Nyårsafton

Håller på att göra iordning mig nu inför nyår. Väntar på att nagellacket ska torka. Dagen hittills är jag nöjd med för jag gick en lång morgonpromenad även idag och styrketränade en halvtimme :O) Har kollat på Grey's anatomy medans bebisarna skuttade omkring. Har t.o.m hunnit spela lite wow tihi

Shit nu är d helt galna här ute och skjuter upp fyrverkerier så in i helvete. Fattar inte folk som börjar redan nu eller de som håller på med smällare hela jävla decemeber.

Nu ska vi mata gummorna och göra oss färdiga. Har blivit bjudna till Rickard och Lina. Det blir en mysig kväll tror jag. Jag hoppas våra bebisar inte blir rädda för alla smällar bara.

Gott nytt år på er allihopa


För att hålla mig vaken...en summering av dagen + tankar om framtiden

Idag har vart en sån där mys dag där vi knappt gjort nånting :O) Tagit det lugnt och kollat på film och spelat wow. Gick en lång "morgon"promenad efter vi gått upp som inte va allt för tidigt ;O) Skönt att få sova ut ordentligt utan att behöva passa nån tid. Det var iaf riktigt mysigt att promenera idag för det va så fint väder. Inget tråkigt regn.

Har gjort lite tråkigt med iofs, diskat och plockat upp grejs lite här och var och betalat våra trista räkningar. Som dock inte är alls farliga längre så det är ju en lättnad. Att slippa den klumpen i magen som man får av dålig ekonomi är fan ren lycka. Tror inte man kan komma den känslan närmare :O) Åtminstonde när det känts som om det inte funnits nån återvändo från det hemska. Att allt bara byggs upp mer och mer och man gör allt för att överleva varje månad. Men nu är vi fria från d :O)

Ser sjukt mycket fram emot min tatuering! Längtar jätte mycket. Det blir antagligen i februari. Efter våra generösa julklappar så känns det som det åtminstonde borde sparas lite innan vi spenderar igen på oss själva. Känns lite jobbigt för vi vill jätte gärna skaffa barn snart men känner samtidigt att nu när man är på fötter och kan göra vad man vill praktiskt taget så kommer ju allt det sabbas så fort ungen ploppar ut. Vill inte ha dåligt med pengar igen. Nej vill va fri ett tag till tror jag :O)

Nu ska vi glo film och som sagt i tidigare inlägg hålla oss vakna så länge d går. Godnatt.


Jul nr 2

Nu vart vi tillbaka igen till kära Göteborg :O) Kom hem igår iofs. Både skönt och tråkigt på samma gång. Saknar min mams och vänner och så. Men skönt att slippa sova på en bäddmadrass med Älskling.

Min mamma blev så glad för presenten. Hon ska få gå på rapsodhy in circus med Robert Wells å de där med cirkusen :O) Det är på Heden nu nästa helg så då kommer hon på besök. Hon brukar alltid titta på honom på tv så det känns kul att överaska henne med det här :O) Är bara lite orolig över vädret. Jag hoppas att det inte blir storm eller nåt annat som gör det svårt i trafiken. Inte kul att behöva ställa in det. Hon fick en dvd med "macken" oxå hihi. Min mamma är väldigt förtjust i alla gamla serier. Hon kan titta på dem om och om igen. Så söt :O) Jag är iofs likadan med mina favvo serier. Glömmer handlingen så lätt så jag blir lika överaskad och road varje gång även om jag sett det hundra ggr :O)

Det var kul iaf att träffa Lena och Malin :O) Hoppas vi kan ses allihopa snart igen. Vi hade det mysigt  i Malins stora hus med musik och tp :O)

Hos min syster så var det väl helt ok. Det var blandad stämning.  Är lite trött på hennes attityd för tillfället bara. Hon ska alltid bara prata om sitt och lyssnar inte och ska alltid veta bäst om saker och ting. Det måste va skönt att vara henne som alltid gör så perfekta beslut och alltid har rätt. Hennes liv måste ju va helt underbart då ;O) Hon kan va väldigt kall ibland med..aja usch orkar inte tänka mer på det nu.

