i kroppen för det är lite strängt att tvätta honom i duschen för jag måste stå på ett obekvämt sätt. Skönt att ha det gjort nu iaf. Sen blir det borstning lite senare också för annars kommer det bli ordentliga tovor.

  

Uttråkad

Jag kan inte sova och jag är så väldigt uttråkad just nu för det finns inte värst mycket att göra när man måste vara tyst då Christoffer sover. Han ska upp om tre timmar. Jag hade egentligen tänkt att gå upp tidigt jag också för att plugga, därefter träna och åter igen plugga.
Jag skulle väl kunna plugga nu men även om jag inte är trött nog för att sova så är inte min huvud tillräckligt alert för fyndiga texter. Fan vad tråkigt internet är för övrigt. Jag går igenom mina sidor på max en timma. Nej kan lika gärna lägga mig i sängen och stirra upp i taket.

Hittade en bättre bild

Hittade en bättre bild på internet där färgen ser ut som den ska.


Ett beslut mindre att fatta ^^

 
Syns inte så bra hur färgen ser ut. Ser mer röd ut på bilden än vad den är egentligen.

När Älskling och jag vart på Coop forum förut så tog jag äntligen beslutet att bli brunett igen. Har tyvärr inte råd att få det gjort hos frisören så det får bli att jag gör det själv. Är alltid lite nervös för det. Ser en massa scenarion framför mig. Är rädd att få det i ögonen eller att håret ska ramla av eller att det blir grönt. Men försöker fokusera på den roliga aspekten. Färgen heter sammetsbrun vilket jag tycker låter så förträffligt vackert. Jag älskar sammet så det passar perfekt:)  Ska bli riktigt skönt att inte behöva få en utväxt efter typ en eller två veckor, åtminstonde inte en så väldigt tydlig. Det konstiga är att det tydligen bara är jag som stör mig på min hårfärg för jag har fått så sjukt överdrivet många komplimanger för mitt hår på sistone. Som: Åh vad fint du har stylat håret, vad har du gjort med håret har du klippt upp det? (när jag inte gjort nånting + att håret blivit längre än vad det var innan) Du passar verkligen i den färgen och att det ser coolt ut, Du ser smalare ut i ansiktet (när jag själv tycker jag ser ut som vanligt) Jag fattar ingenting och står där som om de driver med mig. Jag har inte klippt mig sen i slutet av maj och det var samtidigt som jag färgade håret vilket nu är helt orangegult, i mina ögon åtminstonde. Kan det vara så att man är så blind när det gäller sig själv, eller är folk bara skumt inställsamma och tycker mitt hår ser för bedrövligt ut och för att dölja vad de egentligen tycker ger en komplimang istället.

Helgen

Konserten vart riktigt mysig och det är alltid lika roligt att träffa Tina. Vi peppar alltid varandra och tänker så himla lika kring saker och ting särskilt när det gäller våra musikdrömmar. Jag blir alltid så inspirerad när jag går på konserter också, särskilt på mindre ställen för det är precis det jag vill göra själv, stå där och sjunga. Inget stort utan bara då och då spela med bandet ute bland trevliga människor vid sidan om allt annat.

 

Idag har jag inte gjort så mycket. Varit väldigt trött så det har blivit mycket slötittande på TV och Gilmore girls. (Jag erkänner att jag är sjukt besatt av den serien...)  Dammade av gitarren dock och spelade lite. Har även gått en ordentlig promenad med Bilbo. Träffade på Anna Lena och hennes Ebba och vi bestämde att vi ska ses kl 19 de flesta vardagar och gå en timmes promenad i rask takt. På trepromenaderna blir det mycket stillaståendes pratandes och vovvarna får leka av sig och man kommer oftast inte hem förrän två timmar senare, när själva bergrundan tar kanske max tar 40 minuter egentligen. Idag gick vi tre varv på en och en halv timma. Det kändes bra.

Har fortfarande inte kommit igång med träningen. Nu har jag inte längre någon ursäkt, för jag känner mig helt frisk. Imorgon ska jag träna! Jag ska även komma igång med hemtentan!

