Hjälp

Jag är sjukt trött just nu. Har varit vaken konstant sedan fem i går morse plus att jag i ca tva dagar i sträck endast sovit kanske 3-4 timmar per natt.
Det har varit fullt upp idag plus en himla massa väntan. Min sista arbetsdag för säsongen :O) Underbart! Dock fick jag en rätt så äcklig avslutningspresent, äckligt blodbajs eller vad fan det nu va kletat lite här och var på toaletten och golvet på jobbet..jag älskar verkligen människor...fattar inte vad de håller på med besökarna där...

Har lämnat av bebisarna och Bilbo idag. Är sjukt tomt här och det var så himla svårt :O/ Men om en vecka får jag träffa dem igen...är sån hönsmamma till dem. Vill inte att de ska tro att vi övergett dem. Bilbo hade tydligen anpassat sig bra och hoppade upp i Christoffers pappas knä nästan på en gång och låg där och gosa :O) Det är en lättnad för han är så himla skygg för andra människor i vanliga fall.
Nu är allt packat och färdigt iaf..tror jag. Hoppas verkligen inte att vi glömt nåt! Borde egentligen sova lite innan taxin kommer och vi beger oss iväg till flygplatsen men vi båda är livrädda att vi ska försova oss i och med att vi är så trötta så vi tvingar oss att stanna uppe.Är för tillfället för trött för att vara nervös inför flyget men har vart väldigt orolig sen det i Spanien hände alla dessa stackars människor. Men jag hoppas det inte ska hända oss :O(  Grät en skvätt efter jag prata med min mams, berättade allt jag önskar utifall nåt händer. Är en rätt så dramatisk flicka..men man vet ju aldrig vad som kan hända. Kommer antagligen va livrädd imorgon. Men det ska bli kul också såklart :O) Kan inte förstå att jag äntligen ska få se nånting annat, nånting jag aldrig upplevt förut :O) Min första resa wiii!
Snälla låt oss inte dö bara...!

Ett svart hjärta

Besökte pappas grav igår. Har inte varit där sedan begravningen. Gravstenen har äntligen kommit. Har väntat i flera månader på att den skulle vara på plats. Är lite av en lättnad att den är där nu iaf även om det är skitjobbigt. Fick även skattepengar nu häromdagen och jag mår bara illa av hela situationen. Jag är iaf väldigt nöjd med stenen som jag valde. De har gjort den precis som jag ville. Det var dock en hemsk känsla att vara vid graven. Snart har det gått ett helt år sen han gick bort. Kan inte förstå det alls. Känns som om både tiden stått stilla och som om det var evigheter sen på samma gång. Känner inte att jag kommit nån vart med ilskan och accepterandet av att aldrig få ha nån kontakt igen. Jag har bara lärt mig att gömma undan känslan.  Men det kanske är så det ska vara, vad vet jag

Hoppas du tycker om den Pappa

Oh happy day

Fick precis reda på officiellt att Sarah Brightman ska sjunga den officiella OS låten! Är helt överlycklig och stolt :O) Fatta hur många hon har slått som skulle vilja sjunga den. Yay :O) Längtar så till på fredag.

Har vart hemma ca en timme nu och jag är äntligen ledig. Är bara ledig en dag denna veckan för min dumma chef tog bort min ledighetsdag för att nån annan behövde vara ledig. Hon har verkligen ingen resurspersonal alls vilket är helt fucked up. Om man är sjuk så är hon helt galen och kräver att man ska jobba ändå. Iaf så ska jag inte reta upp mig på det nu utan njuta av min frihet för en stund. Plus att hon var ledig idag så jag slapp att ha och göra med henne. Vi kunde ta det lugnt och softa och jobba som man själv tycker känns bäst. Och dricka varm choklad ^^ De har en massa påsar som vi alltid snyltar med. Så busigt :) Annars behöver man alltid vara asnojjig att hon ska komma men inte idag :) För några dagar sen var jag så jäkla paranoid att jag råkade välta ut koppen så det var choklad över hela golvet. Det hade ju vart snyggt om chefen kom in då med allt bevismaterial liggandes på golvet :O) Mina arbetskamrater retar mig fortfarande för det. Kunde inte sluta skratta åt det. Det värsta va att jag blev helt handlingsförlamad och visste inte vad jag skulle göra, det var min arbetskompis som rusade och tog papper ^^

