Så besviken!

Åh jag gråter! (nästan) Den menyn vi har velat äta nu i flera veckors tid finns inte! Så jävla sur på att de varken uppdaterat sin hemsida eller sin meny utanför sitt ställe. Vi hade ju planerat allt så fint. Vi har nu kollat runt på hur många restauranger som helst på internet och inte hittat en enda som var så klockrent perfekt som den vi tänkt oss. Ingen av oss äter vad som helst och har väldigt speciella önskemål och det var väl för bra för att vara sant att hitta en meny som båda två blev helt kära i och som kändes prisvärd. (snyft)  Vi vet inte riktigt vad vi ska göra nu. Vi ville ha havsutsikten men den menyn de bjuder på nu är inte alls intressant och att äta någon annanstans kommer inte kännas rätt heller. Vi vill verkligen äta ute och klä upp oss! Nu lutar det mer åt att göra som vi nästan alltid gör, att köpa hem plockmat från ica fokus restaurang och duka upp här hemma istället. Inte alls lika kul :(

Vår perfekta meny som inte längre finns:

Meny 1

Soya- och limebladsmarinerad Laxsashimi med krispig sallad och marinerad gurka samt en frisk tomat- och ingefärsdressing.

Knaperstekt Majskycklingbröst med en sallad på rostad potatis, ruccola, parmesan och vårlök, ugnsbakad plommontomat och krämigbasilikasås.

Vitchokladcheesecake med ananas- och kokosglaze, färsk mango samt passionsfruktsorbet.
Pris för 3-Rätters meny 395:- inkl moms /

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0