Konsert ikväll

Ikväll ska jag och Tina lyssna på New Tango orquestra. Det var Tinis som tipsade om dem och ser fram emot att se dem. Av deras hemsida att döma så gillar jag deras musik. Cello är mitt favorit instrument så kommer njuta :O) Nu ska jag ta på mig ytterkläderna och iväg till spårvagnen. Har en förmåga att komma för sent :O/




Musiken i mitt liv



Jag älskar Therion! Jag hoppas att de samarbetar med Lori Lewis mer i framtida projekt också för hennes röst är helt underbar.


Proppen

Vi bytte vår första propp häromdagen! Detta låter kanske inte som något speciellt men för mig och älskling var det jäkligt vuxet av oss. Mitt i idol så bara stängdes TV och lampa av i en del av rummet. Min gissning var faktiskt proppen efter att vi insett att det faktiskt funkade i resten av lägenheten. Applåder till mig! Sen så ringde Christoffer sin pappa och fick hjälp via telefon hur man skulle göra. Är rätt komiskt faktiskt att vi närmar oss 30 bägge två + att vi bott utan föräldrar i 6 år men fortfarande är vi helt lost när det gäller sådana praktiska saker. Christoffer fick bege sig ut och skaffa proppar. Visste inte ens om att det finns att köpa på vår lilla Willys butik. Vart fan köper man proppar lixåm? Och kommer vi bli ruinerade nu eller?! 20 kr kostade de tydligen för ett paket. Nu är vi en lärdom rikare iaf.


Havet :)



Sista videon innan läggdags. Sweet dreams

Favorit

Åh jag älskar denna låten, har varit en av mina absoluta favoriter med Brightman sen jag först fick "Eden" i julklapp för många år sedan. Helt lovely :O)

Böcker på väg och eventuellt ett skrivbord

Vaken sent igen. Det blir lätt så när man har tre dagar i skolan som man börjar som tidigast 13:15.
Har precis beställt lite böcker endast för personligt syfte. Känns roligt att köpa böcker som inte innefattar skola. samtidigt som jag verkligen inte ska klaga då jag älskar att läsa om musik. men som sagt tidigare, när det är ett tvång så blir jag automatiskt lite emot det ;O)

Sen har jag siktat in mig på ett till skrivbord. Vi har köpt ett från blocket tidigare och nu har jag hittat ett till som går i samma stil för bara 300 kr. Hoppas att det är kvar och att inte Älskling protesterar nämnvärt med att byta sitt nuvarande skrivbord som är vedervärdigt. Men han brukar oftast gilla det jag gillar. Åtminstonde så är jag mer envis när det gäller inredning än vad han är. Här är iaf det fina bordet:


Här är förresten skrivbordet vi köpte på blocket för några månader sedan.


Lite mörk bild och allt är inte färdigt monterat då denna bilden togs när vi precis fått det hem men ändå. Älskar det och det kostade bara 200 kr om jag minns rätt. Antingen 100 eller 200 kr iaf. (Till höger några av mina night fairies som tillhör min nördiga samling) Japp varje gång omkring den 25:e i månaden beger jag mig till science fiction bokhandeln i Gbg och tittar om några nya kommit in) Har faktiskt inte kommit in några på ett tag :(

On my mind

Idag fick jag utdelat min hemtenta i musikvetenskap. Man får välja två frågor av fyra och det känns som om det ska kunna gå bra för mig efter att ha kollat igenom tentan. Så även om jag nu bara läst ut en bok hittills så känner jag mig rätt så lugn. Den ska lämnas in den 5 oktober så ska nog hinna med iaf minst en bok till om jag är duktig.

I och med att jag varit sjuk i över två veckors tid så tror jag äntligen att jag kommer kunna träna imorgon faktiskt! Har knappt hostat idag och är inte snorig längre heller. Har haft lite huvudvärk nu på kvällen men ska nog klara av ett pass med aerolates imorgon. Känns bra att kunna sätta igång igen. Jag har iaf inte gått upp något av de kilon som jag gått ner som tur är!

