intervju

Älsklings intervju vart idag å han gjorde bra ifrån sig, dock är det världens skitjobb. 63 kr...för en dag! Om det hade vart 63 kr i timmen hade det vart ett skitjobb det med. Helt sanslöst att man ska behöva ens gå på intervju för ett sådant jobb. Detta är iaf p.g.a att det är provision och det finns ingen garanti att produkterna är lättsålda så vi hoppas på de andra jobben istället. Han blev uppringd idag av ett jobb till som han verkligen vill ha och det lät som om jobbet redan är hans men ska inte ta ut segern i förskott. Han ska dit imorgon en timme tidigare än min intervju. Det är ett parkvårdarjobb och tydligen så var det på liseberg hans område skulle va. Snälla att han får det för det kommer inte va en dålig lön där inte :O) Turen börjar vända känns det som..men vågar inte hoppas för mycket på d dock ännu.

Annars har det inte hänt så himla mycket idag. Haft städdag och det tar sin lilla tid. Behöver tvätta med men orkar inte det idag. Ska gå ner och boka tid senare.

Åh en väldigt rolig nyhet är att vi äntligen har fått besked om en renovering av tvättstugan.Vi var lovade detta redan i mitten på april men d har inte gjort ett skit å alla i huset har vart rätt så sura över det här förstås för vi har EN enda uråldrig tvättmaskin som fungerar när den känner för det och ingen torktumlare har vi heller. Vecka 34 och 35 ska de fixa med det stod det i brevet. De ska även då fixa allas skåp ovanför kylskåpen för där har det vart helt tomt och fult sen vi flytta in här. Äntligen börjar det hända nåt iaf :O) För övrigt är det så himla fint här och nytt och fräscht men vissa grejer har gått så segt.

När Älskling va på intervju passade jag på att gå i stan och köpa ett födelsedagskort till min syster. Jag är så sjukt velig. Stod i 20 minuter och gick fram och tillbaka och tittade på varje kort säkert 5 ggr var :O) Hittade ett tillslut iaf. det var små söta möss som spelade i en orkester. Skickar med ett litet presentkort på åhlens till henne med. Hon kommer säkert bli sur för presenten för hon har tjatat så många ggr om att hon inte vill ha nåt..men men :O)

Är lite nervös inför intervjun imorgon. Känner inte att jag riktigt kommer passa in där som säljare men det är bättre att jobba inomhus så sätt. Är för strängt att jobba som tidningsutdelare på stan, särksilt när det blir kallare sen med. Jag hoppas bara att det här jobbet är bättre än vad Älsklings intervju var idag. Att när det står garantilön plus provision att det faktiskt är en dräglig garantilön. Få se i morgon. How exciting :P

Kommentarer
Postat av: malin

Hej anna! skönt att se att du lever det har ju varit tyst här ett tag. vad heter stället du ska på intervju på det låter som det ställe syster var på.håller tummar och tår! kram

2007-07-19 @ 22:14:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0