Det har blivit mycket spelande vår tid i oskarström. När vi va hos mamma spelade vi nostalgiska barndomsspel som jag tvingade mamma och Christoffer att va med på :O) Typ mixmax, plockepin å så :O) Sen spelade jag ju som sagt tp med vännerna och även hos min sýster med Sofia och mamma :O) Den senare versionen va med barnfrågor och tragiskt nog gick inte det ens vägen ;O)

Gummorna lever för övrigt. Johannes tog väl hand om dem :O) Men d va så underbart för man märkte hur mycket de saknat oss. Wilma som inte gillar att bli kelad med så mycket var helt sjukt kelsjuk igår kväll :O) Så underbart :O) Hon kom fram och väntade på kel.  Alla tre ville bli gosade med hela tiden.  

Nu ska vi anstränga oss för att vara vakna så länge som möjligt. Som de pensionärer vi är så är det en bedrift för oss att vara vakna till över tolv. Mycket p.g.a jobbrutinerna som sitter kvar men kan tyvärr inte skylla på bara det. Bara för att vi ska orka med nyårsafton imorgon så blir det preparation ikväll.

Goder morgon :O)

Så nu har jag duschat, ska jag bara sminka mig och bränna över två skivor till min mp3 sen är jag färdig att åka :O) Älskling dock är inte lika färdig. Han ligger och sover fortfarande. Men han är oxå sjukt mycket snabbare än mig. Jag tar min lilla tid ;O)

Hade glömt att stänga fönstret i köket från igår när vi bakade så det var alldeles iskallt på hela golvet när jag skulle gå upp. Inte kul alls :O/  MIna fötter blev som isbitar när jag skulle dricka min actimel. Stackars bebisar som har fått det så kallt i natt. Förhoppningsvis märkte inte d av d nåt särskilt, de ligger oftast i sina små hus och sin nya favorit tunneln :O) Å d skyddar nog från d mesta. De verkar glada som vanligt så här på morgonen. Fjäskiga och pratglada i väntan på frukost :O)

Nä nu ska jag göra iordning mig färdigt. Älskling lär ju bli färdig före mig ändå hihi

Borde ligga i säng för länge sen (skrevs kl 1 på natten)dumma blogg

Fattar inte varför det alltid blir så här för mig när jag ska iväg till mamma. Jag lägger mig alltid försent och sen är jag helt seg i huvet och gäspig hos mamsen. Trevligt av mig :O/

Va så mycket att pyssla med. Har städat lägenheten då vi inte kunde ha det så stökigt när Johannes tar hand om våra gummor. Sen så har jag bakat kakor som jag ska ta med till familjen som vi kan mumsa på till fikan. Chocolate chip cookies :O)


Har packat och grejat och logiskt sett borde det inte ta sån tid men men. Nu ska vi iaf sova. Har förresten köpt en ny väska! Har haft en gammal och sliten brun tygväska hur länge som helst nu och den är helt värdelös när det regnar t.e.x men min nya är helt perfekt :O) Lätt att sköta enligt försäljaren. Och fejk såklart! Ska visa foto sen. Har många foton att komma i kapp med. Min nya dator accepterar inte vår gamla digitalkamera så d blir lite jobbigt. Är lätt så sätt att föra över på vårt nätverk men är för lat för d nu :O)

Ser fram emot att hälsa på :O)
Natti natti.


Min julberättelse :O)

Så nu var julen över. Det har vart en mysig jul, åtminstonde självaste julafton. Vi gick upp kl 7 och tittade på julkalendern. Sen bytte vi en varsin morgon klapp och därefter begav vi oss ut på en lång morgon promenad. Så himla skönt. Sen duschade vi och åt en mumsig frukost.
Vi tittade på ungefär halva "Big lebowski" och sedan åkte vi och hälsade på Christoffer morfar på sjukhuset. Han har nyligen blivit diagnoiserad njurcancer. Alla dessa hemska sjukdommar :O( Han blev iaf väldigt glad att se oss.

