För att hålla mig vaken...en summering av dagen + tankar om framtiden

Idag har vart en sån där mys dag där vi knappt gjort nånting :O) Tagit det lugnt och kollat på film och spelat wow. Gick en lång "morgon"promenad efter vi gått upp som inte va allt för tidigt ;O) Skönt att få sova ut ordentligt utan att behöva passa nån tid. Det var iaf riktigt mysigt att promenera idag för det va så fint väder. Inget tråkigt regn.

Har gjort lite tråkigt med iofs, diskat och plockat upp grejs lite här och var och betalat våra trista räkningar. Som dock inte är alls farliga längre så det är ju en lättnad. Att slippa den klumpen i magen som man får av dålig ekonomi är fan ren lycka. Tror inte man kan komma den känslan närmare :O) Åtminstonde när det känts som om det inte funnits nån återvändo från det hemska. Att allt bara byggs upp mer och mer och man gör allt för att överleva varje månad. Men nu är vi fria från d :O)

Ser sjukt mycket fram emot min tatuering! Längtar jätte mycket. Det blir antagligen i februari. Efter våra generösa julklappar så känns det som det åtminstonde borde sparas lite innan vi spenderar igen på oss själva. Känns lite jobbigt för vi vill jätte gärna skaffa barn snart men känner samtidigt att nu när man är på fötter och kan göra vad man vill praktiskt taget så kommer ju allt det sabbas så fort ungen ploppar ut. Vill inte ha dåligt med pengar igen. Nej vill va fri ett tag till tror jag :O)

Nu ska vi glo film och som sagt i tidigare inlägg hålla oss vakna så länge d går. Godnatt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0