Pepp till mitt rädda jag

Är man galen när jag ska göra något som man fysikt mår illa av men som man aktivt söker sig till och inte kan sluta tänka på?
Jag ska nämligen på en audition idag för ett doom metal band och känner mig mer död än levande, vilket på så vis kanske är positivt med tanke på genren ^^
Allvarligt talat så är jag livrädd! Rent förnuftigt vet jag att det är bättre att bara göra det än att sedan gå och ångra sig för att jag inte vågade. En erfarenhet rikare blir jag oavsett hur det går och kanske inte kommer känna mig lika nervös nästa gång. (stor chans)
Ska alltid tänka på vad som är det värsta som kan hända och om det verkligen är så farligt.
Det som kan hända:
* att de inte tycker min sångröst passar i deras band, jobbigt att hantera men det finns fler möjligheter. 
* att jag eventuellt får blackout på deras text eller ja sjunger fel eller liknande, men so what!

När jag sedan har det avklarat så kommer jag komma tillbaka till vardagen och bli rastlös och antagligen söka mig till en liknande situation igen ifall jag inte får ett glatt ja ikväll.

Våga våga bli utelämnad! Det är nu ett gott självförtroende hade kommit väl till pass

LCHF-kost...hm

Åh jag är så väldigt kluven hur jag ska göra med min kost! Jag har inte riktigt känt att LCHF kost är något för mig med tanke på att jag arbetar på att äta en så vegansk kost som möjligt. Men ju mer jag läser om det desto mer känner jag att jag måste testa denna kost. Jag vill dock fortsätta äta så vegetariskt som möjligt och undrar om det ens går??

Idag har jag verkligen varit i en s.k dimma. Jag kom hem lite efter lunchtid från skolan och istället för att laga mat så har det på sistone blivit mycket smörgås med smör och banan på och chokladdryck. Efter detta åt jag rester av gårdagens chokladkaka och sen bara dog all energi. Istället för att bli pigg av maten tog jag mig en lång tupplur istället, typ gick i ide kändes det som och vaknar sen med illamående och trötthet och med lika lite energi som jag hade innan jag somnade. När jag har skippat att äta bröd i perioder har jag inte alls känt mig på samma sätt, men jag tror dock inte det räcker i längden att bara undvika bröd utan i så gott som ta bort alla kolhydrater och såklart socker!
Vad fan ska jag äta undra jag dock. Finns det veganer eller ovo -vegetarianer som äter laktosfriaprodukter som klarar att äta enligt LCHF? Jag kommer aldrig stödja köttindustrin och vill helst inte äta fisk (även om jag inte får lika mycket ångest av det) så ska jag äta linser och böner med ovanjord-grönsaker och typ fet sås eller? Hoppas mina anamma produkter inte innehåller alltför mycket kolhydrater!

Det känns redan för komplicerat för att hålla i längden känner jag...

RSS 2.0