Annars så är jag mycket fundersam kring "saker" i mitt liv. Vissa beslut som jag behöver ta som jag inte vet varken ut eller in. Allt känns som en enda röra som aldrig tar slut.  Jag ändrar hela tiden perspektiv och önskar att det fanns någon eller något som kunde säga åt mig vad som är rätt beslut att ta. Ibland är jag inte säker på om jag vet nånting längre...
Jag tänker för mycket och agerar för lite känns det som. Men det är inte bra att agera och sen ångra alltihopa. Nu ska jag iaf sova och hoppas att jag får klarhet nån gång. Att grubbla mitt i natten när jag är skittrött gör det inte bättre iaf tror jag.

uppdatering eller nåt

Nu är jag hemkommen från trepromenaden. Ska kika lite på kläder på internet sen ska jag snart iväg på seminarium på stadsteatern för "pupliken" tillsammans med Sara och Linnea. Ska bli kul. Därefter ska jag läsa!

Med ett leende på läpparna

Idag har jag haft värsta rycket med att städa. Har sån energi och en härlig känsla i magen så oavsett hur tråkigt jag brukar tycka att det är att städa så har jag ett riktigt flow nu. Drömde himla mysiga drömmar inatt med så det kan nog ha något med det att göra att jag vaknar upp med ett leende. Lyssnar på HIM's skiva Venus doom  under tiden också vilket alltid är trevligt :) 

Efter i läsningen

Jaha då har åter en helg gått där jag har inte gjort det jag borde... Har mycket kurslitteratur att ta i tag i och är fortfarande bara på första boken. Det är verkligen inte bra. Jag var redan efter och därför skulle jag läst ut två böcker denna helgen enligt min fina lilla planering. Med tanke på att jag inte lyckats med det så är jag verkligen ordentligt efter nu! Jag gör alltid så här. Trodde nånstans att nu när jag läser musikvetenskap,som jag är väldigt intresserad av, att det skulle bli annorlunda. Men kurslitteratur förblir alltid tvångsläsning för mig vilket gör att det skjuts upp väldigt lätt.
Det kommer inte bli mycket fritid den här nya veckan...

Ett väldigt litet problem

En av mina favoriträtter dvs vegetarisk sushi (ibland blir det dock en liten lax på) har blivit något jag blir så otroligt äcklad av på sistone. Beställde det nu till lunch men det va inte alls gott :/  Mår illa t.o.m. Plus att varje gång jag beställer så är det alltid nånting som blir fel. Antingen glömmer de mina sesamsfrön vilket har hänt flera gånger fastän att jag påminner dem om det! Väldigt störigt. Låter kanske inte som ett problem men för mig är sesamfröna pricken över i:et och jag blir väldigt tjurig om det inte blir perfekt. Eller så tar de fel på mängden bitar eller vad jag ville ha för typ av bitar. Jag tror det är ca två gånger som det faktiskt blivit helt rätt. Idag fick jag helt fel makirullar som var helt oätliga för mig. Dock fick jag mina sesamsfrön så det är alltid något.
Nej det får vara nog med sushi på ett bra tag.

Nu ska jag skynda mig iväg till trepromenaden med Bilbo och resten av gänget :)

Rösta!

Har suttit och läst igenom på svenska kyrkans hemsida de olika gruppernas åsikter kring samma frågor på en enkät som de svarat på. Miljöpartiet och öppna kyrkan är de jag känner har samma åsikter som jag själv. Det är många som kastar sitt röstkort bara för att det är ett kyrkoval, vilket är väldigt dumt att göra med tanke på att det är så partier som svergiedemokraterna eller liknande främlingsfientliga åsikter kan smyga in när inga vettiga människor röstar. Jag är inte kristen men jag röstar ändå! Rösta den 20 september!

Äntligen!



Ikväll ska jag på teater med Linnea! Åh vad jag har längtat hela sommaren på att teatern skulle börja igen. Denna gången ska vi se Vi som är hundra
Vi är med som teatervänner och får därför se den innan premiären, helt gratis! :O)

Ska skaffa mig teaterabonnemang denna terminen då vi går på så mycket teater så det lönar sig verkligen att köpa det.

