Fyndat och promenerat

Idag vart jag på Myrorna och fyndade. Hittade en lampskärm som jag tror är från 50 talet för 25 kr som jag älskar men som Christoffer tycker är vidrig. Jag förstår inte hur vi kan ha så skilda smaker ibland. Jag vann givetvis ändå argumentationen. Nu ska jag bara hitta en lampfot oxå. Köpte även två kjolar. Blev dock lite besviken för jag hittade inte så mycket som jag brukar.  

Nu är jag precis hemkommen från promenad. Det känns skönt att kunna gå med igen. Jag är dock fortfarande sjuk. Är snorig och hostig och får ont i huvudet lätt. Nu har biltrafiken satt igång igen på berget också så nu kan vi inte ha vovvarna lösa som förut. Det är så tråkigt att inte kunna gå och känna sig avslappnad. Man måste hela tiden vända sig om och kolla om en bil kommer för de kör som galningar. Fattar inte varför de inte kan ta sina feta arslen och gå upp istället för att köra en vända eller två och kasta ut sitt skräp efter de ätit upp sin mcdonalds mat.

Nu väntar jag på svar från blocket annons. Har vart på jakt efter en 50 tals golvlampa i typ ett år och äntligen hittar jag en i närheten och som är billig! *hoppas hoppas*
Ska snart ta och bege oss till systemet också. Ska ha lite gott att dricka nu i påsk. Bye bye

RSS 2.0