Vi vart hemma igen runt 14 och då började vi med julmaten och höll på med den långt in på Kalle Anka så kunde inte titta på den med den uppmärksamhet jag helst skulle vilja men ändå :O) Va så gott med julmat. Älskar grönkål och är så glad över att jag lyckades göra den helt själv. Lika god som mammas :O) Sen hade vi julklappsöppning. Fick en massa roligt :O) Vi har verkligen skämt bort varandra den här julen. Älskling skämtade förut om att det är halvt tragiskt för att med den mängden julklappar vi hade under granen så borde vi typ ha två barn eller nåt :O)
Jag är så jäkla stolt över en av mina julklappar till honom iaf, en real madrid tröja! Fatta att han blev glad och överraskad. Själv fick jag min efterlängtade mobiltelefon! Älskar den hihi :O) Fick även "grey's anatomy säsong 1 och 2, Gilmore girls säsong 4 och två ps2 spel :O) Star wars 2 och racthet and clanc. Andrea Boccelis senaste skiva även  Elin Sigvardssons. Plus presentkort på ett par converse skor som jag velat ha hur länge som helst :O) Av mamma fick jag presentkort på body shop. Tror att jag nämnt allt nu. Helt sjukt hur mycket. Vi är inte materialistiska alls ;O)

Resten av kvällen hade vi mysigt och åt lite gott till och glodde film och lekte med gummorna. De fick en tunnel i julklapp som är mycket omtyckt. De springer ut och in i den hela tiden. Den används även som sovplats. Kul att de tycker om den :O) Pratade i telefon med familjen och sådär med.
Saknade min mamma mycket bara men ska ju träffa henne snart. Åker ner den 28 decemeber och åker hem igen den 29. Snälla Johannes ska va marsvins vakt åt oss så vi kan för en gångs skull sova över en natt båda två.  Ska bli så kul att ge mamma hennes julklapp :O)

Vi hade tänkt att gå på midnattsmässa men kyrkan som ligger här jämte hade ingen och vi var alldeles för trötta för att åka till hagakyrkan. Har inte mycket till övers för kristendomen men tycker om stämningen på nåt sätt under julen. Alla tända ljus och körsångerna. Men det blev inget av d.

Annars så var vi hos christoffer mormor och släkt på juldagen. Inget som vi ansåg vara speciellt kul :O/  Den första kommentaren jag får av hans mormor är: Är du gravid?! Skitkul när man inte är det.! Jag skämtar och säger: nä jag är bara en tjockis och då får man tillbaka aa du borde nog tänka på vikten, det är farligt! Jäkla kärring! Du kanske borde mind your own business och tänka på att använda peruk eller göra n¨t åt rynkorna och puckelryggen ;O). Förlåt att jag inte eftersträvar att se anorketisk ut som resten av världen, Till mitt försvar hade jag en tunika på mig som sitter tajt om tuttarna och går lixåm rakt ut så man inte kan se om man har en mage eller inte. Är inte spetig på nåt sätt men hm tjock anser jag mig inte va men men.Oavsett vilket så skapar det ju inte nån lust till att njuta av kalkonen och sådär. Fattar inte hur man kan va så dum och säga nåt sånt till en bara. Vilken självförtroende boost!  Det sätter ju verkligen nivån på resten av dagen.  Sen så vart inte stämningen på topp heller bland resten av släkten. Otrevliga och lyssnar inte på nån av oss. ( behövs kanske inte nämnas att vi inte gillar släkten nåt värst) Christoffers morfar var iaf där med under julafton vilket var kul. Han va mycket piggare när han va hemma. Han är den enda som är go.
Så nu har jag skrivit av mig lite av mina aggressioner. Önskar att vi kunde ta tillbaka juldagen och bara stannat hemma och njutit av ledigheten. Idag så har vi tagit det lugnt iaf. Gick en morgon promenad idag med. Mys :O) Christoffer föreslog en annan runda än vad v brukar gå och det måste vara ödet för vi gick vid hamnen och när vi gick mot oss igen kom vi in i ett område som var det mysigatse jag endast sett i mina drömmar. Det kändes så jäkla rätt och hemma för oss båda. Vi träffade på ett trevligt par tillsammans med npgon av deras mamma och vi frågad edem lite om området och de sa att de var hyresrätter från bostadsbolaget. Det känns så himla konstigt och svårt att förklara men det är verkligen där vi ska bo i framtiden. Vi båda kan se oss bo där våra liv ut. Så när vi har pluggat färdigt så ska vi minsann kämpa för att flytta dit. Ska börja kolla redan nu. Åh så rätt det kändes.