Nu ska jag gosa med Bilbogubben min.

2 år sedan

Idag är det exakt två år sedan pappa gick bort. Känns konstigt och tomt inombords. Som att jag är helt avtrubbad från det. Det känns som så väldigt länge sedan samtidigt som det inte var det. Jag förändrades väldigt mycket som person efter det. Vet inte om jag är mer mig själv eller om jag kommer längre bort från att vara mig själv. Hur vet man vad som är rätt egentligen?
Vet inte om jag har bearbetat nånting eller om jag fortfarande förtränger allt som gör ont.

Det är iaf en fin dag utomhus, klarblå himmel och sol. Ska duscha snabbt nu och gå ut med Bilbogubben på promenad och försöka njuta av dagen.

Fotboll

Ikväll var det fotbollskväll till min fasa... men jag har varit snäll och tittat på fyra matcher på senaste tiden. Jag fattar verkligen inte vad som är det underhållande eller spännande med det men försöker stötta Älskling ändå. Det finns massvis med saker som han inte fattar som jag tycker om så det går väl jämt ut. Även om det känns som en evighet att titta på det...

Det blev iaf mysigt ändå med chili con carne (quornfärs förstås)och ris och lite glass som vi egentligen skulle ätit igår+ popcorn

 

Gummorna hade det mysigt också och var ovanligt skötsamma idag. Fick "bara" säga till dem två tre gånger att inte bita i min "lära sig sticka och virka bok" Det är egentligen bara Wilma och Lotus som är jobbiga och gör det jämt, just i den boken. Donna har aldrig brytt sig om att bita på saker förutom hennes egna grejer. Hon är duktig min lilla gumma. De andra två är olydiga! :)


Nu ska jag se på mitt gilmore girls avsnitt. Kan aldrig tröttna på den serien!

Kvällspromenad

Har just nu en puffandes Bilbo vid mitt knä. Han vill gå ut på sin sista promenad för dagen. Sen ska jag kolla på ett Gilmore girls avsnitt och sen sova.

Det nya golvet

Har precis lagt in lite foton i datorn och vill visa att vårt golv är färdigt. Golvläggaren kom i tisdags och gjorde färdigt det när min feber och hela det köret var som värst. Låg i sängen hela tiden. Tur att Älskling var ledig iaf så han kunde vara social och trevlig. Stackarn fick göra allt jobb. Kvällen innan var jag lika sjuk och då fick han plocka bort allt i hela vårt vardagsrum. Det var väldigt trångt i sovrummet! Sen fick han fixa iordning allt också efteråt golvet vart lagt. Jag hjälpte till i ca fem minuter sen vart jag tvungen att lägga mig igen för jag var helt genomblöt och snurrig i huvudet. Är väldigt glad att jag är nästan helt frisk nu. Nu uppskattar jag min friska kropp mycket mer. Får se hur länge den tacksamheten finns kvar^^
Är riktigt nöjd med golvet. Hade helst av allt velat ha parkett men det blev bra med det här också tycker jag. Skönt att ha sin lägenheten tillbaka med alla saker på sin plats. (syns inte på bilderna dock)

  

hundvalp skadad

Jag blir inte jätte påverkad när jag läser eller hör om människor som skadas, när det gäller människor i västvärlden. Jag vill självklart att ingen ska fara illa men det påverkar mig inte något nämnvärt känslomässigt. Men djur däremot är jag oerhört känslig att läsa något om, speciellt om det blivit skadat på något sätt. Mitt hjärta brister verkligen och tårar faller. Läste på gp:s hemsida om en hundvalp som knivhuggits i hjällbo (där vi bodde förut) Min deprimerande syn på världen blir inte bättre efter sådana händelser. Jag hoppas verkligen att den lilla valpen överlever och får ett långt och fint liv. Jag blir så arg, hur kan man göra något sådant mot en oskyldig hundvalp!

