ögonbrynpiercing

Är något sorgsen för en väldigt obetydlig sak egentligen. Var tvungen att ta ut min ögonbrynspiercing idag. Den har egentligen krånglat sen dag ett men har kämpat i vad kan det vara 2 år (?) att ha den kvar. När jag såg HIM i söndags så var Barbarella där och i och med att jag har varit för lat och inte orkat gå till studion så tog jag tilfället att fråga dem där istället och då sa de att jag skulle ta ut den för annars skulle den åka ut och jag skulle få ett streck till ärr där. Som det ser ut just nu är jag nojjig att jag ska få ärr där ändå :/ I värsta fall får jag göra en ny piercing där. Trist bara att behöva göra om den...och att det antagligen kommer hända samma sak igen.

Hello old friend

Varit ett tag sen jag skrev på bloggen. Skulle vara kul att skriva mer regelbundet så ska ge det ett nytt försök igen.

Dagen har bestått av att läsa och gått regniga promenader i mina nya vita gummistövlar. Bilbo såg eländig ut stackarn, men han hade kul ändå med de andra vovvarna. Han och Mio, en stor flatcoated retriever fann varandra vilket var sött att se. De lekte på ett speciellt sätt, väldigt försiktigt då de är som natt och dag storleksmässigt. Bilbo nafsade honom i pälsen av nån anledning.


Idag börjar till min förskräckelse och Älskling förtjusning fotbolls VM! Vet inte hur jag ska överleva denna period. Jag förstår verkligen inte vad det roliga är med fotboll. Hur kan man tycka att det är spännande? Jag blir rastlös efter 2 sekunder.

Vi har börjat titta på en serie som heter "Hung". Kan verkligen rekomendera den. Såg ett avsnitt precis innan fotbollshelvete börjar ^^
Har även tittat på en film om Joan Jett som var riktigt bra, där Dakota Fanning spelar en minst sagt annorlunda roll. Blev helt chockad när jag först såg henne. Har ätit hemmagjord pizza och willys mintchoklad så min mage är nöjd och glad. Var över två veckor sedan jag åt choklad sist. Jag har varit super hård med min kost och jag har gått raska långa morgonpromenader varje dag och har faktiskt gått ner 5 kg! Är så stolt. Det här är sommaren som jag ska gå ner till mitt vanliga jag igen! Åtminstonde komma en bit på vägen till slutmålet.

Det känns så otroligt skönt med "sommarlov". Då jag läser två distanskurser har jag möjlighet att lägga upp studierna när jag har tid och kunna vara utomhus dagarna långa om jag så känner för det. Fattar inte hur jag ska klara av att jobba igen en "vacker" dag...


RSS 2.0