Nu ska jag gå och lägga mig. Dags att jobba igen. Men bara en dag sen är vi lediga igen :O) Hade tänkt att gå på bio idag men orkade inte. Ska göra det imorgon istället. Sen på fredag åker vi till mamsen :O)

Julvaka :O)

Nu är den äntligen här :O) Så mysigt! Vi är nästan helt färdiga nu. Har bara julgranen kvar nu. Är helt sjukt död i huvet bara och i kroppen. Har vart vaken sen kvart i fem i morse och det hjar vart fullt upp hela dagen. PÅ jobbet idag fick vi alla en varsin chokladask. Mums! Så nu har vi lite väl mycket gott här hemma i och med att vi fick två st plus att Christoffers pappa gav oss en med. Efter jobbet vart vi hemma och gjorde iordning oss och åt lite mat sen begav vi oss iväg till Liseberg. Typiskt att det tvunget skulle regna den dag vi väljer att gå dit. Men det va mys ändå. Vi funderade t.o.m att gå in till gasten men som tur va så öppnade de inte förräns vid 16 och då vart vi iväg på stan för att shoppa lite mer. Jag kommer nog aldrig gå in där igen. Förra gången var för flera år sedan och jag lipade fan nästan av det och har fortfarande mardrömmar av det :O/ Är sjukt lättskrämd i vanliga fall och den upplevelsen var hemsk. Jag var sist i ledet och såg hur de smög sig på mig bakifrån och sprang fortare å fortare emot mig...usch! Blir ju rädd bara av att tänka tillbaka på det det hihi.

Iaf. Köpte ett par byxor som inte är mjukisbyxor för en gångs skull :O) Behöver se lite mer proper ut nu till jul :O)

Resten av kvällen har vi myst i soffan, tittade på Groundhog day. Älskar den! Är en av älsklings favoriter med så vi har sett den ett par ggr :O) Vi har städat som galningar och slått in alla paket äntligen. Jag har lagat grönkål from scratch :O) Och även lyckats göra ris a la malta som är värdig mammas. Är stolt! :O) Älskling har kämpat med dammsugaren och tvättat golven och diskat och gummorna har fått en nystädad bur minsann. Nu är det bara till att njuta av julen :O)

God jul världen!

Julklappar

Åh nu är jag åtminstonde helt färdig med Älsklingens julklappar! Är riktigt nöjd faktiskt :O)

Har precis dammsugit i vardagsrummet igen pga att våra gummor anser att mattan är en toalett :O/ Nackdelen med dessa små varelser, men allt det andra underbara väger upp det :O) Har även tvättat golvet så det doftar alldeles rent och fräscht, Nice nice. Kommer antagligen behöva göra det imorgon igen dock haha, men då är det älsklings tur.

Nu ska jag försöka pusta ut en liten stund innan vi kör i gång och förbereder "lite" mat. Sen är det även bra om jag lägger mig tidigare då vi börjar kl 6 imorgon istället för 7. Vi ska även gå på liseberg privat imorgon jag och kärleken min.  Ska bli mysigt. Förhoppningsvis rear dom lite grejar då med :O) Ska köpa några små klappar där med till Lena, Kensita, Johannes, Christoffers morföräldrar och hans kusiner som är 10 och tolv år. Hoppas vi hittar nåt skojs. Har även funderat på ytterligare en grej till mamma även om jag egentligen är färdig med hennes klappar.

Nu ska jag som sagt slappa! Ska ta ett fotbad och lyssna på min nya favvolåt, som jag antar är allas favvolåt vid det här laget ;O) Köpte Timbalands skiva igår. Inte min musikstil alls egentligen men det var inte bara jag som ville ha den i denna familjen och resten av skivan är mer älsklings stil. Önskar mig "One republic's" skiva istället ;O)

Trött i mina fötter

En lång dag idag har det varit. Först jobbat och sen direkt efter det har vi julshoppat. Vart inte hemma förräns vid halv sex. Sen var det dags att tvätta. Vi ska ta och sova nu. Trots mina ömma fötter och sega huvud så är jag alldeles förtrollad av julen :O) Underbart

Förväntansfull

Jag har såna härliga känslor i magen just nu. Mår alltid som bäst dagarna innan jul. Alla förberedelser och pyssel som man får hålla på med. Det är så himla mysigt. Jag har ännu inte lyckats bli av med den här förväntansfulla känslan som jag hade som barn, är så glad för det :O) Känns som om det är himla vanligt att man förlorar den känslan redan som tonåring. Jag kommer aldrig växa upp haha :O)