Idol och summertime

Nu är det myskväll med idol och god mat (ingen jävla soppa för en gång skull) och glass till efterrätt :O)

Kom hem från willys och hann egentligen bara se killen som studerar opera. Han ska jag minsann heja på bara för det :O) Speciellt när han sjöng en av mina favoritlåtar summertime :O)

Fast så här ska den låta enligt mig om den ska vara perfekt



Nu tillbaks till soffan och mat!


Folk är snabba att ladda upp på youtube. Här är idolkillens version av summertime:


Rädd

Shit, blev halvt ihjälskrämd precis av en trött älskling som gick förbi bakom mig på väg till toaletten. Nu går jag och lägger mig oavsett om jag somnar eller inte. Har iaf lite sällskap nu, får se hur pigg han är på att prata... tihi

Tidsfördriv

Jag kan inte sova! Jag är alldels för utvilad. Det är det enda jag gjort på hela veckan. Istället sitter jag framför datorn nu och gör verkligen ingenting ,fast tiden går så jäkla fort trots detta. Behöver bli trött nu.

Istället så är mitt tidfördriv just nu att kika på youtube,läsa bloggar, kolla SB forumet gång på gång som där misstänksamt nog verkar ske en uppdatering.(förhoppningsvis)  kollar på skivor jag vill köpa och mina favorit jackor på gudrun sjöden. Vet inte varför jag plågar mig själv för har ändå inte råd med att köpa nånting just nu och har verkligen inte råd med allt det på en gång...


Just nu går jag igenom Rammstein på youtube :)



Positivt är att jag iaf kan sitta upp, det kunde jag inte för en dag sen utan att svimma av ansträgning. Så det blir lite variation från soff/sängliggandet åtminstonde.

En dag av mitt liv

Dagen som sådan har varit som de senaste dagarna varit på den sista tiden, mycket vila och tv-tittande. Har dock haft energi nog med att lyckats läsa lite av min kurslitteratur också. Känns inte alls bra att jag missat så mycket i skolan, speciellt när det är en ny kurs och jag inte känner någon ännu. Har iaf blivit indelad i grupper så jag mejlade min grupp men de var tyvärr inte till mycket hjälp. Har bara träffat dem en gång tidigare så jag hoppas jag har fel men det kändes inte riktigt som jag kommer trivas med dom. Men jag ska ha ett öppet sinne... 
Vi ska ha grupparbete imorgon men kommer stanna hemma även imorgon då jag fortfarande mår som beskrivit tidigare. Lika bra att ta veckan ut så jag verkligen blir frisk och så att jag inte smittar ner någon med mina baciller.

Jo jag har duschat idag med! Har inte orkat göra det sedan i lördags kväll så det var verkligen väl behövligt :) Känner mig som en ny människa. Jag t.o.m gillar min urblekta hårfärg nu när håret är rent istället för fett och tovigt som riktigt misslyckade dreadlocks ^^ Det var nog den största händelsen för mig idag. Jag uppskattar mitt liv och tar ingenting för givet :)

Följde med Älskling och Bilbo på sista kvällspromenaden i min nya sammetskappa faktiskt och det var så himla konstigt att känna luften. Det doftade annorlunda, som höst doftade det. Hade antagligen inte känt det om jag inte stannat inomhus så länge. Förhoppningsvis kan jag gå en mycket längre promenad imorgon eftermiddag, men antagligen får jag nog vänta till på lördag. Det kändes inte helt ok att röra på sig ännu.


Svininfluensa eller vad?

Jag har influensa (om det är svininfluensa eller vad fan det är vet jag inte)men jag överlever iaf pga att det är otroligt uppförstorat. Jag var skiträdd för det innan men sen jag fått det(vad jag vet) så förstår jag att det verkligen är som vilken influensa som helst.

Det är första dagen utan feber och frossa,halsont,huvudvärk och utan konstant snytande (även om jag av nån jäkla anledning fortfarande har segt snor kvar, hur det nu är möjligt ^^.)  Även första dagen då jag kan sitta upp utan att känna mig yr. Dock är slem det nya och hostan är värre och det gör så sjukt ont i bröstet när jag hostar. Nyser gör jag fortfarande för minsta lilla och toarullen och plastpåsen är fortfarande min bästa accessoar som troget är vid min sida, men jag ser iaf slutet av det hela. Det hela började kännas av i torsdags förra veckan med huvudvärk och lite halsont som eskalerade och på söndag kväll fattade jag att "nu är jag sjuk".

