tillbaks igen

Behovet att skriva i bloggen har börjat växa igen. Får se hur länge det varar.
Är så himla skönt att terminen är över och sommarledigheten är här. Kommer dock inte vara helt ledig, men räknar inte min fotokurs över sommaren som jobb :O) Kommer vara en kreativ och lugn sommar. Jätte skönt! Förra sommaren var hemsk när jag jobbade på liseberg. Vart helt slut varje dag och hade knappt nåt liv. Det får helt enkelt vara värt mer att vara fattigare och ledig än tvärtom.

Har idag träffat snälla Fanny och hon har lånat ut sin analoga kamera till mig :O) Ska införskaffa mig en egen om jag tycker det är roligt nog efter kursens slut. Ska bli väldigt spännande iaf. Ser fram emot att stå i mörkerrummet och fixa. Hoppas jag inte fördärvar något :O/

Är pirrig som bara den över att Lenas bebis kanske kommer idag! Kan inte fatta det. Så häftigt!

Har varit iväg i fredags och firat Alexander, min sytsterson som har tagit studenten. Känner mig jävligt gammal, känns inte som om det alls var särskilt längesen jag själv tog den, men det är några år sen nu. (hjälp)

Idag ska vi iväg till Rickard och Lina och titta på deras nya lägenhet. Vill också flytta. Så spännande med något nytt. Även om jag trivs väldigt bra där vi bor nu så är det för litet. Håller på och söker till en större som är i närheten av var vi bor nu. Vill inte komma för långt bort nu när jag fått så härliga "grannar". Träffas varje vardag kl tre, ibland på helger med. Vi går promenader ihop med våra hundar. Kan vara ett tiotal eller fler ibland. Så himla mysigt. Har lika värderingar med dem och det känns bara väldigt bra. Har haft väldig tur att lära känna dem.

Nu ska jag vika ihop tvätten och dammsuga, är min städdag idag, eller egentligen var det igår men har prioriterat annat ;O)

RSS 2.0