Vidskeplighet

Idag har jag varit "ledig". Har fortfarande svårt att varva ner ordentligt. Inte bra alls för mig :/
Har hunnit läsa halva boken som ska vara färdigläst imorgon iaf, tvättat gardiner och dukar och grejer som legat i förrådet i tre års tid. Även vågat mig på att tvätta min bröllopsklänning som egentligen ska kemtvättas. Men det hände ingenting med den förutom att den doftar gott och ser ren ut. Ester sa till mig att man inte ska tvätta sin bröllopsklänning för det betyder  otur! Det blir tur att den är smutsig och stannar som den är. Det ska vara symboliskt för att man klarar av skiten i förhållandet också och inte bara det fina dvs klänningen. Nåt sånt.. Av nån anledning har jag lyssnat på det (utan att egentligen tro på det. )Nu vart jag så trött på att vid varje flytt se skapelsen skitig så nu får det bli som det blir.  Nu kanske mitt och älsklings förhållande kraschar! ^^

 

Nu ska jag och Bilbo bege oss iväg på trepromenaden! Vad lyckliga vi är båda två för det! :)


Lust att skriva igen

Nu har jag fått lust att skriva igen. Efter alla tentor så orkar jag inte sitta vid datorn mer än nödvändigt. Nu har en ny kurs börjat och den känns redan väldigt intensiv men ska föröska tänka positivt. Det ordnar sig alltid i slutändan ändå.

Jag har haft svårt att varva ner de senaste dagarna. Tror det beror på skolan men mestadels flytten. Nu bor vi här bara i 1 och en halv vecka till. Känns lite skumt efter att ha bott här i tre år. Men det ska bli så  himla skönt att få större lägenhet! Idag slängde vi en massa saker. Christoffers pappa hjälpte oss och körde till tippen med det. Skönt att börja om på nytt och bara ha saker som man faktiskt vill behålla.

Jag känner mig så rastlös. Jag vill bara få färdigt allting.

Imorgon kväll ska jag iaf äntligen på teater igen. Kommer inte ihåg vilken det är vi ska se men det kommer bli kul iaf! Kommer även kunna gå med på tre-promenaden då jag är ledig! Jag har inte kunnat det på hela veckan för jag har haft skola. Känns jätte konstigt för vi går alltid med annars. Har abstinens av alla vovvar och snälla själar :)

Nu ska vi ta ut gummorna. Blev väldigt sent idag. De kommer vara jobbiga I'm sure. Har en benägenhet att vara extra aktiva så här sent.

Vill krypa ner under täcket och gömma mig från världen

Jag är på dåligt humör. Har haft ont i huvudet i flera timmar nu. Har tagit ipren, druckit en massa vatten, vilat(alldles för länge) promenerat i vinterlandskapet i hopp om att frisk luft skulle hjälpa, det gjorde det men så fort jag kom in igen fick jag ont. Har t.o.m köpt en chokladkaka som snart är uppäten som tröst för tänkte att det kunde vara sockret som ville jävlas med mig nu när jag försöker vara nyttig. Jag har inte tid med abstinenshuvudvärk nu under tenta tiden så godis kommer användas flitigt t.o.m den 19 januari.
Dock verkar ju inte ens chokladen hjälpa mig så nu kan inte ens skylla på det. Har även haft hicka i perioder den här kvällen av nån anledning. Minsta grej som stör mig nu gör så det börjar koka inombords!
Jag vill inte plugga nåt mer nu. Så sjukt trött på alla dessa meningslösa tentor. Imorgon har jag examination iaf på min fältuppgift som är färdigskriven, så då har jag en uppgift mindre att göra. Men nästa vecka är den värsta för då kommer den fruktade salstentan i min matematikkurs. Jag känner att jag är tillbaka på högstadiet. Istället för att plugga så smiter jag från det och får panik över skiten.
Sen får vi en essä också i nästa vecka som ska vara färdig dagen innan salstentan + hemtentan som ska in den 19 januari. Jag vill bara vara ledig! Plus att när väl det här är färdigt så börjar nästa jäkla kurs som enligt rykterna ska vara riktigt jobbig. Sen ska vi vara utflyttade den 30 januari också! Vi är inte i närheten redo för det
Jag vill bara snabbspola fram till typ mars för då har vi förhoppningsvis fått iordning på den nya lägenheten och kommit igång med nästa kurs utan några större problem. Fattar inte hur jag ska hinna med allt.

Doktorbesök

Har egentligen tänkt att gå till doktorn idag men jag vågar inte. Jag drar alltid ut på sådana besök så länge som det bara är möjligt. Nu har jag redan dragit ut på det här i flera veckor. Har fått eksem. Jag hoppas nånstans att de magiskt ska försvinna över en natt. Får se om jag vågar mig förbi efter vi vart i stan senare. Är snål också. De kommer säkert bara säga att jag får vänta tills de är borta och typ smörja in mig. De har säkert ingen magisk lösning och så ska jag betala 100 kr för det.

Dags för en ny filofax

Min kära kalender börjar nå sitt slut. Två veckor kvar sen är det dags för en ny. Tänkte vara lite mer vuxen och köpa mig en ordentlig som jag endast behöver köpa nya blad till fortsättningsvis. Filofax är ju en riktigt bra sida. Har aldrig köpt något där förut men har hittat två favoriter.

Dock är den ena väldigt dyr trots studentrabatten. Plus att det är skinn. Kan inte vara så ytlig att jag väljer en fjärilskalender framför mina värderingar. Kan ju köpa ett klistermärke med en fjäril istället kanske, men det blir inte lika vuxet då...


Dom är väldigt fina tillsammans tycker jag. Jag gillar kombinationer. Allt jag köper eller vill köpa tänker jag i kombinationer. Därför blir det alltid att jag exempelvis köper för mycket godis. Ja iaf, man kan inte få allt


Lyssnar på om och om igen


2009 i bilder

Det bästa eller det sämsta med året, oavsett vilket ett litet bildcollage på året 2009 hade jag tänkt att göra. Dock så är jag för lat för det och orkar inte lägga ner energi på det. Istället ska jag fortsätta packa inför vår flytt och sätta mig med en av mina tentor. Det är ju ändå duktigt av mig. Hoppas att 2010 blir intressant och kreativt och allmänt mysigt.
Än så länge känns det som om jag bara har ätit ben och jerrys chokladglass med brownies i för mitt nyårslöfte är inte att sluta äta choklad som tur är. Dock ska jag våga göra mer saker, det som gör mig rädd men som jag vill. Bring it on! ^^



RSS 2.0