Har fått ihop vår lilla gran nu iaf. Vi ska pynta den dagen innan julafton tror jag. Imorgon ska vi köpa julklappar efter jobbet. Sen har vi även tvättdag och sen bord evi även baka nån god kaka. Så det blir fullt upp imorgon. Ska bli skojs :O)

Bebisarna va så söta när de fick syn på granen. Så nyfikna var de och vågade knappt gå fram först men sen så vann nyfikenheten över dem så de bara var tvugna att nosa på den :O) De skuttade omkring helt överlyckliga över den nya saken hihi. De är så knäppa för så fort man har köpt nåt nytt så blir de verkligen helt galna av lycka så det spritter i kroppen på dem.

Nu är det dags att sova. Natti natt

Min lediga dag nr 2.

Det blev pepparkakor till slut. Vi bakade dem igår kväll och lyssnade på A Christmas in Vienna under tiden.


Har nästan precis vaknat för övrigt. Så himla skönt att få sova ut! NIce nice.  Ska kolla på julkalendern nu på svt:s hemsida. Missade gårdagens avsnitt. Så mysigt att titta på den. Särskilt när det är ett marsvin med i den :O) Dock så tycker jag det är något oansvarigt att ha med den för fatta hur många ungar som kommer vilja ha ett marsvin nu och när inte ens svt fattar hur man ska ta hand om ett marsvin så kommer ju knappast några ungar fatta det. Det är nämnligen lag på att man måste ha två marsvin då marsvin är flockdjur och mår väldigt dåligt utan en artkompis. Dom har antagligen fått både djurens rätt och marsvins forumet på sig i den här frågan.

Min lediga dag

Idag har jag vart ledig hela dagen :O) Träffade Kensita största delen av dagen. Jag har fått en massa fribiljetter från Liseberg i och med att jag jobbar där så vi gick och kollade där en stund. Mysigt. Dock känns det lite skumt för min del för när jag kommer in där njuter jag inte lika mycket som jag gjorde i början. Nu ser jag bara det som min arbetsplats mest. Kensita va så gullig iaf och hav mig en duva att hänga i granen, en sån som symboliserar vänskap :O) Gulligt. Jag köpte lite fudge som dom sålde där som jag och älskling har suttit och mumsat i oss. Hade egentligen tänkt att spara dem till jul men d va svåra att motstå! :O) Ska köpa fler när vi går dit den 23 decemeber jag å mannen min.

Det var lite lustigt för jag träffade på en gammal klasskamrat från cafe/konditori línjen. Va jätte kul att se henne igen. Vi bytte nr och ska kanske ta en fika snart. Blev så chockad av att se henne.

Nu ska vi snart börja städa här hemma. Vill helst försöka ha morgondagen så fri som möjligt. Vi har fortfarande inte bakat våra jäkla pepparkakor! haha. Men nu ska vi verkligen göra det!

Min tredje advent

Träffade Tina och Susan idag efter jobbet :O) Mys! Alla tre var lika sega och trötta dock hihi. Hade iaf en liten adventsträff :O) Kan inte fatta att det är julafton snart! Och att jag bara har fem dagar kvar på jobbet! haha vad underbart! Är ledig två dagar nästa vecka istället för en. Frågade förresten min chef idag om de hade plats för mig i april när Liseberg öppnar igen, och hon sa ja! :O) Kommer jobba helger fram till min skola är slut sen får jag jobba hela sommaren! Så skönt att ha det fixat och att jag slipper tänka på det. Är alltid så oroligt när man inte vet om det finns jobb till sommaren.

Det blev inga pepparkakor igår, inte heller någon träning! Fy på mig! Det blir iaf bakning idag, rätt så snart med. Sen blir det vår traditionella julfilm och mys i soffan. Har fått iväg julkorten idag iaf. Alla som får av oss får ursäkta att skriften smetades ut på vissa kort :O/ Vi var något stressade och klantiga. Hade tänkt att skylla på posten ;O)

Ska verkligen ta tag i min träning igen nu iaf. När pappa gick bort så tappade jag allt vad regelbundhet heter och har bara tränat halvdant. Så himla dumt, jag som har vart så duktig i flera månader. Men det är bara att sätta igång igen. Måste fokusera på konditionsträningen bara! Varför tycker jag att det är så tråkigt för?