Nu ska jag lägga mig i soffan och vila och titta på nåt, vad vet jag ännu inte. Är så otroligt uttråkad just nu och jag längtar tillbaks till skolan och att få komma ut och röra på mig. Saknar att träna vilket är väldigt positivt för då har faktiskt en förändring skett hos mig. Saknar inte ens choklad!
För övrigt är det en vecka kvar tills det gått en månad utan choklad! Yay to me :) Från att inte kunnat vara utan det en enda dag så är det väldigt stort för mig, bajset gör sin effekt ;)

Jag gillar lugn och ro

Tanten i mig stör sig något otroligt på våra fulla grannar. De har spelat hög musik hela kvällen och stundtals har man hört tjo och tjim. Just nu står de och skriker utomhus och självklart går ljudet rakt upp till oss. Fine att det är lördag och att folk festar men måste de bete sig som fjortisar som nyss upptäckt spriten. Jag känner att jag har kommit en lång bit ifrån mitt en gång festande jag...

Nothing at all

Idag har jag inte gjort ett skit och det är så himla skönt! Har sovit ut och sedan har jag mer eller mindre tittat på TV och på förhäxad och det har varit helt perfekt. Oftast blir jag rastlös och vill göra något mer men idag vill jag bara "dega". Ska iofs snart gå ut på en långpromenad med Bilbo men det är bara mysigt. Det verkar inte som om det ska börja regna heller så slipper ha på mig min knallgula regnjacka.
Är sugen på ugnspannkaka så ska nog ta och göra en sedan när vi kommit hem. Älskling hans sover då han gick upp fyra idag stackarn, vilket jag tycker är lite skönt för idag vill jag ha lite"alonetime".

Ska hämta gummornas nya saker med som jag beställt. Såg nu på min mejl att de kommit! Hoppas att de gillar dem.


Golvet ja

Så här ser det ut för tillfället hos oss.
  
Vi har olika färg på samma golv. På tisdag nästa vecka ska det förhoppningsvis blir helt färdigt. Känns lite ovant att vänja sig vid ett mörkare golv. Men tycker det är rätt coolt för att vara ett fult plastgolv ^^ Synd att vi inte får välja parkett iv år studentlägenhet. Svartgrått blir iaf snyggare än fesbruna beiga golv som ser smutsiga ut fastän när de är nya och rena.

Afrikansk dans

Då jag väljer att träna hemma istället för gym så behöver jag flera olika former av träning så att jag inte ska tröttna. Fick syn på min startsida godstart.se en annons för just en ny träningsdvd som iaf jag inte sett förut.



Jag blev så glad för jag älskar afrikans dans. Vi fick testa det på min inriktningskapamde verksamhet och jag har velat gå en kurs som finns här i gbg ett bra tag men inte haft råd. Så den här ett väldigt bra alternativ så länge! Den ska jag köpa så fort det blir dags för nästa månad

Nytt golv

Just nu känner jag mig något fångad i mitt egna hem. Vi har en golvläggare här hemma som har varit här ett bra tag. Jag hoppas han är färdig snart för jag är sjukt hungrig och det känns alltid lite konstigt att ha en främmande person hemma hos en. Man kan inte direkt slappna av och göra som man brukar, fast att man egentligen skulle kunna det så gör jag inte det ändå. Älskling och jag har legat och tittat film i sängen och viskat till varann typ :)

Skönt att få nytt golv iaf för det andra har spruckit. Vi kommer inte få hela färdigt dock idag utan han ska komma nästa tisdag igen och fixa resten. Idag fixar han hallen och "köket".

Idag har jag min första lektion. Börjar kl 18 och slutar 21. Lite segt faktiskt. Hade gärna börjat på morgonen istället.

RSS 2.0