Har precis vart ute med Bilbo på en promenad och sitter nu och kollar internet och äter min keso med banan och apelsinmarmelad. Är så gott :) Ska ta och lägga mig och sova om en stund så vi kan vara vakna länge ikväll. Men först lite musik, måste ha min dos av Ville Valo :) Har lyssnat konstant på HIM i flera månader nu. Hade ett uppehåll från dem ett bra tag, mina tonårsfavoriter men nu är de close to my heart igen :) Venus doom är sjukt bra särskilt live skivan och dvd:n


Utkast: Zydrate anatomy- ...


Zydrate anatomy- Repo-the genetic opera
 


Seventeen- Repo-the genetic opera


At the opera tonight- Repo trailer, den första gjord till scream awards

Reklam för Paris Hilton(vilket jag aldrig trodde jag skulle vara delaktig i)^^

Ok egentligen vill jag uppmärksamma på en ny alternativ film som är väldigt orginell och cool helt enkelt :O) En film där de sjunger samtidigt som de dödar vad jag uppfattat som. Den ska ha en komisk känsla och ha lite serietidningsformat samtidigt som den är läskig. Kul med en annorlunda film. Musiken är iaf skitbra och anledningen till att jag uppmärksammat den är för att "min" kära Sarah Brightman är med i den. Hennes första filmroll. Darren Lynn Bousmann som även gjort Saw filmerna är skyldig till denna "musikalfilm" REPO- the genetic opera. De som medverkar är förutom de jag redan nämnt är en väldig blandning av olika människor, Ogre från Skinny puppy, Terrance Zdunich, Anthony head, Alexa Vega, Bill Mosley och en massa fler medverkande som vart med och jobbat med den här filmen då de skapat musiken med stora artister.
Nu är det så att filmen kanske endast kommer få se en limiterad release hittils i USA och därför behöver folk få reda på att de vill se den :O) Jag har sett fram emot den här filmen väldigt länge och har hela tiden trott att jag ska få se den på bio här i Sverige och vill verkligen inte fråntas den upplevelsen. Så snälla ni som finner den intressant kolla in trailer och låtar och registera er på REPO forumet. Sprid ordet till vänner och bekanta, andra bloggare eller liknande så att Lionsgate väljer att släppa den på fler ställen runtom i världen. Musiken hittar ni här, lösenordet är geneco. Filmen släpps den 7 november 2008, förhoppningsvis på fler ställen än planerat .Tack :O)


Noll energi

Shit vilka mellanrum jag gör med mina inlägg nu för tiden.Beror mestadels på jobbet då jag är helt slutkörd varje dag. Ingen energi att göra nånting utöver det vanliga och det jag måste. Är så glad att skolan snart börjar igen! Och att få kunna gå upp vid normala humana tider. Och slippa jävla Mary :)

Nu är det 20 dagar kvar tills vi är på väg till Spanien hihi. Kan inte fatta att det är sant. Är för tillfället rätt så lugn för flyget men det kan nog lätt ändras. Är riktigt likblek bara för tillfället och hade tänkt att bygga upp sakta lite färg på min kropp men nu har det bara regnat på sistone :O/ Hoppas det blir lite sol snart igen. Även om jag egentligen älskar regnet just nu för då kommer det mindre galna människor till Liseberg och då får jag mindre att städa :O) Plus att man slipper svettas och inte behöver skämmas för att sitta inomhus och glo film. Är så gulligt för Bilbo är inte särskilt förtjust i regnet. Han vill inte göra sina behov och man får tvinga honom att fortsätta gå tills han måste poopa och därefter när vi väl vänder hemåt så galoperar han hem helt överlycklig över att få komma hem igen :O)

Resten av kvällen hade vi tänkt att baka kanelbullar och mysa i soffan, som vanligt ^^

En av mina favoritlåtar för tillfället:


RSS 2.0