Julstämning

Min absoluta favorit kring jul plus med min absoluta favorit sångerska :O)
Oh Holy night med Sarah Brightman


Ryser så in i helvete när jag hör henne sjunga den :O)

Mätt i magen

Är helt proppmätt. Har ätit alldeles för mycket nu när jag kom hem från jobbet. Hann inte med att äta nåt innan jag gick hemifrån så magen riktigt skrek efter mat! Vräkte i mig mackor, oboy, crunchy flingor och så hade jag även köpt med mig en mocha frappino och ett pepparkaksmuffins! Kommer inte behöva äta nåt mer idag haha. När jag inte känner mig lika proppfull ska jag ta och styrketräna och köra en halvtimma på crosstrainern iaf så jag åtminstonde inte går upp i vikt.

Älsklingen sover nu. Senare ska vi baka pepparkakor (på köpt deg) och skriva alla julkort. Har även tvätttid vid fem idag. Få se hur det går med den tiden...

Har på mig mina nya örhängen nu :O) Är så glad för dem, det är t.o.m diamanter på dem. Väldigt små diamanter men dock de första jag någonsin ägt :O) Är lite rädd för att använda dem bara, vill inte tappa bort dem. Men jag är så lat så jag kommer antagligen ha på mig dem jämt och ständigt ändå.


Åh vad jag längtar till på onsdag, tror jag är ledig då eller så är det på tisdag. Har inte fått schemat ännu. är bara typ en vecka kvar nu på jobbet! Sen är jag ledig ända fram till den 20 januari!!! Wiho!

Det färdiga resultatet, at least what we know



Riktigt snyggt! Men på nåt vis tilltalade det gröna aqua liknande mig mer. Men är helt klart ett av hennes snyggaste album covers hittills :O)Det är inte långt kvar nu! Wiiihooo

The journey home+ namnsdag

Jag vart iväg på en liten kort resa till kära Oskarström i tisdags till onsdagen. Önskar jag hade kunnat stanna längre men är bara ledig en dag denna veckan. Men det var väl värt den korta tiden ändå även om jag hade velat hinna med lite mer. Träffade min familj, mestadels mamma och så träffade jag även Lena som jag inte träffat på typ ett år tror jag. Jätte mysigt. Pratade gamla barndomsminnen bland annat :O) Vi var rätt knäppa som barn..inte så lite heller :P Hade gärna velat träffa fler av kompisarna bara men det får bli nästa gång förhoppningsvis. Jag och mamma bakade lussebullar. Hade båda tänkt att göra det för oss själva men tyckte inte det va lönt för nån av oss att ha en sån stor sats (haha)  då mamma bor ensam och självständigt och jag bor med den kräsnaste älskingen någonsin som inte tycker om nåt som är gott! ;O) Iaf så mamma kom på att vi kunde ju då dela på bullarna som vi bakde tillsammans. Så mysigt. Hann inte med så mycket mer. Fick en namnsdags present av mamsen. En hängare till kläder som man kan sätta överst på dörren. Har redan en och behövde en till. Skitpraktiskt. Särskilt när vi har gipsväggar och inte äger nån borr. (foto)
Är det bara min familj som firar namnsdagar?

När jag kom hem hade älskling köpt mig en liten present. Försenad namnsdags gåva typ :O) Jätte fina öronhängen. Är de dyraste jag någonsin ägt i mitt liv. Jag hade ett par som gick sönder för en tid sen och sen kände jag inte för att köpa dyra när de ändå går sönder de med så jag köpte billiga på glitter men då jag har nickelallergi så pallar inte mina öron det särskilt länge.  Så Älskling var gullig och köpte äkta vara till mig hihi (foto)

Nu ska vi iväg och köpa hö till gummorna. Det är snart slut. Sen ska vi ha dem ute och ha tv kväll. Sen sova då det är jobb imorgon som vanligt. Idag var den tröttaste dagen hittills förresten. Har sovit alldeles för lite på sistone och jag kunde knappt hålla ögonen öppna under hela dagen. Ingen energi alls. Som tur var så var det en lugn dag på jobbet. Desto värre blir det nu i helgen :O/ Alla jobbiga människor som ska ha julstämning! Fan gå nån annanstans! ;O)

Kul dag jag haft

Idag har  jag knappt hunnit pusta ut eller göra något roligt alls. Jobbade mina vanliga tider och när jag kom hem så åt jag lite och sen var det dags att storstäda hela lägenheten. Den va så skitig och rörig. Älskling fick åka till Sjövik för att hämta mat från hans pappa och det tar ju sin lilla tid med. Stackarn kom inte hem förräns vid fyra typ. Och då var inte jag ens färdig med allt. Hade disken kvar(Vilket jag fortfarande har) . Sen vid 17 så var det dags för vår tvätttid. Blä! Håller fortfarande på med tvätten. Har två maskiner till att lägga i. Sen så ska jag gå och lägga mig för jag kommer inte palla att gå upp imorgon bitti annars och jobba. Motorhead spelar ikväll på Liseberg så jag kan föreställa mig hur det kommer se ut imorgon på toaletterna. Jippie :O/ Jag vill vara ledig nu! Jag är en muntergök idag ;O)

En kul grej jag har gjort idag är mitt styrketräningspass iaf. Det var härligt att få gjort. Fattar inte hur jag orkade med det dock d min kropp är som spagetti och värker *snyft*

Ska gå ner nu och hämta tvätten

Lycka!

Mitt i allt elände dyker Sarah Brightmans cover upp! Det är inte helt färdigt enligt Frankie men kinda close :O)
Har vart i chocktillstånd hela dagen typ. Jag är en nörd jag vet. Är helt sjukt hur fascinerad jag är av denna människa eller gudinna om man vill vara sådan ;O)

Det är så jäkla snyggt och jag dör snart om jag inte får albumet i mina händer typ nu!!! tihi Såna här stunder behövs verkligen när oroligheter och sorg är runt en. För mig är detta en liten (eller rätt så stor) ljusglimt. S.B gör mig aldrig besviken :O)


Godiskväll

Vi har fått skjuta upp vårt veterinärbesök då vi inte skulle hunnit dit efter jobbet. Kommer boka om det till nån gång nästa vecka förhoppningsvis. Tror inte att det är nåt allvarligt. Det kan det bara inte vara!

Vi har förberett oss för idol. Bunkrat upp med en massa onyttigheter. (som jag kommer ångra imorgon men men :O)) Hejar inte direkt på nån av dem. Vem som helst kan vinna av dem tycker jag. Hade helst sett att Daniel skulle vunnit :O(

Resten av kvällen så blir det gos med gummorna och nån film möjligtvis. Sen är det läggdags för oss som inte är lediga under helgen! Blä...

Min älskade Donna

         
Hur underbar är hon inte då? Min gos. Snälla va inte sjuk! 

Träning och kanske nåt hemskt :O(

Åh vad jag är stolt över mig själv :O) Har precis tränat på min crosstrainer :O) Har tränat på duktigt hela veckan med både crosstrainer, styrketräning och promenader. Yay for me ;O)

Idag skulle jag egentligen vart ledig men Mary min chef ringde in mig idag. Känns bra ändå att få extra pengar. Är så trött i mina fötter bara. Om det inte vore så äckligt på golven,( städar mestadels toaletter) så hade jag haft på mig mina lavendel crocks :O) De är så himla bekväma men det blir för kallt då jag är ute mycket på väg till min områden plus då äckligt toagolv. Bläsch :O/
Känns inte lönt att investera i nåt heller då jag börjar skolan igen i januari och kommer inte jobba där förräns i mars igen antagligen när Liseberg öppnar igen.

Ska försöka hålla mig vaken idag. Blir så seg i huvet av att sova mitt på dagen. Dock blir jag lika seg av att vara vaken :O) Men är faktiskt rätt så pigg tack vare träningen nu.

Imorgon ska vi till veterinären med hela bunten. Har försökt förtränga det men vi hittade en svart ganska stor grej på Donna för några dagar sen :O( Den är ca en halv centimeter, lite mindre.  Är livrädd att det är nåt allvarligt. Sen så biter både Wilma och Donna av sig sin päls på ryggen. Det ska vara rätt så vanligt bland de underlägsna så när Wilma har gjort så har vi ansett att d inte var nån fara plus att veterinären sa att det inte va n åt fel med henne sist. Men nu när drottningen Donna oxå biter av sig päls plus den konstiga saken på henne så är vi skit oroliga. Hoppas det är nåt som går att bota och det inte är nåt farligt. Vi tror att det kanske kan vara sellnic och då måste vi medicinera allihopa. Veterinären ska iaf kolla på ebart Donna först och främst i morgon och sen avgöra om alla behöver behandling eller inte. Det kommer inte bli billigt, men kan ju inte chansa på att det inte är nåt. Snälla låt mina bebisar vara friska och lyckliga. Pallar inte mer sorg just nu :O( Sellnic går iaf att bota även om det är jätte hemskt det med men räddast av allt är jag att det ska vara en tumör på vår Donna :O(


Csn

Vart i kontakt med csn förut och tyvärr måste jag betala tillbaka min senaste utbetalning :O( Men utöver det så verkade det som om jag kommer få csn igen till nästa termin.  Ska skicka in ett personligt brev bara sen så är det fixat.

Nu ska jag fortsätta spela lite WOW :O) Sen ska vi kika på "heroes" och sen lägga oss. Skulle egentligen vara ledig imorgon men dom behövde mig så de blir till att gå upp tidigt imorgon ändå. Men det blir lite extra pengar till jul :O)

Skapande verksamhet

Idag vart jag och älskling till min skola. Jag är så glad för jag fick det ordnat för mig med skapande verksamhet nu och får gå om kursen nu till våren! :O) Är så glad. Ska kontakta csn med senare antingen idag eller i morgon. Jag hoppas verkligen att de förstår och kan fortsätta ge mig studiestöd trots att jag blivit underkänd nu den här terminen. Är iaf jätte lättad att de var så samarbetsvilliga på skolan och verkligen förstod och knäppte praktiskt taget bara med fingrarna och sen så vart jag med på listan :O)

The computer has come!

I fredags hämtade vi vår (min) dator! :O) Nu kan vi äntligen spela WOW tillsammans som de äkta nördar vi är hihi. Mestadels tack vare Johannes då han fick komma och hjälpa oss installera vissa grejer. Vi hade aldrig fått iordning på det utan honom. I går så kunde vi äntligen spela en liten stund. Mer blir det senare idag.


Nu slipper vi även vänta på varann när en av oss sitter vid datorn. Dock är det lite trångt här men förhoppningsvis så får vi lägenheten i Alingsås *hoppas hoppas* även om jag inte riktigt orkar med att flytta igen så snart. Även om vi stannar kvar här ett tag till så är det möjligt att ändra om lite i sovrummet så att det blir lite bättre yta. Men det skjuter vi fram ett tag. Orkar inte med mer inredning eller händiga grejs. Särskilt inte när man jobbar samtidigt. Är helt slut varje dag. Idag var jag hemma från jobbet då jag har mensvärk :O(
Älskling sover nu och om jag hade jobbat idag hade jag legat där jämte honom. Är helt omöjligt att inte somna när man kommer hem därifrån.

Annars är det ju första advent! Äntligen :O) Så himla mysigt. Har tänt vår fina adventljusstake och gottat i oss lite pepparkakor. Vi ska titta på julkalendern senare och baka nån liten mumsig kaka och mumsa "lite" mer på våra köpta pepparkakor. Har inte hunnit baka egna ännu. vi ska göra det nån gång nästa vecka. Ska även titta på nån julfilm ikväll som är vår tradition varje advent :O) Tror det blir ensam hemma 1 :O)


Nu ska jag fixa och dona lite med min alldeles egna och nya dator :O) Håller på att överföra mina grejer från Älsklings dator till min. Det tar sin lilla tid, bl.a. alla mina Sarah Brightman foton som jag har haha

Händiga som bara den

I torsdags så vart vi som sagt på IKEA och resten av kvällen försökte vi sätta ihop vår nya arbetsplats. Det gick faktiskt relativt ok ändå. Inga bråk eller brist på tålamod som brukar infinna sig vid såna tillfällen. Visst det va jobbigt men det gick till slut :O)
Här är några foton från kvällen:
        

Finally finished :O)

RSS 2.0